سوال درباره هارمونی ها و استفاده از ان

با سلام به اعضای انجمن

من خیلی وقته بازی سازی میکنم ولی هنوز نمیدونم که چطوری میتونم از هارمونی ها درست استفاده کنم

اگه میتونید یه راهنمایی هم بکنید که چیجوری هارمونی ها رو در بازی رعایت کنم یا اگه مقاله ای میشناسید بهم معرفی کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان کسی نیست که جواب بده؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
امیر علی جان سلام
آخه این عکست که فقط یک بکگرانده.
در مورد چه هارمونی بچه ها نظر بدن.
کاش اجزای گیم پلی و یوآی بازیت رو هم تو عکس میاوردی تا بشه اونوقت در مورد هارمونی و اصلا سنخیت بکگراندت با تم بازیت نظر داد.
اما اگر فقط سوالت در مورد هارمونی این دو رنگ بکگراند هست تنها کسی که در انجمن این علم رو دارن دکتر رضایی هستن. بقیه تجربی گرافیک میزنن.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/3/21، 10:30 صبح)nariman نوشته است: امیر علی جان سلام
آخه این عکست که فقط یک بکگرانده.
در مورد چه هارمونی بچه ها نظر بدن.
کاش اجزای گیم پلی و یوآی بازیت رو هم تو عکس میاوردی تا بشه اونوقت در مورد هارمونی و اصلا سنخیت بکگراندت با تم بازیت نظر داد.
اما اگر فقط سوالت در مورد هارمونی این دو رنگ بکگراند هست تنها کسی که در انجمن این علم رو دارن دکتر رضایی هستن. بقیه تجربی گرافیک میزنن.

من نخواستم نظر بدید گفتم در اصل درباره ی هادمونی ها یک توضحی بهم بدید و اگه خواستید در باره ی این تصویر نظر بدید

حالا اگه میشه بگیر که ایدی دکتر رضایی در انجمن چی هست که پیام خصوصی بدم به ایشون؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: