حل شده خروجی اندروید ۳۰ ، درخواست کمک فوری
همونطور که گفتم توی اندروید SDK نسخه 30.0.3 وجود داره، با تحریم شکن لیست بروز شده براتون باز میشه.
301 Moved Permanently
با زدن تیک جزئیات هنگام نصب، تمامی نسخه ها براتون نمایش داده میشه.

موفق باشید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
ممنون ، سیستمم کشش اندروید sdk رو نداره. (سنگینه به خاطر همین حذفش کردم) راه دیگه ای نداره دستی بشه نصب کرد ؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

این نسخه 30.0.3 هست که از سیستم خودم براتون آپلود کردم، داخل پوشه بیلد تولز آن زیپ کنید. احتمالا مشکلتون با این فایل حل بشه.

301 Moved Permanently

موفق باشید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، ᔕinaᗪehghani
اقا خیلی دمت گرم . حتما امتحانش میکنم 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

خروجی گرفتم ، نصبم شد . اما روی هیچ گوشی کار نمیکنه ، به محض ورود یه صفحه سیاه میاد و بعد متوقف میشه . چراااااااااااااااااااا  202020
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

(1400/7/26، 01:09 صبح)محمد 82 نوشته است: خروجی گرفتم ، نصبم شد . اما روی هیچ گوشی کار نمیکنه ، به محض ورود یه صفحه سیاه میاد و بعد متوقف میشه . چراااااااااااااااااااا  202020

(1400/1/22، 10:57 عصر)miladesign نوشته است:
(1400/1/22، 08:33 عصر)SinaDehghani' نوشته است: من با كرودواي 10 خروجي ميگيرم اما وقتي خروجي رو باز ميكنم صفحه سياه هست... يه سياهي مطلق بدون هيچ چيزه ديگه... مشكلش چيه؟!... ممنون ميشم راهنمايي كنيد...

واسه اینکه دلیلشو بفهمید بهتره اینکارا رو انجام بدید:
  • موقع خروجی گرفتن گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید با کابل و usb debugging رو فعال کنید از تنظیمات گوشی.
  • بعد از اینکه خروجی روی گوشیتون خودکار نصب و اجرا شد برید توی کروم و به آدرس chrome://inspect برید.
  • گوشیتون توی لیست ظاهر میشه به همراه تمامی صفحات وبی که باز هستن که یکی از اونا خروجی حودتونه.
  • روی گزینه inspect مربوط به خروجیتون کلیک کنید تا صفحه لاگ باز بشه. (دفعه اول نیاز به فیلترشکن داره)
  • اونجا بهتون خطاهای مربوط به جاوااسکریپت رو نشون میده. اگه خطایی اونجا نبود مشکل از کدهای جاواس. سیاهی صفحه احتمال زیاد به جاوااسکریپت مربوطه.

نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
ممنون ولی اخه اصلا صفحه سیاه نمیشه . میره تو بازی ۰.۱ ثانیه نگذشته بلافاصله میاد بیرون
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: