موضوعها: 19
سپاسها: 185
46 سپاس گرفتهشده در 38 ارسال
سلام
چند تا آبجکت رو فرض کنید توی صفحه
حالا پلیر هر کدوم از آبجکت ها رو که خواست می تونه انتخاب کنه و بعد دستش رو بکشه
می خوام وقتی از اون آبجکت شروع کرد به کشیدن یک خط صاف از اون آبجکت به پوزیشنی که پلیر دستش رو می بره درست شه و وقتی که خط رو می رسونه به یک آبجکت دیگه توی صفحه، این خط بین آبجکت اول و این آبجکت ثابت شه. چطوری باید این کار رو بکنم؟
امیدوارم به اندازه کافی خوب توضیح داده باشم
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
سلام . من یه تاپیک زده بودم به نام مشکلات بازی کلماتی . اونجا اقا حسین عزیز خیلی کمک کردن و این موارد تکمیل شد . اون رو ببینید مشکلتون حل میشه .
موضوعها: 19
سپاسها: 185
46 سپاس گرفتهشده در 38 ارسال
اونو دیدم و فکر کنم درست منظورم و نرسوندم
مثل بازی هایی که یک سری نقطه هستن و پلیر باید نقطه ها رو بهم وصل کنه تا یک شکل بوجود بیاد
خب پلیر روی نقطه اول میزنه بعد وقتی دستش رو میکشه باید یک خط درست بشه
و هر چقدر پلیر دستش رو بکشه به یک سمت دلخواه این خط هم باید در همون زاویه به طولش اضافه شه تا به پوزیشنی برسه که انگشت پلیر اونجاست
انگار که پلیر داره از یه طرف خط رو می کشه و خط به سمتی که پلیر داره می کشش کش بیاد
و حالا وقتی که پلیر خط رو می رسونه به نقطهی بعدی خط باید اونجا ثابت شه
یعنی آخرش این خط باید بین دو نقطهی دلخواه پلیر باشه و این دو نقطه رو بهم وصل کنه
این خط رو چطوری باید درست کنم؟
دوباره امیدوارم منظور رو رسونده باشم
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
گفتم که . اون تاپیک دقیقا همینه . اون تاپیک یه بازی کلماتیه که پایینش یه بشقابه که توش 5 ، 6 تا حرف هست و با کشیدن دست روی حروف کلمه ساخته میشه . حالا شما اینارو که نمیخوای ، برو نگاه کن تشکیل خط و وصل شدن دو حروف به هم چطوری ساخته شده . والسلام