اسپرایت سازی
سلام دوستان یه سوال خیلی درگیرم کرده الان دارم یه بازی پلتفرم میسازم ولی اسپرایت بازی رو تو نت پیدا نمی کنم لطفا بگید چطور خودم درستش کنم درباره ی حیوانات است؟حالا انسانم باشه بد نیست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
میتونید از نرم افزارهای طراحی گرافیک استفاده کنید ... مثلا فتوشاپ یا illustrator
من بشخصه پیشنهادم ایلوستریتوره 
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/5، 07:50 عصر)gameran نوشته است: سلام دوستان یه سوال خیلی درگیرم کرده الان دارم یه بازی پلتفرم میسازم ولی اسپرایت بازی رو تو نت پیدا نمی کنم لطفا بگید چطور خودم درستش کنم درباره ی حیوانات است؟حالا انسانم باشه بد نیست

سلام، برو به این آدرس، 10 هزار تا وکتور حیوانات بصورت رایگان داخلش هست.اینم آدرس بخش وکتور آدمیزادش با 5 هزار تصویر رایگان...
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: gameran
ممنون از همه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
میتونی از این کانال تو تلگرام استفاده کنی درخواست اسپرایت میدی رایگان برات میسازن برای غضویت روی لینک کلیک کن
  پاسخ

سپاس شده توسط: gameran
ابتدا طرحی رو پیدا کن .
یک چیز رو در ذهنت طراحی کن
سپس روی کاغذ آنرا بکش
وارد رایانه کن .
با نرم افزار های گرافیکی طراحی که بسادگی و آسانی می توانی کار کنی طراحی کن.
نرم افزار های زیادی هستند که در زمینه
1- مدلسازی
2- پویانمایی
3- رنگ آمیزی و پوسته دهی
4- جلوه ها و  هنایش ها گرافیک
5- ویرایش نگاره
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,601 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 131 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: