جان من جواب بدید

سلام
ببینید من تصمیم گرفتم که خروجی مستقیم کوردوا بگیرم ولی یک مشکلی هست

ببینید در نصب اندروید استودیو مشکلی ندارم چون نسخه نصب شدش رو دانلود کردم ولی وقتی که میخوام sdk ها رو دانلود کنم به مشکل میخورم

ببینید من اینترنت کامپیوترم رو روشن کردم و رفتم توی قسمت sdk manager رفتم تا از لیست sdk ها; sdk های مورد نظر رو دانلود کنم

ولی هرچی صبر کردم اصلا لیست sdk ها رو بالا نیاورد ! و همش یک نوار پایین صفحه میچرخید(علامت لود کردن) ولی هیچ sdk ایی رو بالا نیاورد

چیکار کنم؟

ایا باید از فیلتر شکن استفاده کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . من نه این برنامه رو نصب کردم و نه میشناسمش (البته فعلا) ؛ اما از چیزهایی که قبلا شنیدم فک کنم به این دلیله که تحریم هستیم دانلود نمیشن . یا فیل تر شکن روشن کنید یا دستی دانلود و نصب کنید . البته دانلود دستی رو بلد نیستم و منتظر باشید دوستان جواب میدن .
پ ن : لطفا اسم تاپیک رو هم متناسب بزارید اگه کسی مشکل داشت با سرچ پیدا کنه . مطمئن باشید هرکی از دوستان ببینه و بلد باشه جواب میده و نیازی به جون من و مرگ من و قسم و ایه نیست .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
سلام...
نظر محمد جان کاملا درست هست و متأسفانه ما از سمت گوگل تحریم هستیم اما بغیر از قندشکن میتونید به این لینک برید و بدون هیچ نگرانی از کاهش سرعت اینترنت یا کم شدن چندبرابری حجم اینترنتتون بتونید دانلود رو انجام بدید:

302 Found
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
(1400/2/26، 06:59 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام . من نه این برنامه رو نصب کردم و نه میشناسمش (البته فعلا) ؛ اما از چیزهایی که قبلا شنیدم فک کنم به این دلیله که تحریم هستیم دانلود نمیشن . یا فیل تر شکن روشن کنید یا دستی دانلود و نصب کنید . البته دانلود دستی رو بلد نیستم و منتظر باشید دوستان جواب میدن .
پ ن : لطفا اسم تاپیک رو هم متناسب بزارید اگه کسی مشکل داشت با سرچ پیدا کنه . مطمئن باشید هرکی از دوستان ببینه و بلد باشه جواب میده و نیازی به جون من و مرگ من و قسم و ایه نیست .

چیجوری تغییر بدم؟

(1400/2/26، 07:25 عصر)SinaDehghani نوشته است: سلام...
نظر محمد جان کاملا درست هست و متأسفانه ما از سمت گوگل تحریم هستیم اما بغیر از قندشکن میتونید به این لینک برید و بدون هیچ نگرانی از کاهش سرعت اینترنت یا کم شدن چندبرابری حجم اینترنتتون بتونید دانلود رو انجام بدید:

302 Found

ببینید من مشکلم دانلود نیست

اصلا sdk ها رو لود نمیکنه که بزنم و دانلود بشن

برای این مشکل هم اگه از فیلتر شکن یا شکن استفاده کنم درسته؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/2/26، 08:55 عصر)امیرعلی ۱۲۳ نوشته است:
(1400/2/26، 06:59 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام . من نه این برنامه رو نصب کردم و نه میشناسمش (البته فعلا) ؛ اما از چیزهایی که قبلا شنیدم فک کنم به این دلیله که تحریم هستیم دانلود نمیشن . یا فیل تر شکن روشن کنید یا دستی دانلود و نصب کنید . البته دانلود دستی رو بلد نیستم و منتظر باشید دوستان جواب میدن .

چیجوری تغییر بدم؟

(1400/2/26، 07:25 عصر)SinaDehghani نوشته است: سلام...

302 Found

ببینید من مشکلم دانلود نیست

اصلا sdk ها رو لود نمیکنه که بزنم و دانلود بشن

برای این مشکل هم اگه از فیلتر شکن یا شکن استفاده کنم درسته؟

بله دقیقا
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: