تشخیص عکس
 سلام من میخوام یه برنامه طراحی کنم که مثلا یه عکس دارم براش فیلم هم ساخته شده میخوام وقتی گوشی اونو اسکن کرد فیلم اون عکس رو پخش کنه برام سرور اینا هم دارم فیلم ها رو سرور اپلود شده لطفا کمک کنین خیلی نیاز دارم یا اینکه هرکی سورس اینجور چیزی داره بفرسته یا هرکی میتونه خودش انجام بده قیمت بده همکاری کنیم

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
سلام. وقت بخیر.
با کانستراکت که بعید میدونم بشه همچین کاری کرد در حال حاضر ( شاید پلاگینی باشه که اینم بعید میدونم)

ولی با یونیتی میشه اینکار رو انجام داد، و باید از پلاگین هایی همچون AR-kit و ترجیحا وفوریا Vuforia استفاده کنید.

آموزش های زیادی توی اینترنت در رابطه با وفوریا هست.

آقای رجب زاده که آموزش های زیادی در خصوص یونیتی توی همین انجمن هم گذاشتن، آموزش وفوریا هم دارند. جستجو کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، ᔕinaᗪehghani
(1400/11/30، 09:03 صبح)alimdel نوشته است:  سلام من میخوام یه برنامه طراحی کنم که مثلا یه عکس دارم براش فیلم هم ساخته شده میخوام وقتی گوشی اونو اسکن کرد فیلم اون عکس رو پخش کنه برام سرور اینا هم دارم فیلم ها رو سرور اپلود شده لطفا کمک کنین خیلی نیاز دارم یا اینکه هرکی سورس اینجور چیزی داره بفرسته یا هرکی میتونه خودش انجام بده قیمت بده همکاری کنیم

دوست من برای این کار، من بهت پیشنهاد میدم با یه زبون برنامه نویسی (پایتون،سی شارپ،جاوا اسکریپت، php و...) یه Web api بسازی.
این web api باید تصاویر رو از اون نرم افزاری که تو با کانستراکت ساختی بگیره و به سرور ارسال کنه
خب حالا باید برنامه ای بنویسی که وقتی تصاویر اومد به سرور، سرور با استفاده از هوش مصنوعی پردازش تصویر، عکس شما رو پردازش کنه و فیلم مورد نظر رو از طریق همون web api برای کلاینت (منظورم همون نرم افزاریه که درست کردی) ارسال کنه و کلاینت هم اون فیلم رو دانلود کنه و نمایش بده

شما می تونید کلا اون فیلم ها رو داخل خود نرم افزاری که با کانستراکت ساختید ذخیره کنید (یعنی سرور براتون فیلم نفرسته) حالا به هرکدوم از اون فیلم ها میتونید یه کد بدید.
خب الان سرور بجای اینکه خود فیلم رو بفرسته ، میتونه کد اون فیلم رو بفرسته و اینجا بدون اینکه چیزی بخواد دانلود بشه و کاربر معطل بشه. شما می فهمید که نرم افزاری که با کانستراکت ساختید چه فیلمی رو نمایش بده.

درمورد اینکه با خود کانستراکت بصورت آفلاین این کار رو انجام بدی، یکی باید یه پلاگینی با Js بسازه براش و توش هوش مصنوعی بکار ببره. البته من آفلاین و تحت کلاینتش رو پیشنهاد نمیدم چون اکثر گوشی ها نسبتا ضعیف تشریف دارن و فکر نکنم بشه زیر اندروید 6 یا 5 اجراش کرد و متاسفانه هنوز بیشتر گوشی های داخل ایران اندروید چهار یا پنج هستن ...
البته اخیرا 9 و 10 و 11 و ... زیاد شدن ولی خب آمار اینو میگه

موفق باشید?
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
سلام

توی JS یه کتابخونه ای هست به اسم AR.JS (https://ar-js-org.github.io/AR.js-Docs/) که درست کارش همین هست که میخواید، ولی باید برای کانستراکت ۲ یه پلاگین براش توسعه بدید، توی کانستراکت ۳ یه پلاگین داریم که از اینجا میتونین یسری اطلاعات راجب بهش پیدا کنید:
Object moved

البته این روش آفلاینه و اگر نمیخواید که درگیر مباحث سمت سرورش بشید بنظر بهترین گزینه برای کار کردن باهاش داخل کانستراکت هست...

خوشحال میشم اگر به نتیجه ای رسید کارتون در جریانمون بذارید...

موفق باشید
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، oak

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: