باز شدن صفحه سفید در هنگام لانچ
[تصویر:  0lsg_capture5.jpg]

نمی دونم چرا وقتی برنامه رو باز می کنم این صفحه سفید و خالی میاد !

از کنترل + N استفاده می کنم میشه از پروژه های دیفالت دیدن کرد 22

به هر حال چند بارم آنیستال کردم نصب کردم نمیشه که نمیشه ... دوباره همون لینک دانلود برنامه رو از توی سایت هم دانلود کردم فایه ایی نداشت ... کرک هم یکی دو مورد مربوطش رو دانلود کردم ...

هر چیه فکر می کنم در مورد کرک عه ...

چرا این طوری شده 2 ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با برنامه Your Unin-staller به صورت فول آنیستال کن
بعدش جدیدترین ورژن وکرکش رو از لینک زیر دانلود کن و نصب کن

کانستراکت 2 216
کرک
  پاسخ

سپاس شده توسط: kingup72
(1394/8/3، 03:50 عصر)Cyber_Amir نوشته است: با برنامه Your Unin-staller به صورت فول آنیستال کن
بعدش جدیدترین ورژن وکرکش رو از لینک زیر دانلود کن و نصب کن

کانستراکت 2 216
کرک

اینم دانلود کردم با سوپر آنیستال هم توی همون نرم افزار آنیستال کردم ... اما همچنان نمیشه

نصب می کنم کانستراکت رو بعدش کرک رو توی پوشه نصب کپی می کنم

نشد 17 23
  پاسخ

سپاس شده توسط:
احساس می کنم فایل txt که کرک برنامه است رو بد کپی می کنم ... نکنه باید ویندوز عوض کنم !!؟

ویندوز عوض کنم باز نشه چی !؟ قلق خاصی داره کرک عه ؟ !!! 18 2
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/8/3، 09:10 عصر)kingup72 نوشته است: احساس می کنم فایل txt که کرک برنامه است رو بد کپی می کنم ... نکنه باید ویندوز عوض کنم !!؟

ویندوز عوض کنم باز نشه چی !؟ قلق خاصی داره کرک عه ؟ !!! 18  2

سلام منم مشکل شما رو داشتم بعد دانلود برنامه انرا نصب کنید ولی برنامه را اجرا نکنید و فایل کرک را در بوشه کانستراکت ذخیره کنید و بعد اجراش کنید 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/8/3، 09:20 عصر)bahram12 نوشته است:
(1394/8/3، 09:10 عصر)kingup72 نوشته است: احساس می کنم فایل txt که کرک برنامه است رو بد کپی می کنم ... نکنه باید ویندوز عوض کنم !!؟

ویندوز عوض کنم باز نشه چی !؟ قلق خاصی داره کرک عه ؟ !!! 18  2

سلام منم مشکل شما رو داشتم بعد دانلود برنامه انرا نصب کنید ولی برنامه را اجرا نکنید و فایل کرک را در بوشه کانستراکت ذخیره کنید و بعد اجراش کنید 

اول نصب می کنم بعد فایل کرک که txt هست رو داخل پوشه نصب کپی می کنم ؟ همین ؟  ذخیره کنم !؟  
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مشکل شما احتمالا یکی از موارد زیر است.
1- حتما از اخرین بروز رسانی درایور کارت گرافیک رو نصب کنید
2- مرور گرهای کروم و موزیلا را نصب کنید
3- برنامه رو کامل پاک کرده و دوباره نصب کنید . حتما پوشه اش را کامل پاک کنید. چون با remove کامل پاک نمی شود
4- شاید مشکل از ویندوز باشد.
کانستراکت 3 با لینک مستقیم
  پاسخ

سپاس شده توسط: kingup72 ، keyhan
این نسخه را دانلود کنید تا فعلا بتونید استفاده کنید ,
این نسخه پرتابله و احتیاج به نصب نداره ,
کرک شده هم هست و لازم نیست کرک کنید ,
پسورد فایل si2.ir

پاسخ

سپاس شده توسط: kingup72
1- اگر درایور گرافیک شما قدیمی باشد چون کانستراکت از کتابخانه opengl استفاده می کند و از آخرین نسخه آن استفاده می کند. در صورت بروز نبودن مشکلاتی در گرافیک برنامه ایجاد می شود. هنگامی که شما داریور رو نصب می کنید کتابخانه اپن جی ال هم نصب می شود. لایوت ها و میانجین ها ی گرافیکی همه با این کتابخانه ساخته شده اند.

2- لایوت ها و برگه رویداد ها بوسیله یک برنامه هسته کروم هست اجرا می شود. یعنی این برنامه باعث می شود فایل های وب حالت اجرایی همزمان داشته باشد.

3- احتمالا برنامه خراب نصب شده است یا به خاطر ویروس ها برخی قسمت ها از بین رفته است باید کامل حذف کرد و مطما شوید که پوشه برنامه کامل حذف شده باشد

4- بهتر است از ویندوز 7 استفاده کنید. سازندگان برنامه دیگر برای ایکس پی نمی سازند. تازه باید یواش یواش به نسخه 64 بیتی هم مهاجرت کنیم چون از 2014 بسیاری از انجین ها و برنامه های گرافیکی تنها نسخه 64 بیتی دارند. معماری X86 که 32 بیتی است دیگر کهنه شده و نمی تواند نیاز برنامه های سنگین را بدهد. نسخه 32 بیتی تنها 4 گیگ رو می تواند پشتیبانی کند و پردازش 32 بیتی و انتقال داده هم بصور ت 32 بیتی است. حال معماری 64 بیتی می تواند بین 64 گیگ تا 128 گیگ حافظه را پشتیبانی کند. و پردازش بصورت 64 بیتی و انتقال داده بصورت 64 بیتی است. این یعنی استفاده از حافظه بیشتر و نرخ پردازش 2 برابر . همچنین امکانات و توانیی هایی که ویندوزه های جدید دارند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1394/8/4، 10:30 صبح)mehrdad.ch نوشته است: 1- اگر درایور گرافیک شما قدیمی باشد چون کانستراکت از کتابخانه opengl استفاده می کند و از آخرین نسخه آن استفاده می کند. در صورت بروز نبودن مشکلاتی در گرافیک برنامه ایجاد می شود. هنگامی که شما داریور رو نصب می کنید کتابخانه اپن جی ال هم نصب می شود. لایوت ها و میانجین ها ی گرافیکی همه با این کتابخانه ساخته شده اند.

2- لایوت ها و برگه رویداد ها بوسیله یک برنامه هسته کروم هست اجرا می شود. یعنی این برنامه باعث می شود فایل های وب حالت اجرایی همزمان داشته باشد.

3- احتمالا برنامه خراب نصب شده است یا به خاطر ویروس ها برخی قسمت ها از بین رفته است باید کامل حذف کرد و مطما شوید که پوشه برنامه کامل حذف شده باشد

4- بهتر است از ویندوز 7 استفاده کنید. سازندگان برنامه دیگر برای ایکس پی نمی سازند. تازه باید یواش یواش به نسخه 64 بیتی هم مهاجرت کنیم چون از 2014 بسیاری از انجین ها و برنامه های گرافیکی تنها نسخه 64 بیتی دارند. معماری X86 که 32 بیتی است دیگر کهنه شده و نمی تواند نیاز برنامه های سنگین را بدهد. نسخه 32 بیتی تنها 4 گیگ رو می تواند پشتیبانی کند و پردازش 32 بیتی و انتقال داده هم بصور ت 32 بیتی است. حال معماری 64 بیتی می تواند بین 64 گیگ تا 128 گیگ حافظه را پشتیبانی کند. و پردازش بصورت 64 بیتی و انتقال داده بصورت 64 بیتی است. این یعنی استفاده از حافظه بیشتر و نرخ پردازش 2 برابر . همچنین امکانات و توانیی هایی که ویندوزه های جدید دارند.
از ویندوز 8.1 استفاده می کنم 64 بیتی روی سیستم هم نصب شد بدون مشکل ...
اپدیت کردن درایو گرافیک : یک هفته بود کار می کرد یهویی اینجوری شد! به این ربطی نداره
برنامه احتمالش ک خراب نصب شده باشه یا ویروسی شده باشه خیلی خیلی خیلی که
گزینه چهارم هم که همون طور ک گفتم ویندوز 8.1 64 بیتی روی سیستمم نصب شده !  ولی خب خیلی وقته ویندوز عوض نکردم خیلی خیلی وقته !!!

(1394/8/3، 11:29 عصر)Cyber_Amir نوشته است: این نسخه را دانلود کنید تا فعلا بتونید استفاده کنید  ,
این نسخه پرتابله و احتیاج به نصب نداره ,
کرک شده هم هست و لازم نیست کرک کنید ,
پسورد فایل si2.ir

این هم اجرا نشد متاسفانه
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi