دانلود ویدئو و پخش آن در بازی
سلام دوستان من میخوام تو بازیم یه فایل ویدیو رو دانلود کنم و تو پلاگین ویدئو پخشش کنم هر کاری میکنم نمیشه ؟ یه هفته رو اعصابم رفته ، وقتی لینک دانلود رو جای اسم ویدئو تو پلاگین ویدئو میزنم پخش میشه ولی مشکل اینه که هر بار باید آنلاین بافر کنه و من میخوام یه بار کلا دانلود شه ، ممنون میشم راهنمایی کنید 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما می خواهی مانند تام سخنگو فیلم انلاین پخش
اگر میتوانی در بازیتان قرار دهید .
اگر نمی شه
برای اینکار شما احتیاح دارید که ابتدا آدرس ویدیو رو در یک وب استور ذخیره کنی . هنگام پخش فیلم اگر آدرس وب بود دانلود شدن است ادرس فیلم دانلود شده در وب استور ذخیره شود.
البته احتمال دارد خود پلاگین چنین قابلیتی دارد. که شما فعال نکردید. یعنی دانلود شود و از کش خوانده شود.

پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1394/8/8، 12:09 صبح)mehrdad.ch نوشته است: شما می خواهی مانند تام سخنگو فیلم انلاین پخش
اگر میتوانی در بازیتان قرار دهید .
اگر نمی شه
برای اینکار شما احتیاح دارید که ابتدا آدرس ویدیو رو در یک وب استور ذخیره کنی . هنگام پخش فیلم اگر آدرس وب بود دانلود شدن است ادرس فیلم دانلود شده در وب استور ذخیره شود.
البته احتمال دارد خود پلاگین چنین قابلیتی دارد. که شما فعال نکردید. یعنی دانلود شود و از کش خوانده شود.

سلام ،مرسی از جوابتون ، نه خود پلاگین همچین چیزی نداره میخوام یا دانلود کنه مثلا با پلاگین بروزر بعد پخش کنه یا پخش که میکنه کش کنه که دیگه بعدا دانلود نکنه، ولی دستور دانلود تو گوشی کار نمیکنه ولی تو مرورگر کامپیوتر کار میکنه، اون کش هم که نمیشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر کانستراکت قابلیت دانلود داشته باشد . یکبار دانلود سپس آدرس آنرا ذخیره می کنی. سپس ادرس را در قسمت خواندن فایل می دهی. باید آدرس دهی ایستا باشد یعنی کاربر آدرس رو انتخاب نکند
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,601 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 131 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: