موضوعها: 41
مکان: جمهوری اسلامی ایران ،آذربایجان غربی شهرستان نقده
سپاسها: 549
471 سپاس گرفتهشده در 210 ارسال
آقا چارت بوست چیههههههههههههههخ
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)
موضوعها: 41
مکان: جمهوری اسلامی ایران ،آذربایجان غربی شهرستان نقده
سپاسها: 549
471 سپاس گرفتهشده در 210 ارسال
نه مال اونه . باهاش در تماسم هم استانی هستیم
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)
موضوعها: 53
سپاسها: 189
90 سپاس گرفتهشده در 63 ارسال
به جای اینکه تو هر تالاری 100 بار پست بدی چارت بوست چیه همینو تو گوگل سرچ کن تا 300 هزار تا مطلب تو کمتر از 1 ثانیه برات پیدا کنه !!!!!
.
فقط یه چیزی خطاب به دوستان گرامی . شما میگین 3 هزار دانلود داشت بعد فقط 60 تومن ؟ من اولین بازیم که پولی بود 76 تا دانلود شد 76 هزار تومن
راستش ساخت بازی زیر 5 میلیون تومن اصلا به صرفه نیست . البته بازیه در حد استاندارد !
من تا الان غیر از 2 - 3 تا بازیه کوچیک بقیه ی بازی هام برای اینو اون سفارشی بوده . حالا چه دانشگاه و چه اینور اونور . اگر کم باشه یعنی زیر 3 روز تموم شه بابت انیمیشن ها . و کل ارت ها و بازی هزینه میگیرم و اگر بالای 3 روز باشه ساعتی میگیرم که 30 تومنه . یه بازیه ساده که تو 1 هفته تموم میشه ساختش نزدیکای 600 - 700 میدم (تا 900 ) خوب این بازی فقط برای رسوندن گیم هست و در واقع از هیچ مرحله ای ساخته نشده . مثلا بازیه ماریو ساختم با 1 مرحله ی 20 ثانیه ای و 600 گرفتم حالا همینو بیام 1 ماه ادامش بدم مثلا 10 تا مرحله بسازم بعد بیام بذارم بازار به نظرتون چقدر خریدار داره ؟ بالای 100 تومن ؟ بعید میدونم !!
در هر صورت راه های درامد رو میخوام بگم تو ایران اصلا خوب نیست . فکر کنم بد نباشه در مورد گوگل پلی و راه های ارتقای سطحتون در گوگل پلی رو نگاه کنین . امکان گرفتن اسپانسر و پابلیشر هم که وجود نداره به 2 دلید 1 تحریم و 2 کیفیت پایین بازی ها
ممنون
راستی چارت بوست سر کوکون ای او نمیشه اوردش . کسایی که اوردن بگن طوری
موضوعها: 24
مکان: شیراز
سپاسها: 753
626 سپاس گرفتهشده در 365 ارسال
البته باید بگم که بستگی به خیلی موارد داره ... ولی در کل ...
شما سعی کنید همیشه یه جایزه به کاربر بدید ... یعنی اینجوری نباشه که خسیس بازی دربیارید و اصلا به کاربر سکه و اینچیزا ندید بعد تو فروشگاهم همه چیزو گرون کنید ... مطمئن باشید که اینجوی کسی نمیخره ...
این بازی یکی از آشناهای منه ( البته با یونیتیه ولی خب برا مثال دارم میگم )
302 Found
این بازی از پنجشنبه اومده تو بازار ... و تا الان مثبت هزار دانلود داشته و تقریبا پنجاه هزار تومن درآمد داشته ... یعنی به طور میانگین هر نفر پنج هزار تومن برای بازی خرج کرده ... در حالی که نه گرافیک خاصی داره ... نه خسیس بازی درآورده ... ولی روند جوریه که این حس رو میده که اگه امتیاز و سکه بخری بهتره ...
و همه اینها در حالیه که بازی هنوز نیومده تو تازه های برگزیده ( قراره بیاد ! ) در این صورت فروش چند برابر میشه !
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !