رشته کامپیوتر مهندسی نرم افزار

سلام
ببخشید سوال بی مورد میپرسم
ولی انتخاب رشته دارم میخواستم بدون رشته مهندس نرم افزار چه درامدی داره حوزه کاریش چجوریه دوستان هم اگر تجربه دارند کمک کنن .

با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط: بنده خدا ، amin COD ، FARZAD BLACK
(1400/3/12، 03:40 عصر)Majholll نوشته است:  سلام
ولی انتخاب رشته دارم میخواستم بدون رشته مهندس نرم افزار چه درامدی داره حوزه کاریش چجوریه دوستان هم اگر تجربه دارند کمک کنن .

با تشکر
سلام ؛

بستگی به علاقه شخصی خودتون داره .
اگر به برنامه نویسی و این مسائل تخصصی عملی علاقه دارید ، وقت خودتون رو با مهندسی و مزخرفات دبیرستان و دانشگاه هدر ندید .
میتونید مستقیما به هنرستان فنی حرفه ای و یا اگر اشتباه نکنم کار و دانش برید .
مسائلی هم که درباره هرکدوم میگن رو در نظر نگیرید .

مثلا من خودم به سمت مهندسی کامپیوتر رفتم و بزرگترین اشتباه زندگیم همین بود .
در حالی که علاقه من برنامه نویسی بود و فقط میخواستم توش حرفه ای تر بشم و ( فقط مدرکشو میخواستم ) ؛ حالا این وسط مشاوره های اشتباه و دخالت های الکی اطرافیان باعث شد برم رشته ای که حتی نتونستم توی طول تحصیلم یک خطم برنامه نویسی ( یاد گرفتن پیش کش ، همون چیزایی که بلد بودمم فراموش کردم ) .
درباره درآمد هم بدون تعارف باهات صحبت میکنم ، بی خاصیت ترین قشر جامعه محصلین ، مهندسین و دانشجوی رشته های نظری هستند .
همزمان با اینکه دانشگاه میرفتم درآمد داشتم ، اما همکلاسی هام نهایتا با اسنپ کار میکردن ! بقیه هم بیکار و علاف .
همچنان هم با بعضی هاشون صحبت میکنم وضعیت همون هست ، حتی سال بالایی ها .
هرچند که الان مدت طولانی ای میشه که کلا گذاشتم کنار ؛ اما متاسفانه دیگه نمیتونم برگردم عقب و رشتمو عوض کنم و اون چیزی که میخواستمو بردارم .
لطفا درباره موضوع انتخاب رشته بیش از اندازه سخت گیری کنید و دخالت هیچ شخصیو توی این موضوع قبول نکنید ؛ در نهایت فشار های درس و زندگی روی شخص خودتون خواهد بود .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، بنده خدا ، ᔕinaᗪehghani ، Mehrdad ، oak ، amin COD ، FARZAD BLACK
(1400/3/12، 03:40 عصر)Majholll نوشته است:  سلام

با تشکر

سلام و عرض ادب
تا اینجای داستان بنده تو انجمن شنونده و یادگیرنده بوده و هستم چون علم و تجربه بخش بزرگی از بچه های انجمن تو بخش بازیسازی از من بیشتر هست و منطق حکم میکنه که من شنونده و یادگیرنده باشم.
اما اگر اجازه بدین تو این موضوع خاص با توجه به اینکه شاید تجربه بیشتری از خیلی از بچه های انجمن داشته باشم من با اجازتون اظهار نظر کنم.
با اجازه از آقا حسام باید عرض کنم که بنده صد در صد موافق تحصیلات عالیه دانشگاهی هستم. صد در صد... صد در صد...
نه بواسطه اینکه براتون پول و ثروت به ارمغان میاره... نه...
بلکه به هزار و یک دلیل دیگه.
بعدها که انشالله وارد دنیای کار و زندگی بشین متوجه میشین که چه تفاوت بزرگی هست بین کسی که تو محیط کار و یا اجتماع دارای مدرک هست و کسی که مدرک نداره.
تو محیط کار و اجتماع وقتی کسی که مهندس هست (مثلا در مورد رشته ریاضی عرض میکنم) اظهار نظری میکنی میگن آقای مهندس این مساله رو فرمودن اما کسی که مدرک نداره میگن اینو نریمان گفته... خیلی بار معنایی این دوتا تو اجتماع فرق میکنه.
شما تو محیط کاری همیشه نسبت به فرد همسطح خودتون که مدرک بالاتری نسبت به شما داره همواره سرعت رشدتون پایین تره. تو حقوق و مزایا هم همینطور.
درسته که اگر فردی تو کارش بهترین باشه کسی به مدرکش کاری نداره اما مگه چند درصد شما میتونین تو کارتون بهترین باشین؟ ما اکثرا آدمهای معمولی هستیم که دوست داریم خوب زندگی کنیم.
تو خواستگاری... تو مهاجرت... استخدام... تو مکالمات اجتماعی... تو اظهار نظرهای خانوادگی.. تو افتخار کردن بچه هاتون به شما... تو هر چیزی آقا و یا خانم مهندس ایکس همیشه یک قدم از نریمان بدون تحصیلات جلوتره.
اینرو از من بپذیرین.
پس مثل گرفتم دیپلم که دیگه مدتهاست وظیفه شده سعی کنین حتما تو یک رشته دهن پر کن هم فارغ التحصیل بشین و وقتی مثلا مهندس شدین اونموقع اگر دوست داشتین مهاجرت کنین و یا رو ایده هاتون کار کنین و یا راننده اسنپ بشین اما حتما مدرک مهندسیتون رو بگیرین. بخصوص برای مساله مهاجرت و پذیرش گرفتن...
در مورد درأآمد رشته مهندسی نرم افزار هم مثلا خواهر بنده با همین مدرک مهندسی سالها قبل برای ادامه تحصیل به آلمان مهاجرت کردن و الان تابعیت آلمان رو دارن و تو یکی از بزرگترین و مهمترین شرکتهای آلمان استخدام رسمی هستن. همه اینها نقطه شروعش از قبولی تو رشته مهندسی نرم افزار بود. پس راه برای موفقیت باز هست.
ارادتمند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: بنده خدا ، ᔕinaᗪehghani ، oak ، mhp ، hasansanaei ، amin COD ، FARZAD BLACK
نقل قول:
نقل قول: سلام و عرض ادب
تا اینجای داستان بنده تو انجمن شنونده و یادگیرنده بوده و هستم چون علم و تجربه بخش بزرگی از بچه های انجمن تو بخش بازیسازی از من بیشتر هست و منطق حکم میکنه که من شنونده و یادگیرنده باشم.
اما اگر اجازه بدین تو این موضوع خاص با توجه به اینکه شاید تجربه بیشتری از خیلی از بچه های انجمن داشته باشم من با اجازتون اظهار نظر کنم.
با اجازه از آقا حسام باید عرض کنم که بنده صد در صد موافق تحصیلات عالیه دانشگاهی هستم. صد در صد... صد در صد...
نه بواسطه اینکه براتون پول و ثروت به ارمغان میاره... نه...
بلکه به هزار و یک دلیل دیگه.
بعدها که انشالله وارد دنیای کار و زندگی بشین متوجه میشین که چه تفاوت بزرگی هست بین کسی که تو محیط کار و یا اجتماع دارای مدرک هست و کسی که مدرک نداره.
تو محیط کار و اجتماع وقتی کسی که مهندس هست (مثلا در مورد رشته ریاضی عرض میکنم) اظهار نظری میکنی میگن آقای مهندس این مساله رو فرمودن اما کسی که مدرک نداره میگن اینو نریمان گفته... خیلی بار معنایی این دوتا تو اجتماع فرق میکنه.
شما تو محیط کاری همیشه نسبت به فرد همسطح خودتون که مدرک بالاتری نسبت به شما داره همواره سرعت رشدتون پایین تره. تو حقوق و مزایا هم همینطور.
درسته که اگر فردی تو کارش بهترین باشه کسی به مدرکش کاری نداره اما مگه چند درصد شما میتونین تو کارتون بهترین باشین؟ ما اکثرا آدمهای معمولی هستیم که دوست داریم خوب زندگی کنیم.
تو خواستگاری... تو مهاجرت... استخدام... تو مکالمات اجتماعی... تو اظهار نظرهای خانوادگی.. تو افتخار کردن بچه هاتون به شما... تو هر چیزی آقا و یا خانم مهندس ایکس همیشه یک قدم از نریمان بدون تحصیلات جلوتره.
اینرو از من بپذیرین.
پس مثل گرفتم دیپلم که دیگه مدتهاست وظیفه شده سعی کنین حتما تو یک رشته دهن پر کن هم فارغ التحصیل بشین و وقتی مثلا مهندس شدین اونموقع اگر دوست داشتین مهاجرت کنین و یا رو ایده هاتون کار کنین و یا راننده اسنپ بشین اما حتما مدرک مهندسیتون رو بگیرین. بخصوص برای مساله مهاجرت و پذیرش گرفتن...
در مورد درأآمد رشته مهندسی نرم افزار هم مثلا خواهر بنده با همین مدرک مهندسی سالها قبل برای ادامه تحصیل به آلمان مهاجرت کردن و الان تابعیت آلمان رو دارن و تو یکی از بزرگترین و مهمترین شرکتهای آلمان استخدام رسمی هستن. همه اینها نقطه شروعش از قبولی تو رشته مهندسی نرم افزار بود. پس راه برای موفقیت باز هست.
ارادتمند.
سلام ؛

موارد خیلی زیادی رو قبول دارم .

اما چند تا سوال و چند موضوع هست ، میخوام در صورت امکان به سوالاتم جواب بدید .

اولین سوال اینکه شما برای دیگران زندگی میکنید ؟
براتون مهم هست که فلان شخص بی ارزش بیاد بگه نریمان یا مهندس یا دکتر یا ... ؟؟؟
اگر مواردی که فرمودید درست باشه ، پس باید بیایم ی فیلترینگ بذاریم ؛ ببینیم چند نفر از افراد تحصیل کرده و چند نفر از افرادی که واقعا رفتن دنبال علاقشون الان موفق تر و شاد تر هستند .
هرچند اینها تصمیم شخصی هستند ، نمیشه با صراحت گفت کی درست میگه ! یعنی از کجا معلوم من درست میگم ؟ یا از کجا معلوم شما درست میگید ؟
یکی از فامیلای نزدیک یکی دو سال پیش با حدود 40 سال سن تازه تصمیم گرفت که بره دندانپزشکی بخونه . البته ایتالیا سکونت داره .
یکی دیگه از فامیلا سال گذشته که میخواستم برای گرفتن مدرک یکی از زبان های برنامه نویسیم شرکت کنم ؛ با من به دوره های برنامه نویسی اومد ، با 54 سال سن .
من حرفامو همیشه میزنم ، طرف میخواد بگه حسام اینو گفته ، میخواد بگه فلانی گفت یا اصلا ی احمقی اومد ی چیزی گفت و رفت ، چه دخلی به زندگی من داره ؟
من برم به چیزی که علاقه ندارم ، قیافه ی سری آدمی که فکر میکنن ارثشونو خوردی و هزاران مسائل دیگه رو تحمل کنم که پیش یا پس اسمم بیان مهندس بذارن ؟ بلانسبت دوستان و آشنایان ، گور بابای همشون .

حالا میدونی هر دوتاشون چی میگفتن ؟ میگفتن که از انتخاب تحصیلشون توی اون دوران پشیمون هستند .
حالا اون بنده خدا که مجبور شد دوباره ورودی دبیرستان و دانشگاه بده ، پس چه تحصیلی ؟

اگرم بحث درآمد باشه ، من خودم حدود یکسال و نیم توی شرکتی کار میکردم که همه کارشناسی و ارشد داشتن و فارغ التحصیل از بهترین دانشگاه های کشور بودن ، حقوق من بیش از 1.5 برابر از ارشد گروهان بود . حالا سوالی که باقی میمونه اینه که اگر به تحصیله ، پس چرا حقوق من و دو سه نفر دیگه توی همون شرکت و هزاران نفر توی شرکت ها و محل های متفاوت دیگه همینطوریه ؟؟؟
بهتون توصیه میکنم زندگی " مانگاکا " های معروف ژاپنی رو بخونید ، بیش از 90 درصدشون تحصیلات دانشگاهی ندارن ؛ کل صنعت هنر کشورشون داره روی دست همین 90 درصد میچرخه .
درآمد سال گذشته بخش هنر مربوط به انیمه و مانگا در ژاپن از صادرات نفت ایران قوی تر و سود ده تر بوده .

حالا ی حرف قشنگی بود ، اونم این بود که : مگه چند درصد اینایی که تحصیل و ول میکنند و میرن دنبال ی کار یا علاقه موفق میشن ؟
من به این سوال جواب نمیدم ؛ در ازاش شما به این سوال جواب بدید .
چند درصد از افرادی که تحصیل میکنند از زندگی خوب و موفقی برخوردار هستند ؟
زندگی کردن با زنده بودن و مثل " چی " کار کردن تا زمان مردن فرق میکنه .

اما ی موضوعی که گارد میگیرید نسبت بهش ، بحث تحصیلات عالیه از کجا میاد ؟ مگه کسی که میره حرفه و فن و کار و دانش تحصیل نمیکنه ؟ کل صنعت کشور روی دستای این افراد میچرخه .
من بزرگترین حسرتی که دارم این بود که اول رفتم رشته ریاضی و بعد هم مهندسی رو برداشتم و متاسفانه 4.5 سال از عمر مفیدمو هدر دادم .

در آخر بازم تاکید میکنم ، هیچ کسی نمیتونه با صراحت بگه حرفی که میزنه درسته یا نه ، کاری که میکنه درسته یا نه ؛ فقط آدمای احمقن که اعتقاد دارن درست میگن .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، mhp ، ᔕinaᗪehghani ، Mehrdad ، nariman ، amin COD ، FARZAD BLACK
هر زمان به خودت مطمئن شدی از دیگران برتری , تو هر مقطع تحصیلی هستی انصراف بده . با اینکارت به خودت و عمرت و وقتت و دنیای پیرامونت لطف کردی . چون تو قدرت اینو داری جهان را  قشنگترش کنی.

هر زمان چشمت فقط به استاد  و کلاس و رتبه و نمره بود,  درس و دانشگاه رو رها نکن. حدت همین قدره.

مخاطبم هیچکس نبود. تجربه ی این چند ساله ام رو گفتم. یاد ندارم توی این 17 سال کار با خارج کشور کسی مدرک تحصیلیم رو پرسیده باشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، mhp ، nariman ، persiangamer ، ᔕinaᗪehghani ، amin COD ، FARZAD BLACK
یک وقتی هست که ما اظهار نظرهای شخصی میکنیم و آزادیم هرچیزی رو بیان کنیم.
مثلا ممکنه کسی به درجه ای از شناخت رسیده باشه که بیاد تو یک جمع خصوصی بگه من معتقدم خدا وجود نداره... و یا من معتقدم بهشت و جهنمی وجود نداره... خب اشکالی نداره تو جمع خصوصی داره برای یکسری افراد خاص نظرش رو بیان میکنه.
حالا به نظرتون این فرد اجازه داره بره رو یک تریبون عمومی و برای کل مردم جهان بگه خدا و بهشت و جهنم وجود نداره؟؟؟ به نظرتون دیگه تو دنیا سنگ رو سنگ بند میشه؟
من قطعا اگر تو یک جمع خصوصی با یکسری نخبه حضور داشته باشم و اگر همین سوال بالای تاپیک رو از من بپرسن میگم شما نخبه هستین, همین الان برین ترک تحصیل کنین و برین خودتون خالق دنیای بهتر باشین.. اما به نظرتون من این اجازه رو دارم که تو یک مدرسه برای عموم و بچه هایی که نمیدونم چه ضریب هوشی و استعدادی دارن باز هم همین نسخه رو بپیچم؟
پس خیلی مهم هست که مواظب اظهار نظرها و تاثیری که ممکنه بر زندگی عموم میگذاره باشیم.
ما اگر خودمون نخبه هستیم دلیل نمیشه که تجربه های زندگی شخصیمون رو به صورت یک قاعده کلی برای افراد معمولی بیان کنیم.
نریمانی که اینجا تو تریبون عمومی صحبت میکنه شاید تو دنیای خصوصی اگر بهش نزدیک باشین عقایدی صد در صد مخالف اینجا داشته باشه.
اونجا دارم برای فردی که تواناییها و ضریب هوشیش رو میشناسم اظهار نظر میکنم اما اینجا دارم برای عموم نظرم رو میگم.
پس همیشه باید متوجه خطری که یک اظهارمون رو زندگی یک فرد عادی ممکنه بگذاره باشیم.
ادیسون هم چون نابغه بود بهترین انتخاب ممکن ترک تحصیل براش بود اما ما این اجازه رو داریم که به همه بچه هامون بگیم که راه موفقیت از ترک تحصیل میگذره؟!!!
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، hasansanaei ، Mehrdad ، amin COD ، oak ، FARZAD BLACK
(1400/3/13، 12:32 عصر)nariman نوشته است: یک وقتی هست که ما اظهار نظرهای شخصی میکنیم و آزادیم هرچیزی رو بیان کنیم.
مثلا ممکنه کسی به درجه ای از شناخت رسیده باشه که بیاد تو یک جمع خصوصی بگه من معتقدم خدا وجود نداره... و یا من معتقدم بهشت و جهنمی وجود نداره... خب اشکالی نداره تو جمع خصوصی داره برای یکسری افراد خاص نظرش رو بیان میکنه.
حالا به نظرتون این فرد اجازه داره بره رو یک تریبون عمومی و برای کل مردم جهان بگه خدا و بهشت و جهنم وجود نداره؟؟؟ به نظرتون دیگه تو دنیا سنگ رو سنگ بند میشه؟
من قطعا اگر تو یک جمع خصوصی با یکسری نخبه حضور داشته باشم و اگر همین سوال بالای تاپیک رو از من بپرسن میگم شما نخبه هستین, همین الان برین ترک تحصیل کنین و برین خودتون خالق دنیای بهتر باشین.. اما به نظرتون من این اجازه رو دارم که تو یک مدرسه برای عموم و بچه هایی که نمیدونم چه ضریب هوشی و استعدادی دارن باز هم همین نسخه رو بپیچم؟
پس خیلی مهم هست که مواظب اظهار نظرها و تاثیری که ممکنه بر زندگی عموم میگذاره باشیم.
ما اگر خودمون نخبه هستیم دلیل نمیشه که تجربه های زندگی شخصیمون رو به صورت یک قاعده کلی برای افراد معمولی بیان کنیم.
نریمانی که اینجا تو تریبون عمومی صحبت میکنه شاید تو دنیای خصوصی اگر بهش نزدیک باشین عقایدی صد در صد مخالف اینجا داشته باشه.
اونجا دارم برای فردی که تواناییها و ضریب هوشیش رو میشناسم اظهار نظر میکنم اما اینجا دارم برای عموم نظرم رو میگم.
پس همیشه باید متوجه خطری که یک اظهارمون رو زندگی یک فرد عادی ممکنه بگذاره باشیم.
ادیسون هم چون نابغه بود بهترین انتخاب ممکن ترک تحصیل براش بود اما ما این اجازه رو داریم که به همه بچه هامون بگیم که راه موفقیت از ترک تحصیل میگذره؟!!!
دوستان جملات سنگین داره رد و بدل میشه . اندکی آوانس :lol:
ولی من قانع شدم .

همونطور که گفتم ، ما نمیدونیم تصمیمی که میگیریم درست هست یا غلط .
صرفا هرچی که تا اینجا همه ما گفتیم ، این بود که تصمیمی رو بگیرید که هیچ پشیمانی ای در انتهای کار برای شما نداشته باشه .
من هزاران بار هم زندگی کنم و به عنوان حسن ثنایی به دنیا بیام ؛ بازم توی همون مقطع از تحصیل میام بیرون و میرم دنبال علاقم .
به حرف کسیم گوش نکردم . حالا تصمیم من درست هست یا غلط ؟ بعد از ترک تحصیل محدودیت های خروج از کشور و ی سری مسائل بخاطر سربازی برام پیش اومده ، مثلا سر کارم رو بخاطر سربازی از دست دادم ، اما الان درآمد شخصی خودم از درآمد شرکتی که توش کار میکردم بیشتر شده ، اما اگر ایران نبودم ؛ بازم به این محدودیت ها میخوردم که مثلا کسی بخواد بهم بگه اشتباهی کردم ؟
در نهایت هم مقداری زنده میمونیم و یک دهمشم زندگی میکنیم ، آخرشم میمیریم و معلوم نمیشه انتخاب درست کدوم بوده .

اما خب نگفتیم کسی ترک تحصیل بکنه . اگر صحبت های من باشه ، صراحتا گفتم برید سراغ علاقتون ؛ میخواید برنامه نویس بشید ، نرید سراغ مهندسی نرم افزار ، برید سراغ رشته برنامه نویسی در حرفه و فن یا به عبارتی هنرستان فنی حرفه ای . من موقعی که میخواستم انتخاب رشته کنم ، بهم گفتن حیفه با این معدل و با اون نمره و فلان و بهمان بری فنی حرفه ای ؛ حتی مشاورم بهم گفت برو ریاضی و از اونجا مهندسی نرم افزار بردار . به خیال اینکه میریم دبیرستان و با چهارتا آدم درست و درمون پر شور و شوق آشنا بشیم شور و شوق زندگی رو ازمون گرفتن . روزیم 8 ساعت مدرسه ، بعدشم که باز دوباره خونه درس خوندن و سرو بنداز پایین و بیا و برو تا گربه شاخت نزنه .

توی ایران تحصیل کردن ی جور ، تحصیل نکردن ی جور .
تحصیل نکردن و رفتن سراغ علاقه و چیزی که دوست دارید قماره . منتها قماریه که درصدش از 50 هم کمتره .
برای کسی مثل من ؛ چیزی برای از دست دادن ندارم ، انقدر قمار میکنم تا ی جایی بگیره ، نگرفتم تهشو میدونم چیکار میکنم .
اما حداقلش اینه که قمار کردن ی هیجانی داره و همه چیزش دست خودمه ، نه سرنوشت نه حرف دیگران و نه اینکه بشینم با دعا کردن و التماس کردن کارم رو پیش ببرم ، در نهایت هم قبول دارم که همه رو نمیشه به ی چشم نگاه کرد ، ما نمیدونیم چه ذهن هایی با چه ایده هایی جلومون هستند ؛ نظرات همیشه با هم تفاوت دارن و همین هست که آدم هارو نسبت به هم دیگه متمایز میکنه .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman ، mhp ، ᔕinaᗪehghani ، amin COD ، FARZAD BLACK
سلام

من سر همچین اشتباهی که دوستان هم گفتن نزدیک به پنج سال زندگیم ...پنج سال از بهترین سال های زندگیم رفت رو هوا
سه سال دبیرستانی که هر روزشو با فوش به خودم سر میکردم که چرا باید ریاضی بخونم وقتی علاقم کامپیوتره...و دو سال بعدشو که پشت کنکور موندم سرباز اتش نشانی نشدم که بعد هم بتونم اتش نشان بشم...الان هیچ حسرتی ندارم...ولی پیشنهادم اینه که بری دنبال علاقت...وقتی بری دنیال علاقت همه چیز درست میشه چون اشتیاق داری برای لحظه به لحظه کارت

البته بچه ها بحث رو به حاشیه بردن
شما پرسیدی که درآمد رشته نرم افزار خوبه یا نه یا حوزه کاریش چطوره
اولا اینکه مدرک لیسانس این رشته به خودی خود هیچ درآمدی نداره مگه شما مهارت داشته باشی ...مهارت هم چطور بدست میاد با کار و تجربه بیرون از دانشگاه...یعنی می خوام بگم درس خوندن توی این رشته خوبه ولی در کنارش حتما مهارت های نرم افزاری کسب کن...چون توی دانشگاه بیس کار رو فقط یادت میدن...از نظر کار هم با مدرک فوق یا دکترا میتونی توی شرکت های مهندسی و برنامه نویسی استخدام بشی یا حالا بدون اون ها هم میتونی شرکت خودتو بزنی...و یا میتونی یه مغازه کامپیوتری بزنی یا هر کار دیگه ای که به کامپیوتر مربوطه...خلاصه که خدا روزی رسونه پول همیشه در میاد زیاد نگران درامد نباش....وقتی بری دنبال علاقت پول هم خود به خود میاد...شاید زیاد نباشه ولی برای تو خوبه...برای مثال میگم تو می تونی بری با اکراه دکتر یبشی...که خیلی هم عالی هست...و یه مجتمع لوکس بگیری با یه ماشین آخرین سیستم ولی تهش خوشت نیاد که بری توی مطب...بشی مثل بعضی از این دکترا که تا میری توی مطبشون انگار داری با مجسمه هیتلر صحبت میکنی...یا نه...میتونی بری یه مغازه کوچیک واسه خودت داشته باشی یا یه شرکت کوچیک بازیسازی واسه خودت راه بندازی و عشق دنیا رو بکنی...اره ممکنه نتونی یه مجتمع برای خودت بگیری یا یه ماشین آخرین سیستم (برای مثال میگم و الا هیچ چیز غیر ممکن نیست) ولی ته دلش میگی ایول به خودم...هر روز با عشق لباستو میپوشی و میری سمت کار و حتی شبا به زور خودتو راضی میکنی که بیای خونه
در کل اگه رشته نرم افزار رو دوست داری بنظرم برو حتما...البته قبلش واحد هاشو نگاه بکن که بعد نگی کسی بهم نگفت...کلی ریاضی و درسای عمومی مختلف که باید اینا رو هم تحمل کنی...اگه هم به این رشته علاقه نداری که برو دنبال رشته مورد علاقت و در کنارش هم مهارت های نرم افزاریت رو زیاد کن
اگه هم به فکر اینی که جایی استخدام بشی این جمله رو داشته باش
نه مهارت بدون مدرک فایده داره و نه مدرک بدون مهارت
و قطعا هم که برای زدن یه شرکت یا یه مغازه کامپیوتر مدرک نمیخوای...یعنی اگه به فکر استخدام نیستی نیازی به مدرک دانشگاهی نداری

در کل همش به خودت بستگی داره
بشین سبک سنگین کن ببین چی میخوای آیندت بشه...در همون جهت برو...و نه نگران حرف مردم باش و نه نگران پول
فقط ببین آیندت چیه و چطوری میتونی بدستش بیاری...زندگی واقعا سخت نیست فقط باید در مورد کار ها و تصمیماتمون خوب فکر و مشورت بگیریم بعدم توکل بر خدا

فعلا این ها رو داشته باش و جواب بده تا بعد بهتر و بیشتر راهنماییت کنیم و از تجربیات خودمم بهت بگم

و کلام آخر به داداش گلم حسام
من هیشکی نیستم که بخوام چیزی بگم یا نصیحتی بکنم...فقط به عنوان دوست بهت میگم
هر چه زود تر از قمار بیا بیرون...عمرا اگه تا آخر عمر برنده باشی...یه جایی یه جوری میخوری زمین که دیگه نمیتونی بلند شی
و حتی اگه بر فرض محال تمامش رو هم برنده بشی این کار پولش پاک نیست...از هر چی که فکرشو بکنی حروم تره
حالا شاید به حلال و حروم اعتقاد نداشته باشی به اون کار ندارم ولی این کار تحت هیچ عنوانی توجیه پذیر نیست...هر چه زود تر بیا بیرون ازش...نابودت میکنه
اگه ماهی سیصد هزار تومن از یه راه خوب درآمد داشته باشی بهتر اینه که ماهی 30 میلیون از این راه درآمد داشته باشی

موفق باشی

سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، hasansanaei ، mhp ، FARZAD BLACK
(1400/3/13، 04:22 عصر)amin COD نوشته است: و کلام آخر به داداش گلم حسام
من هیشکی نیستم که بخوام چیزی بگم یا نصیحتی بکنم...فقط به عنوان دوست بهت میگم
هر چه زود تر از قمار بیا بیرون...عمرا اگه تا آخر عمر برنده باشی...یه جایی یه جوری میخوری زمین که دیگه نمیتونی بلند شی
و حتی اگه بر فرض محال تمامش رو هم برنده بشی این کار پولش پاک نیست...از هر چی که فکرشو بکنی حروم تره
حالا شاید به حلال و حروم اعتقاد نداشته باشی به اون کار ندارم ولی این کار تحت هیچ عنوانی توجیه پذیر نیست...هر چه زود تر بیا بیرون ازش...نابودت میکنه
اگه ماهی سیصد هزار تومن از یه راه خوب درآمد داشته باشی بهتر اینه که ماهی 30 میلیون از این راه درآمد داشته باشی

موفق باشی
سلام محمد امین ، چه خبرا ؟

توی اون جمله قمار یک استعاره از وضعیتی بود که داخلش هستم .
اون قماری که میفرمایید ازش متنفر هستم .

هرچند قبلا بهم گفته بودی ، اما یادم رفته بود که تو هم زخم خورده ای 21
ما شهدای راه مشاوره اشتباه هستیم .
اشکال نداره ، در ازاش بلدیم معادله دو مجهولی هم حل کنیم 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، ᔕinaᗪehghani ، FARZAD BLACK
سلام و درود
من که عالی ام خودت خوبی؟
خیلی خوشحالم که منظورت اون قمار نبوده... آخ آخ شرمنده زود قضاوت کردم 4
اولش گفتم شاید داره مثال میزنه ولی گفتم اگه راست بگه چی
خلاصه گفتم...ببخشید

در اون مورد هم باید بگم من دیگه یه جمع ساده ام با ماشین حساب انجام میدم چه برسه به معادله دو مجهولی 2424
تا آخر عمرم هم سمت ریاضیات و شیمی و فیزیک نمیرم...درسا و کتابای انسانی عالی ان...آدم کیف میکنه...مثلا وردار برای تجربه هم شده روانشناسی دبیرستان رو بخون...اصن یه وضعی ها...حال میکنی
ولی دادا هر چند که از بهترین سال های زندگیمون بود تقریبا که از دست رفت ولی خوب شد که توی سن کم به این نتیجه رسیدیدم که زندگی برای دیگران و دور از علاقه فایده نداره...جدی میگم...حالا فرض کن چهل سالت میشد با یه کله کچل(خودمو میگم) و یه زن دو تا بچه از راهت پشیمون میشدی...اون موقع خیلی سخت تر می بود
خیلی ها سال ها طول می کشه تا به این نتیجه ها برسن...برو عشق کن خدایی 44
مخلصیم

یا علی

سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، FARZAD BLACK

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: