موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
build android مثل فون گپ عمل می کنه اما خوبی که داره حجم رو افزایش نمی ده . بدی که داره ناسازگاره یعنی برخی پلاگین های کانسراکت رو پشتیبانی نمی کند بیشتر پلاگین های سخت افزاری است. دلیل اش نسخه 5 اندروید رو می سازه. یعنی اگر موبایل شما اندروید 5 بود هیچ مشکلی ندارد.
افت فریم در دو حالت رخ می دهد
1- گرافیک
2- رویدادها و اکشن ها
1-بخش اول رو می توانید از تفکیک کردن گرافیک یعنی در قسمت منو و تنظیمات چند گزینه اضافه کنید مثل بازی های رایانه ای که یک قسمت به نام جزییات گرافیکی دارد
برای پیاده سازی . نورها رو در یک خانواده قرار ده - اسپرایت های تکسچری روی توی یک گروه - پس زمینه های اضافی در یک گروه - سیستم ذرات در یک گروه
گروه کردن با خودتان. حالا در جه جزیات
1-پس زمینه .2-تکسچر ها 3. سیستم ذرات 4. نور ها 5. افکن ها و ....
حالا کاربر انتخاب می کنه چه جزییاتی رو می توانه گوشی خوب اجرا کنه هر جزییات رو بالا تر می بره .اشیای گرافیکی بیشتری در صحنه قابل رویت است
در شروع لایوت باتوجه به در جه گرافیک هر چی تون در جه نبود از لایوت حذف کن با دستور اکشن حذف کن
با کاری که بالا انجام دهی طیف وسیعی قابلیت از گوشی ها می توانند برنامه رو ساپورت کند
قسمت رویدادها
اکثر از رویداد هایی استفاده می کنند که زمان بر است
مثلا برای نمایش پنل از on tick هر لحظه چک میکند و اکشن های انرا اجرا می کند که خیلی زمان بر است.بهتره این کارو به توابع بدهی یعنی هر جای دستور مثلا امتاز می خواست تغییر کند این تغییر توسط توابع انجام شود وقتی تغییر انجام شد . تابع پنل را بروز می کند.
استفاده از توابع سرعت اجرایی کد ها را چند برابر می کند.
زمان برترین رویداد رویدا برخورد است که به اندازه چند ضلعی برخود و تعداد نقاط آن بستگی دارد. برخورد یک رویداد دو طرفه است . یعنی فرقی ندارد کدام شی رویداد رو تشخیص دهد . اما برای کارایی و افزایش سرعت رویداد برخورد رو طرفی انجام بدهد که تعداد کمتری دارد
من در این زمینه برای افزایش سرعت زیاد گفتم. می توانید در قسمت پرسش و پاسخ جستجو کنید
تو پیش نمایش شما سی پی یو پی است که 10 برابر گوشی قدرت دارد . باید افت فریم نداشته باشد.
ای کاش پیش نمایش ها محدوده سخت افزاری داشتند.یعنی مثلا 512 مگ حافظه می گرفتند و یا تنها 1 گیگا هرتز ار سی پی یو استفاده می شد
موضوعها: 10
مکان: مهاباد
سپاسها: 90
42 سپاس گرفتهشده در 18 ارسال
از راهنماییتون بسیار ممنونم
موفق باشید
موضوعها: 10
سپاسها: 2
122 سپاس گرفتهشده در 57 ارسال
سلام من با این پلاگین ادپلی به مشکل خوردم !
من چندتا محصول دارم مثلا
100 سکه و 200 سکه و ..
همه اینارو امدم اول صفحه با شناخت شناسه معرفی یکردم یعنی برای هر محصول یه شناخت شناسه گزاشتم
بعد هم بقیه ی مراحل
ولی بعد از خروجی با کراس والک وقتی میخوام وارد صفحه خرید بشم از بازی میپره بیرون !
یعنی همون صفحه ای که توش در شروع صفحه آمدم شناصه و محصولات رو معرفی کردم یعنی هنوز به صفحه بازار وصل نمیشه !
موضوعها: 41
مکان: جمهوری اسلامی ایران ،آذربایجان غربی شهرستان نقده
سپاسها: 549
471 سپاس گرفتهشده در 210 ارسال
دوست عزیز اول باید برنامت تایید بشه بعد
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)
موضوعها: 41
مکان: جمهوری اسلامی ایران ،آذربایجان غربی شهرستان نقده
سپاسها: 549
471 سپاس گرفتهشده در 210 ارسال
باید نسخه جدید هم تایید بشه
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)
موضوعها: 24
مکان: شیراز
سپاسها: 753
626 سپاس گرفتهشده در 365 ارسال
درسته باید تایید بشه ...
بخاطر همین میپره بیرون ...
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !