سوال در مورد cocoanJS
سلام دوستان من میخوام از بازیم خروجی CocoonJS بگیرم اما بنده ثبت امتیاز آنلاین توی بازیم دارم(طبق آموزش های آقا مجتبی پیش رفتم!) و همونطور که میدونید نمیشه از TextBox در CocoonJS استفاده کرد...حالا من باید چیکار کنم؟! یه اکشن داره خود CocoonJS ما طرز استفادشو بلد نیستم...چیکار کنم؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از text استفاده کن. استفاده از TextBox برای نمایش متن اصولی نیست چون کارش دریافت داده های متنی است. فقط به خاطر یکسری قابلیت ها چون سی اس اس از آن استفاده می شود.
text چون در برچسب conves رندر می شود مشکلی ندارد. 

اگر می خواهی متن رو نمایش دهید از افزونه Text استفاده کن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
عزیز من میگم برای "ثبت امتیاز" ! میخوام یه تکست دریافت کنم از کاربر....با افزونه Text که نمیشه متن رو دریافت کرد...میشه نمایش داد فقط...غیر از اینه؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان تروخدا جواب بدید! 2 روزه بازیم کاملا آمادس فقط توی خروجیش موندم که چطور textbox رو درست کنم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اخه اون اکشنه coconjs طرز استفاده خاصی نداره ... !!!
مشکلتون با اون چیه ؟؟؟
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما بگید من چیکار باید بکنم؟ اصلا اون اکشن رو توی کدوم اونت باید بزنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/19، 08:33 عصر)soroosh نوشته است: شما بگید من چیکار باید بکنم؟ اصلا اون اکشن رو توی کدوم اونت باید بزنم؟

سلام،
این سورس رو ببینید
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام آقا من قشنگ طبق آموزش رفتم جلو خروجی رو هم Sign و Align کردم...اما نصب که میکنم CustomCocoanJS هست22 چرا؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,150 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali