حل شده مشکل با تاچ یا کلیک
با سلام و خسته نباشید

یه سوال داشتم... وقتی دو تا اسپرایت داریم که روی هم قرار دارن وقتی کلیک میکنیم روی اولی دومی هم کلیک میشه چرا؟راه حلش چیه
visible و invisible استفاده کردم از دوتا لایر استفاده کردم ولی این مشکلیه که همه جا دارم

اینم یه سورس از مشکلم ... تو همین حالت اگه run بشه با کلیک اتفاقی نمیفته ولی دوتا اسپرایتو از هم فاصله بدیم درست میشه .... معلومه که کلیک همزمانه ....لطفا کمک کنید که چطور تعریف کنم رو یکی کلیک نشه تو یه زمانhttp://s3.picofile.com/file/8214912350/test1.capx.html
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باید در اکشن نویسی زیر شرط استفاده کنید . وقتی از رویداد تاچ استفاده می کنید و هر شی ای که در موقیعت لمس شما باشد. فعال میشود. نمی دانم برای چی می خواهی ، منوها می خواهی ، مرحله می خواهی و  ... راه حل خود را دارد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: arsalan1366 ، keyhan
(1394/7/9، 01:15 صبح)mehrdad.ch نوشته است: باید در اکشن نویسی زیر شرط استفاده کنید . وقتی از رویداد تاچ استفاده می کنید و هر شی ای که در موقیعت لمس شما باشد. فعال میشود. نمی دانم برای چی می خواهی ، منوها می خواهی ، مرحله می خواهی و  ... راه حل خود را دارد.

ممنون که جواب دادید ...منظورتون از زیر شرط همون ساب ایونته؟ در هر صورت مثلا این سورس که گذاشتم  چطور میشه حلش کرد که بخوام رو هم باشن و با کلیک هر دفه یکی نمایش داده بشه

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/9، 01:23 صبح)arsalan1366 نوشته است: ممنون که جواب دادید ...منظورتون از زیر شرط همون ساب ایونته؟ در هر صورت مثلا این سورس که گذاشتم  چطور میشه حلش کرد که بخوام رو هم باشن و با کلیک هر دفه یکی نمایش داده بشه

سلام، من سورس شما رو اصلاح کردم و حالا با هر تاچ یکی از اسپرایت ها نمایش داده میشود، از اینجا دانلود کنید.ولی این روش بطور کل چندان صحیح نیست باید از انیمیشن استفاده کنید و با استفاده از یک شی، اسپرایت ها رو در یک فریم جداگانه قرار بدهید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: arsalan1366
(1394/7/9، 01:38 صبح)vng نوشته است:
(1394/7/9، 01:23 صبح)arsalan1366 نوشته است: ممنون که جواب دادید ...منظورتون از زیر شرط همون ساب ایونته؟ در هر صورت مثلا این سورس که گذاشتم  چطور میشه حلش کرد که بخوام رو هم باشن و با کلیک هر دفه یکی نمایش داده بشه

سلام، من سورس شما رو اصلاح کردم و حالا با هر تاچ یکی از اسپرایت ها نمایش داده میشود، از اینجا دانلود کنید.ولی این روش بطور کل چندان صحیح نیست باید از انیمیشن استفاده کنید و با استفاده از یک شی، اسپرایت ها رو در یک فریم جداگانه قرار بدهید.

ممنون به خاطر پاسختون ....من کمی تازه کارم...درسته بهترین حالت استفاده از انیمیشنه ..... میرم سراغش بازم تشکر میکنم 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,150 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali