کانستراکت3 و پلاگین ادموب
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
یه چند تا سوال داشتم. ممنون میشم دوستانی که تجربه کار با کانستراکت 3 و همچنین ادموب رو دارن و یا اطلاعات دقبقی در این دو مورد دارن لطفا اگر ممکنه به چندتا سوال من جواب بدن:
1. توی کانستراکت 3 به صورت پیش فرض پلاگین درست و قابل اجرای ادموب وجود داره و یا باید جداگونه خریداری بشه؟
2. سیستم کاری ادموب به چه صورته؟ مثل تپسل میمونه؟ یعنی یکبار باید بریم و تو سایتش رجیستر شیم و پکیج نیم بازی رو بدیم و شماره حساب بانکی خارج از کشور بدیم و کد دریافت کنیم و بعد تو پلاگین ادموب مثل تپسل ایونت نویسی کنیم؟
3. اگر در بازی فقط تبلیغ بنری تمام صفحه گذاشته بشه و نه فیلم باز هم از ایران بدون فیلتر شکن تبلیغ دیده نمیشه؟
4. اصلا مارکتهای ایرانی بازی که روش تبلیع ادموب باشه رو اجازه نشر میدن؟
5. درآمد تبلیغ بنری کلیکی و ویدیویی در ادموب چقدر هست؟
ممنونم از جوابگوییتون.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
تا جایی که من اطلاع دارم :
2- این سیستمش طوریه که بعد از ثبت نام در خارج از کشور کدی رو برای شما به صورت پستی (فیزیکی) به ادرسی که زدید ارسال میکنه و شما باید اون کد رو وارد کنید تا تایید بشید و بتونید تبلیغ نمایش بدید . پروسه کارشو نمیدونم اما اینو میدونم که حتما به ادرس خارج از کشور نیاز دارید .
3-فک کنم بنری و ... رو بیاره ، اما برای فیلمش دیگه باید فیلترشکن باشه.
4-خیلی از بازی هایی که توی بازار و ... هستن خارجی هستن و تبلیغات خارجی دارن . قاعدتا نباید مشکلی داشته باشن (تو مستنداتشون یه سرچ بکنید).

استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، PIxEL ، nariman ، Hossein
سلام
ادموب سیستمش با تپسل تفاوتهایی داره
مثلاً علاوه بر پکیج نیم، لینک بازیتو توی مارکت(گوگل پلی یا اپ استور) باید بدی
ثبت نام و استفاده ازش رایگانه، میتونی حتی کسب درآمد بکنی ازش، اما برای برداشت باید شماره حساب داشته باشی
ادموب روی بعضی مسایل خیلی حساسه، مثلا آیپی که واردش میشی ثابت باشه(خارج از ایران) یا حتی الامکان برای یک منطقه باشه
نمایش تبلیغات توی ایران با آیپی مخابرات که من دارم اصلا اتفاق نیافتاده، ولی بعضی ISP ها نشون میدن
چند وقتیه که مارکتهای جدید هم اضافه کرده، مثل گلکسی استور و اپو مارکت و ...
با کانستراکت 2 هم میتونی ادموب پیاده سازی بکنی، ولی پلاگین خودش کار نمیکنه و تک و توک چند تا پلاگین بسختی کار می کنن
ولی ادموب خود کانس 3 قشنگ جواب میده، چن تا پلاگین خوب دیگه هم داره که پولیه
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، ᔕinaᗪehghani
راستی اینم یادم رفت بگم ، اگه تبلیغاتتون از یک ای پی یا ایدی یا هرچی (یک موبایل و سیستم) زیاد باشه (حالت عمدی برای کسب درامد) ، اکانت ادموب تون بلاک میشه . حواستون خیلی به این نکته باشه و زمانی که میخواید بازیتون رو تست کنید حتما رو حالت تست بزارید . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، Hossein
(1400/1/20، 02:23 عصر)persiangamer نوشته است: سلام
ادموب سیستمش با تپسل تفاوتهایی داره
مثلاً علاوه بر پکیج نیم، لینک بازیتو توی مارکت(گوگل پلی یا اپ استور) باید بدی
ثبت نام و استفاده ازش رایگانه، میتونی حتی کسب درآمد بکنی ازش، اما برای برداشت باید شماره حساب داشته باشی
ادموب روی بعضی مسایل خیلی حساسه، مثلا آیپی که واردش میشی ثابت باشه(خارج از ایران) یا حتی الامکان برای یک منطقه باشه
نمایش تبلیغات توی ایران با آیپی مخابرات که من دارم اصلا اتفاق نیافتاده، ولی بعضی ISP ها نشون میدن
چند وقتیه که مارکتهای جدید هم اضافه کرده، مثل گلکسی استور و اپو مارکت و ...
با کانستراکت 2 هم میتونی ادموب پیاده سازی بکنی، ولی پلاگین خودش کار نمیکنه و تک و توک چند تا پلاگین بسختی کار می کنن
ولی ادموب خود کانس 3 قشنگ جواب میده، چن تا پلاگین خوب دیگه هم داره که پولیه

ممنونم از توصیحات کامل محمد جان و شما...
خب ببینم درست فهمیدم یا نه. یعنی پس به گفته شما اول بازی باید بدون پلاگین ادموب توی گوگل پلی منتشر بشه و بعد آدرس بازی در گوگل پلی به ادموب داده بشه تا کد تبلیغ گرفته بشه؟
یعنی حتما باید بازی اول بدون پلاگین ادموب تو گوگل پلی منتشر بشه و بعد آپدیت با ادموب داده بشه؟
در مورد آیپی میشه بپرسم شما چیکار کردین؟ برای ثبت نام از vpn استفاده کردین و یا دادین کسی خارج از ایران براتون تو ادموب ثبت بازی کنه؟
به گفته محمد جان پس این بازیهای خارجی داخل کافه بازار چطوری تبلیغ بنری ادموب پخش میکنن؟
میشه در مورد مارکت گلکسی استور و اپو مارکت یه مقدار توصیح بفرمایید. من تا حالا اسمشون رو نشنیده بودم.
در مورد درآمد تبلیعات بنری کلیکی و یا ویدیویی که تو گوگل پلی و مارکت خارج از ایران از طریق ادموب انجام بشه اطلاعی دارین؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hossein
(1400/1/20، 12:36 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام 
تا جایی که من اطلاع دارم :
2- این سیستمش طوریه که بعد از ثبت نام در خارج از کشور کدی رو برای شما به صورت پستی (فیزیکی) به ادرسی که زدید ارسال میکنه و شما باید اون کد رو وارد کنید تا تایید بشید و بتونید تبلیغ نمایش بدید . پروسه کارشو نمیدونم اما اینو میدونم که حتما به ادرس خارج از کشور نیاز دارید .
3-فک کنم بنری و ... رو بیاره ، اما برای فیلمش دیگه باید فیلترشکن باشه.
4-خیلی از بازی هایی که توی بازار و ... هستن خارجی هستن و تبلیغات خارجی دارن . قاعدتا نباید مشکلی داشته باشن (تو مستنداتشون یه سرچ بکنید).

محمد جان ممنونم از توضیحاتت اما مطمئنی نامه فیزیکی برای ادموب میاد؟ تا جایی که من میدونم برای اکانت گوگل پلی این نامه میاد و نه ادموب!
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hossein
39 ‌، شایدم اکانت گوگل بود ، یادم نیست ، یکی از این دوتا بود . حالا اگه شما مطمئنی گوگل بوده پس همونه . شرمنده
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman
(1400/1/20، 03:48 عصر)nariman نوشته است: ممنونم از توصیحات کامل محمد جان و شما...
خب ببینم درست فهمیدم یا نه. یعنی پس به گفته شما اول بازی باید بدون پلاگین ادموب توی گوگل پلی منتشر بشه و بعد آدرس بازی در گوگل پلی به ادموب داده بشه تا کد تبلیغ گرفته بشه؟
یعنی حتما باید بازی اول بدون پلاگین ادموب تو گوگل پلی منتشر بشه و بعد آپدیت با ادموب داده بشه؟
در مورد آیپی میشه بپرسم شما چیکار کردین؟ برای ثبت نام از vpn استفاده کردین و یا دادین کسی خارج از ایران براتون تو ادموب ثبت بازی کنه؟
به گفته محمد جان پس این بازیهای خارجی داخل کافه بازار چطوری تبلیغ بنری ادموب پخش میکنن؟
میشه در مورد مارکت گلکسی استور و اپو مارکت یه مقدار توصیح بفرمایید. من تا حالا اسمشون رو نشنیده بودم.
در مورد درآمد تبلیعات بنری کلیکی و یا ویدیویی که تو گوگل پلی و مارکت خارج از ایران از طریق ادموب انجام بشه اطلاعی دارین؟

مراحل انجام کار در ادموب اگه اشتباه نکنم به اینصورته :
1- ایجاد اپ(توی اکانت ادموب)
2- ایجاد شناسه ها(اپ آیدی و بنر آیدی و ...)
3- گذاشتن شناسه توی پلاگین(کلاینت)
4- بستن ادموب(فعلا) و تکمیل بازی و سپس انتشار در مارکت مورد تایید ادموب
5- تایید بازی و گرفتن لینک از مارکت و جایگذاری در اکانت ادموب و اکتیو کردن ادموب بازی

ولی تا زمانی که تعداد نصب فعال کم باشه هیچ تبلیغی نمایش نمیده
حتما باید به نصب مناسب برسه تا تبلیغات نمایش داده بشه

پیشنهاد می کنم با یک اکانت گوگل غیر مهم و به کمک VPN رایگان، وارد ادموب بشید و با عملکردش آشنا بشید
ادموب احتمالا بعدا این اکانت شما رو بن می کنه، پس حواستون باشه حتما اکانت اصلی نباشه و فقط جنبه تست و آزمایش داره
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، nariman
نقل قول: در مورد درآمد تبلیعات بنری کلیکی و یا ویدیویی که تو گوگل پلی و مارکت خارج از ایران از طریق ادموب انجام بشه اطلاعی دارین؟
سلام ؛

یکی از دوستان نزدیک که دو اپ منتشر شده داشتند ، به ترتیب با 10 هزار و 50 هزار نصب فعال ، درآمد ماهیانه شون از اولی بین 25 تا 50 دلار و از دومی 80 تا 200 دلار هست .
یعنی درآمد ماهیانه به طور متوسط 4 تا 7 میلیون هست که ی جورایی فاجعه محض هست بابت جامعه به این بزرگی !!!
طبق گفته هاشون CPM ایران به طور کلی خیلی بی ارزشه ، حدود 0.03 تا نهایتا 0.09 دلار بابت هر 1000/CPM پرداخت میشه .
البته من به شخصه و بصورت تجربی اصلا نمیدونم سیستم کاری خود ادموب به چه صورت هست .
اما بعضی از سایت هایی که باهاشون کار میکنم در زمینه های تبلیغاتی هم دقیقا همین میزان رو برای آیپی ایران پرداخت میکنند .
اگر اشتباه نکنم اون درآمد بالا که دوستم بهم گفته مربوط به بنری میشه چون تبلیغاتی ویدئویی کلا گفت استفاده نکرده .
یک دوست اهل آلمان هم دارم که وقتی ازش چند ماه پیش پرسیدم بهم گفت میانگین CPM اونجا حدود 1.3 تا 4.5 دلار هست !!!
به عبارتی اگر یک بازی یا اپ داشته باشید که بتونید کاربران آلمانی یا آمریکایی رو جذب کنید ، حتی اگر ورودی روزانتون 5 هزار نفر هم باشه بازم درآمدتون روزانه بیش از 10 دلار خواهد بود .

نکته ای که شاید شمارو به اشتباه بندازه اینه که لزوما یک بازی یا اپ که مثلا 10 هزار نصب فعال داره ، حتما CPM اون 10 هزار یا پایین تر از اون نیست .
هر بار بازدید که تایید بشه برای شما یک بازدید به حساب میاد . نمیدونم محدودیت برای هر شخص چقدر هست ، اما خب از اونجایی که یکی از چارت هاشون رو نگاه کردم ، مثل اینکه همون اپ 10 هزار کاربره ( که معلوم نیست چند هزار نفرشون تو یک روز استفاده داشتند ) بیش از 40 هزار بازدید زده بودن .
بخاطر همین هم درآمد بعضی از ماها حتی به 300 دلار هم در مجموع رسیده بود .
نکته دوم اینکه توجه داشته باشید 300 دلار هزینه یک سوئیت 20 متری توی پست ترین منطقه از هر نقطه از دنیا هست .
توی همین ایران خودمون هم این درآمد برای ی برنامه نویس حرفه ای و  مستقل اصلا قابل قبول نیست .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، persiangamer ، nariman
(1400/1/22، 09:16 عصر)hasansanaei نوشته است:
نقل قول: در مورد درآمد تبلیعات بنری کلیکی و یا ویدیویی که تو گوگل پلی و مارکت خارج از ایران از طریق ادموب انجام بشه اطلاعی دارین؟
سلام ؛

یکی از دوستان نزدیک که دو اپ منتشر شده داشتند ، به ترتیب با 10 هزار و 50 هزار نصب فعال ، درآمد ماهیانه شون از اولی بین 25 تا 50 دلار و از دومی 80 تا 200 دلار هست .
یعنی درآمد ماهیانه به طور متوسط 4 تا 7 میلیون هست که ی جورایی فاجعه محض هست بابت جامعه به این بزرگی !!!
طبق گفته هاشون CPM ایران به طور کلی خیلی بی ارزشه ، حدود 0.03 تا نهایتا 0.09 دلار بابت هر 1000/CPM پرداخت میشه .
البته من به شخصه و بصورت تجربی اصلا نمیدونم سیستم کاری خود ادموب به چه صورت هست .
اما بعضی از سایت هایی که باهاشون کار میکنم در زمینه های تبلیغاتی هم دقیقا همین میزان رو برای آیپی ایران پرداخت میکنند .
اگر اشتباه نکنم اون درآمد بالا که دوستم بهم گفته مربوط به بنری میشه چون تبلیغاتی ویدئویی کلا گفت استفاده نکرده .
یک دوست اهل آلمان هم دارم که وقتی ازش چند ماه پیش پرسیدم بهم گفت میانگین CPM اونجا حدود 1.3 تا 4.5 دلار هست !!!
به عبارتی اگر یک بازی یا اپ داشته باشید که بتونید کاربران آلمانی یا آمریکایی رو جذب کنید ، حتی اگر ورودی روزانتون 5 هزار نفر هم باشه بازم درآمدتون روزانه بیش از 10 دلار خواهد بود .

نکته ای که شاید شمارو به اشتباه بندازه اینه که لزوما یک بازی یا اپ که مثلا 10 هزار نصب فعال داره ، حتما CPM اون 10 هزار یا پایین تر از اون نیست .
هر بار بازدید که تایید بشه برای شما یک بازدید به حساب میاد . نمیدونم محدودیت برای هر شخص چقدر هست ، اما خب از اونجایی که یکی از چارت هاشون رو نگاه کردم ، مثل اینکه همون اپ 10 هزار کاربره ( که معلوم نیست چند هزار نفرشون تو یک روز استفاده داشتند ) بیش از 40 هزار بازدید زده بودن .
بخاطر همین هم درآمد بعضی از ماها حتی به 300 دلار هم در مجموع رسیده بود .
نکته دوم اینکه توجه داشته باشید 300 دلار هزینه یک سوئیت 20 متری توی پست ترین منطقه از هر نقطه از دنیا هست .
توی همین ایران خودمون هم این درآمد برای ی برنامه نویس حرفه ای و  مستقل اصلا قابل قبول نیست .

موفق باشید .

حسام جان سلام
ممنونم از توضیحاتت
اما من اصلا متوجه نشدم داستان رو!!!
یعنی یک اپ یا بازی توی مارکت بین المللی مثل گوگل پلی اگر سیستم درآمدیش متکی بر تبلیعات باشه اگر خودش رو بکشه و 50 هزار نصب عموما فعال بدست بیاره در نهایت ماهانه 300 دلار درآمد داره؟
اگر اینطوره که یعنی اصلا کلا همه مون ول معطلیم... حتی تو مارکت جهانی... پس این گردش مالی سنگین مارکت بازیهای موبایلی که میگن دقیقا کجاست؟
مگه چند تا بازی و شرکت بازیسازی تو دنیا هستن که بازیهاشون دانلود میلیونی داشته باشن! پس بقیه چجوری کسب درآمد میکنن؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,309 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,963 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,272 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,772 1401/1/31، 11:02 صبح
آخرین ارسال: Hamed85