سلام؛
خُب مشخصاً کاری که باید بکنین اینه که مقادیر تک تک خانه های آرایه رو با هم جمع کنین و حاصل رو تقسیم بر تعداد مقادیر (عناصر) آرایه بکنین.
بهتر بود که میگفتین آرایه مد نظرتون چند بعدیه اما در ادامه من فرضم رو بر این مبنا قرار دادم که آرایه شما از نوع تک بعدی هست.
حتماً اطمینان حاصل کنین که اولاً تمامی عناصر آرایه مقدار عددی داشته باشن و ثانیاً هیچ عنصر یا خانه ای مقدار تُـهی یا صفر نداشته باشه.
![[تصویر: Picture1.png]](https://www.uplooder.net/img/image/29/ee400fd52399a7f03174634869c0528d/Picture1.png)
با شروع لایوت یک آرایه یک بعدی با ابعاد 1×1×2 ایجاد کردم و مقادیر خانه های آرایه رو به ترتیب 17 و 35 تنظیم کردم. واضحه که شما باید به نسبت تعداد مقادیری که مدنظرتون هست بـُعد X (اول) آرایه رو دستکاری کنین.
در نهایت تعریف کردم که با کلیک بر روی یک باتن (دکمه)، یک حلقه به کار بیفته و تک تک مقادیری که در آرایه ذخیره شدن رو به طور تدریجی به متغیر
sum اضافـه کنه. بعد از اتمام کار حلقه هم مقدار متغیر
sum رو تقسیم بر تعداد عناصر موجود در بـُعد X آرایه کـردم چـرا که آرایه مورد بحث ما تک بعدی (یک بعدی) هست.
پ.ن: بهتره که بعد از اکشن نمایش مقدار میانگین در قالب تکست، یک اکشن قرار بدین تا مقدار متغیر
sum صفر بشه تا برای کلیک های بعدی روی باتن (دکمه) هر بار مقادیر آرایه بـرای چندبار با هم جمع نشن!
سورس ایونت ها رو هـم میتونین از
اینجا دریافت کنین.
موفق باشین.