موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
دکتر جان سلام ؛
در ادامه سوالات محمد امین درباره بخش play هم من ی سوال داشتم ،
این پلی گیم روی pc جواب نمیده ؟ من زدم ، درست نخوندم ولی فکر کنم نوشته بود با گوشی یا تبلت وارد بشم .
فکر میکردم بشه خود بازی رو هم پلی کرد .
تشکر .
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
من انجام دادم ، نوشته یه لینک اومده به ایمیلت ، باید اون رو هم ثبت کنم تا لایک ثبت بشه یا اون برای تکمیل ثبت نامه در خود سایته؟
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
سلام مجدد خدمت دوستان و دکتر رضایی عزیز ؛
دکتر رضایی امروز و داشتم به بطالت به خیر و خوشی میگذروندم که یکی از دوستان گفت ظاهرا یک جایی گفتید که این رقابت یک برنده 3000 دلاری داره .
جالب ترش این بود که گفتید 3000 دلار رو بین دوستان تقسیم میکنید .
حالا نمیدونم این ها از جانب خود شما گفته شده یا دوستان خواستن شیرین بازی در بیارن . در هر حال ؛
داشتم به این موضوع فکر میکردم که اولا هنوز هیچی نشده صاحبان پول پیداشون شده . ( در اصل منظورم اشخاص نیستند ) .
چیزی که ذهنمو درگیر کرده اینه که دکتر رضایی با شرط برنده شدن چرا باید پولو تقسیم کنه ؟
میخواستم تماس بگیرم شخصا از خودتون بپرسم ، اما با شرط برنده شدنتون میخوام همینجا نظرم رو اعلام کنم تا اگر نظرتون برگشت ( با شرط درست بودن اون موضوع ) دوستان بدونن که شما تا به پول رسیدید نظرتونو عوض نکردید !
اول جواب سوال بالارو میخوام بدونم ، چرا باید پولو تقسیم کنید ؟
موضوع این نیست که چون کسی حمایت میکنه مثلا بیایم بگیم خب شما هم بیا این سهمت .
از طرفیم وقتی این پول تقسیم بشه خیلی ناچیز نمیشه ؟؟ مثلا اگر ده نفرم فرضا نام ببریم میشه 300 دلار ! با 300 دلار چیکار میشه کرد ؟
حالا بخوایم توی این قضیه تقسیم یکم بهتر عمل کنیم میگیم 1500 تارو برای خودتون بردارید و 1500 تا تقسیم بشه فرضا بین 30 نفر .
حاصل در میاد 50 دلار ، با 50 دلار چیکار میشه کرد ؟
حالا این وجهشو دیدیم ، بریم اون طرف یعنی طرف شما ، 3000 دلار تبدیل شده به 1500 دلار ، با 1500 دلار چیکار میشه کرد ؟
میشه حدود 35 میلیون . با این پول نمیشه حتی ی پروژه نیمه حرفه ای راه اندازی کرد !
اما همون 3000 دلار که میشه حدود 70 میلیون تومان رو باهاش میشه راحت ی پروژه حرفه ای بالا آورد و با اون پروژه و در آینده و بعد و آینده بعد از اون ده ها نفر رو به کار دعوت کرد !!!
حرفم خلاصه نیست اما خب منظورم این هست که اگر این پولو سیو کنید به سمت خودتون ( با اون شرط برد رقابت ) ؛ میتونید یک پروژه خیلی خوب رو آغار کنید و باهاش پول بیشتری کسب کنید . حتی میتونید ی تعداد نفرو با خودتون همراه کنید و بهشون پول بدید تا براتون کار کنند ، چی بهش میگن ؟ شغل زایی یا همچین چیزی .
از جانب خودم صحبت میکنم ، اگر کسی بیاد بهم بگه بیا این 100 دلارو بگیر برو باهاش برای خودت قاقالی لی بخر میرم خودمو گم و گور میکنم . حالا صد بیا بگو بابا طرف قصد و نیتش صد درصد خیر بوده .
موضوع سر اینه که فرضا این پول نه بدرد من میخوره نه بدرد همون شخص !
دقیقا همون قضیه ببخشید ببخشید ( بلانسبت ) ی سری گاو و گوسفند افتادن توی خیابون خطاب به مردم توی شهر برای مصاحبه میپرسیدن ( مثلا ) پول هایی که برای کمک به کشور های دیگه خرج شده اگر بین 80 میلیون تقسیم بشه میشه 6000 تومان .
همیشه برام سوال بود که چرا این پولو باید بیایم بین 80 میلیون تقسیم کنیم ؟ ما اگر 3000 میلیارد تومان رو بین 80 میلیون نفر تقسیم کنیم میشه 37500 تومان . این یعنی ما چشمامونو روی این اختلاس ببندیم چون سهممون میشه 40 هزار تومان ؟
خب با اون پولا میشه 10 هزار تا کتاب خونه مجهز ساخت ! میشه باهاش 2000 شرکت با گنجایش 500 کارمند ساخت ، میشه باهاش صد ها بیمارستان ساخت و ... و ... .
حالا این بحث پول شما هم دقیقا مثل همین موارد بالا هست ، اگر تقسیم بشه به هر نفر به قدری مبلغ ناچیزی ( از نظر من ) میرسه که حتی اگر به چشم اون فرد ی لطف بزرگ هم به نظر بیاد بازم چقدر میخواد این تایم لطفه باقی بمونه ؟؟؟ 2 روز ؟ 20 روز ؟ 1 سال ؟
دکتر رضایی یادتون هست که پشت تلفن باهم صحبت نه چندان کوتاهی داشتیم ؟ اگر شما موفق بشید ، انگار ده ها نفر دیگه موفق شدن . هرچقدر موفقیت ها بزرگ تر ، تعداد افرادی که میتونید دستشونو بگیرید بیشتر !
چه این انجمن و چه انجمن هایی که تا حالا توشون عضو بودم توی ایران ، مشکلشون عدم داشتن هدفی است که بتونه بهشون برای رسیدن به اهداف بزرگشون کمک کنه .
بخاطر همین اگر من ، امثال من ، شما و خیلیایی که توی انجمن هستند و روزی بتونند به موفقیت بزرگی دست پیدا کنن ، خیلی مهمه که بتونیم به افرادی که اول و وسط کار هستن کمک کنیم . در اصل در آخر هم تلاش ما این هست که با موفقیت خودمون ، دیگران رو هم تشویق به موفقیت کنیم . چه بسا همین هدف باعث میشه که هرچقدر هم سختی جلوی رومون سبز میشه رو با تلاش میزنیم و بازم میریم جلو .
در نهایت ، دکتر جان خودتون 70 میلیون داشته باشید باهاش چیکار میکنید ؟
و این نظر شخصی من بود و در صورتی که همه شرایطی که اعلام شده اگر انجام بشه و این اتفاق بیوفته شما میتونید دربارش تصمیم بگیرید .
در غیر اینصورت که در آخرم همون حرف خالی باقی میمونه . با این حال امیدوارم واقعا بتونید برنده بشید و پول به دستتون برسه و بتونید کاری که میخواید رو انجام بدید .
موفق باشید .