(1400/11/30، 09:03 صبح)alimdel نوشته است: سلام من میخوام یه برنامه طراحی کنم که مثلا یه عکس دارم براش فیلم هم ساخته شده میخوام وقتی گوشی اونو اسکن کرد فیلم اون عکس رو پخش کنه برام سرور اینا هم دارم فیلم ها رو سرور اپلود شده لطفا کمک کنین خیلی نیاز دارم یا اینکه هرکی سورس اینجور چیزی داره بفرسته یا هرکی میتونه خودش انجام بده قیمت بده همکاری کنیم
دوست من برای این کار، من بهت پیشنهاد میدم با یه زبون برنامه نویسی (پایتون،سی شارپ،جاوا اسکریپت، php و...) یه Web api بسازی.
این web api باید تصاویر رو از اون نرم افزاری که تو با کانستراکت ساختی بگیره و به سرور ارسال کنه
خب حالا باید برنامه ای بنویسی که وقتی تصاویر اومد به سرور، سرور با استفاده از هوش مصنوعی پردازش تصویر، عکس شما رو پردازش کنه و فیلم مورد نظر رو از طریق همون web api برای کلاینت (منظورم همون نرم افزاریه که درست کردی) ارسال کنه و کلاینت هم اون فیلم رو دانلود کنه و نمایش بده
شما می تونید کلا اون فیلم ها رو داخل خود نرم افزاری که با کانستراکت ساختید ذخیره کنید (یعنی سرور براتون فیلم نفرسته) حالا به هرکدوم از اون فیلم ها میتونید یه کد بدید.
خب الان سرور بجای اینکه خود فیلم رو بفرسته ، میتونه کد اون فیلم رو بفرسته و اینجا بدون اینکه چیزی بخواد دانلود بشه و کاربر معطل بشه. شما می فهمید که نرم افزاری که با کانستراکت ساختید چه فیلمی رو نمایش بده.
درمورد اینکه با خود کانستراکت بصورت آفلاین این کار رو انجام بدی، یکی باید یه پلاگینی با Js بسازه براش و توش هوش مصنوعی بکار ببره. البته من آفلاین و تحت کلاینتش رو پیشنهاد نمیدم چون اکثر گوشی ها نسبتا ضعیف تشریف دارن و فکر نکنم بشه زیر اندروید 6 یا 5 اجراش کرد و متاسفانه هنوز بیشتر گوشی های داخل ایران اندروید چهار یا پنج هستن ...
البته اخیرا 9 و 10 و 11 و ... زیاد شدن ولی خب آمار اینو میگه
موفق باشید?