میانگین گرفتن از مقادیر یک آرایه ؟
سلام دوستان.
یک آرایه دارم که شامل 50 خانه هست.در هر خانه یک عدد ذخیره شده است.چطور از همه مقادیر میانگین بگیرم ؟
سپاس فراوان

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام...

اين يه سورسه كه از تمام مقاديري كه توي يه رديف 15 ستوني هست رو باهم جمع ميكنه و در آخر تقسيم بر تعدادشون ميكنه (فرمول ميانگين)

سورس رو هم از اينجا ميتونيد دانلود كنيد،

موفق باشيد...
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mansoor22
دستتون درد نکنه...مرسی واقعا..لطف کردین.
ببخشید میشه با ایونت های کمتر و ساده تر هم این کارو رانجام داد؟
با آرایه ها فقط در حد ذخیره کردن مقدار در خانه هایش کار کردم  اما چیزای دیگه در مورد آرایه واسم سخنه.
اگر میشه لطفا توضیح بدین هر ایونت داره چیکار میکنه....
سپاسگزارم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام؛
خُب مشخصاً کاری که باید بکنین اینه که مقادیر تک تک خانه های آرایه رو با هم جمع کنین و حاصل رو تقسیم بر تعداد مقادیر (عناصر) آرایه بکنین.
بهتر بود که میگفتین آرایه مد نظرتون چند بعدیه اما در ادامه من فرضم رو بر این مبنا قرار دادم که آرایه شما از نوع تک بعدی هست.
حتماً اطمینان حاصل کنین که اولاً تمامی عناصر آرایه مقدار عددی داشته باشن و ثانیاً هیچ عنصر یا خانه ای مقدار تُـهی یا صفر نداشته باشه.
[تصویر:  Picture1.png]
‌با شروع لایوت یک آرایه یک بعدی با ابعاد 1×1×2 ایجاد کردم و مقادیر خانه های آرایه رو به ترتیب 17 و 35 تنظیم کردم. واضحه که شما باید به نسبت تعداد مقادیری که مدنظرتون هست بـُعد X (اول) آرایه رو دستکاری کنین.
در نهایت تعریف کردم که با کلیک بر روی یک باتن (دکمه)، یک حلقه به کار بیفته و تک تک مقادیری که در آرایه ذخیره شدن رو به طور تدریجی به متغیر sum اضافـه کنه. بعد از اتمام کار حلقه هم مقدار متغیر sum رو تقسیم بر تعداد عناصر موجود در بـُعد X آرایه کـردم چـرا که آرایه مورد بحث ما تک بعدی (یک بعدی) هست.
پ.ن: بهتره که بعد از اکشن نمایش مقدار میانگین در قالب تکست، یک اکشن قرار بدین تا مقدار متغیر sum صفر بشه تا برای کلیک های بعدی روی باتن (دکمه) هر بار مقادیر آرایه بـرای چندبار با هم جمع نشن!
سورس ایونت ها رو هـم میتونین از اینجا دریافت کنین.
موفق باشین.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، mansoor22
(1400/4/5، 01:07 عصر)mansoor22 نوشته است: دستتون درد نکنه...مرسی واقعا..لطف کردین.
ببخشید میشه با ایونت های کمتر و ساده تر هم این کارو رانجام داد؟
با آرایه ها فقط در حد ذخیره کردن مقدار در خانه هایش کار کردم  اما چیزای دیگه در مورد آرایه واسم سخنه.
اگر میشه لطفا توضیح بدین هر ایونت داره چیکار میکنه....
سپاسگزارم.

خواهش ميكنم؛ بله ميشه، ايونت ها بعضي هاشون بخاطر ذخيره كردن مقدار توي خونه ها هست؛ سورس رو آپديت كردم و كامنت گذاشتم براي اونت ها و كانديشن ها

در مورد توضيح [Master Badfar@] عزيز زحمت اينكارو كشيدن اما :

[تصویر:  06-09-2021_04-22-39_%D8%A8_7evi.png]

1- يه حلقه درست ميشه كه بين تمام عناصر يه رديف از آرايه (X) دور ميزنه،
2- در خونه اي از آرايه كه حلقه توي اونه، رو با متغير AllValue جمع ميزنه تا تمام مقادير داخل خونه ها كم كم توي يه رديف جمع بشن؛
3-بقيه چيزايي كه براي ست كردن توي تكست نوشتم بجز اوني كه دورش خط كشيدم براي درك بهتر هست ؛ اما فقط اون قسمت مياد و متغير AllValue كه جمع تمام خونه هاست رو تقسيم بر تعداد طول آرايه ميكنه تا ميانگين (جمع تمام مقادير / تعداد مقادير) محقق بشه؛
4- در آخر هم متغير AllValue رو 0 كردم تا دوباره بعد از زدن روي باتن ، جمع از ابتدا شروع نشه!

امــــــــيدوارم متوجه شــــــــده باشي!
موفــــق باشي!

نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mansoor22 ، Master Badfar
بسیار بسیار ممنونم.مشکلم حل شد...محبت کردین

(1400/4/5، 01:25 عصر)Master Badfar' نوشته است: سلام؛
خُب مشخصاً کاری که باید بکنین اینه که مقادیر تک تک خانه های آرایه رو با هم جمع کنین و حاصل رو تقسیم بر تعداد مقادیر (عناصر) آرایه بکنین.
بهتر بود که میگفتین آرایه مد نظرتون چند بعدیه اما در ادامه من فرضم رو بر این مبنا قرار دادم که آرایه شما از نوع تک بعدی هست.
حتماً اطمینان حاصل کنین که اولاً تمامی عناصر آرایه مقدار عددی داشته باشن و ثانیاً هیچ عنصر یا خانه ای مقدار تُـهی یا صفر نداشته باشه.
[تصویر:  Picture1.png]
‌با شروع لایوت یک آرایه یک بعدی با ابعاد 1×1×2 ایجاد کردم و مقادیر خانه های آرایه رو به ترتیب 17 و 35 تنظیم کردم. واضحه که شما باید به نسبت تعداد مقادیری که مدنظرتون هست بـُعد X (اول) آرایه رو دستکاری کنین.
در نهایت تعریف کردم که با کلیک بر روی یک باتن (دکمه)، یک حلقه به کار بیفته و تک تک مقادیری که در آرایه ذخیره شدن رو به طور تدریجی به متغیر sum اضافـه کنه. بعد از اتمام کار حلقه هم مقدار متغیر sum رو تقسیم بر تعداد عناصر موجود در بـُعد X آرایه کـردم چـرا که آرایه مورد بحث ما تک بعدی (یک بعدی) هست.
پ.ن: بهتره که بعد از اکشن نمایش مقدار میانگین در قالب تکست، یک اکشن قرار بدین تا مقدار متغیر sum صفر بشه تا برای کلیک های بعدی روی باتن (دکمه) هر بار مقادیر آرایه بـرای چندبار با هم جمع نشن!
سورس ایونت ها رو هـم میتونین از اینجا دریافت کنین.
موفق باشین.

درود بر شما...مشکلم حل شد..لطف کردین.سپاسگزارم
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، Master Badfar

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: