(1400/3/13، 09:43 عصر)Majholll نوشته است: سلام
از مشاورتون خیلی ممنونم
من علاقه زیادی دارم به برنامه نویسی و .....
فقط دوستانی که درامد دارن از این رشته میشه بگید چجوری دور کاری کنم پروژه های یی بیگرم تو خاته کار کنم درامد داشته باشم و مثلا یه شرکت استخدام بشم و یا اینکه شما چه راه های برا درامد دارید چه زبان هایی حد اقل باید خوب بلد باشم؟؟
اگر برنامه نویسی علاقه دارید مستقیما به رشته برنامه نویسی در حرفه و فن برید و سراغ مهندسی نرید .
بعد اینکه برنامه نویس حرفه ای بشید ( شرط حرفه ای مهمه ) و بخواید برای دیگران کار کنید ، مثل داشتن ی ماشین بنز کلاس اس آخرین مدل هست که باهاش میرید اسنپ کار میکنید !
همینقدر مزخرف ، همینقدر خنده دار .
کار کردن برای دیگران توی برنامه نویسی فقط برای مواقعی هست که میخواید یکم سرمایه یا پول تو جیبی یا برای اوایل کار تجربه به دست بیارید .
در غیر اینصورت چیزی نیست جزء وقت هدر دادن و خراب شدن وجهه کاریتون .
میتونید پروژه های شخصی بیارید بالا و حتی استارت آپ راه اندازی کنید و درآمد بهتری کسب کنید .
نمیدونم چرا دلم بهم میگه حتی حداقل های برنامه نویسی رو هم نمیدونید ، سوالاتتون فوق العاده سطحی هست ؛ اینکه چه زبان هایی رو خوب بلد باشید ؟ مگه قراره چیکار کنید ؟
شما باید خودت ببینی قصدت انجام چه کاری هست ؟ میخوای طراح سایت بشی باید دو زبان کد نویسی html , css رو یاد بگیرید و ترجیحا Js و زبان برنامه نویسی php .
میخواید برنامه های اندروید طراحی کنید ، فقط بصورت کلاینت باید زبان JAVA رو یاد بگیرید .
میخواید توی ساخت نرم افزار های کامپیوتری و بازی ها هم پا رو فراتر بذارید ، زبان C# یا همون سی شارپ ؛ توی مجموعه سی ، سی شارپ از همه قوی تر و کارآمد تر هست .
کلی زبان های کد نویسی و برنامه نویسی دیگه هم هست . زبان های کدنویسی یادگیریشون آسون هست ولی به تنهایی فقط مثل ی کلید میمونن ، مثل زبان html .
زبان های برنامه نویسی یادگیریشون از متوسط تا سخت هست ، باید روشون مانور داد و تلاش کرد تا توشون حرفه ای بشید ، مثل زبان php , C# , JAVA و ...
شیرین ترین و سخت ترین بخش برنامه نویسی توی هر زبان برنامه نویسی ( به شرط داشتن ) شئ گرایی هست ؛ بعد از اینکه اصول بیسیک هر زبان رو یاد بگیرید ، اگر بتونید توی شئ گرایی حرفه ای بشید ؛ اونوقت میتونید برید سراغ یک زبان برنامه نویسی دیگر ...
موفق باشید .