درآمد کاربران عزیز از درون پرداخت و تبلیغات
(1394/10/4، 03:48 عصر)amirho24 نوشته است: اقا مهدی
اگر بلدید به ما هم یاد بدید تو رو خدا قسمت میدم به ما هم یاد بدین چطور بازی انلاین بسازیم من هر منبعی که گفتید رفتم ولی نشد . خواهش مینکنم یا بدید خودتان یاد بدید چطور بسازیم مثلا بازی که ساخته بودین جنگ ژنرال ها چطور ساختین .؟ طرز استفاده از شی مولتی پلیر رو یاد بدین و چطور مختصات تانک ها فرستاده میشدن . خواهش میکنم یاد بدین چطور بازی انلاین بسازیم

دوست عزیز از مولتی پلیر استفاده نکنید و بهتره از وب سوکت یا php استفاده کنید
اونا هم برنامه نویسی میخواند و شی مولتی پلیر خیلی قطعی داره و استفاده نکنید بهتره
و این که یکم باید کار کنید باهاش باید تست کنید و سعی کنید مثال ها رو بررسی کنید یک روزه نمیشه یاد گرفت باید یکم کار کنید عزیز
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اقا مهدی شما در کنار ساخت بازی با وب سوکیت لطفا فیلم هم بگیرین تا اشنا بشیم باهاش
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/4، 03:22 عصر)mahdi71 نوشته است:
(1394/10/4، 03:14 عصر)Tartilla نوشته است:
(1394/10/4، 12:31 عصر)mahdi71 نوشته است: حالا وقتی با یه بازی ساده به این درامد رسیدن به نظرتون عاقلانست که دنبال سیستم تبلیغات و اینا باشیم ؟

الان پرسودترین بازار تو ایران ساخت بازیهای آنلاین مولتی پلیر رایگانه یا همون فری تو پلی ( free2play ) ... اما خب تکی نمیشه همچین چیزی ساخت و همچنین همه جور بازی هم قابلیت آنلاین بودن نداره ... همچنین خرج سرور و تبلیغ و اینچیزا هم هست ... البته یه دفعه دیدی شانست زد و بدون تبلیغ هم اومدی بالا ( مثل ارتش جیبی ) ...
حالا این آمار فقط مخصوص فروت کرفت بود ... کلش آو کینگز روزانه از بازار حدود ده میلیون تومن درآمد داره که در ماه میشه حدود سیصد میلیون ... خروس جنگی هم مشابه فروت کرفت ... اما بازیهایی هم هستن که با تعداد کم سود خوبی بدست آوردن ... مثلا تیم نورانیوم سازنده بازی فوتبال فانتزی ، با این که دونفرن ولی بازی جالبی ساختن که درآمد خوبی داره ( حالا شاید درآمدش به اندازه بازیهای تاپ نباشه ولی با توجه به تعداد نفرات تیم درآمد خوبی به هر نفر میرسه ... شاید حتی بیشتر از درآمد هر نفر در گروهی مثل مدریک یا تاد )
بازی مثل فروت کرفت و خروس جنگی رو میشه یک نفری ساخت ! من میتونم
خدایی اینا که خیلی ساده اند

منم نگفتم پیچیده ست ولی خب واقعا تک نفری نمیشه ... مثلا شما کدنویسی رو به یه برنامه نویس مطمئن بسپارید بعد مثلا خودتون گیم دیزاین و آرت کار رو انجام بدید .. اینجوری عالیه ! 
فروت کرفت و خروس جنگی و معمولا بازیهای آنلاین ساختن روند گیمپلیشون سادس ولی همون کدنویسی بخش ارتباط و مولتی پلیر و اینچیزا خودش بحث پیچیده و تخصصی هست و بهتره واردش نشه کسی که علاقه نداره ! 1
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
سلام ... 
آقا یه پیشنهاد دارم ... این cranberry رو فک کنم بشناسید ... هر چی پلاگینه بدرد بخوره آورده رو سی۲ ... ولی پلاگیناش پولیه .. بنظرم برید بخرید ( ۵ دلاره کل پلاگینا رو هم رفته ) خیلی بیشتر از ۵ دلار میشه ازش درآورد 1
کلی پلاگین مثله ضبط فیلم و عکس گرفتن و خواب نرفتن گوشی و اینچیزا داره ولی اصل کاری پلاگینای تبلیغاته ... کلی پلاگین تبلیغ بنری و تبلیغات ویدیویی مثله چارت بوست و وانگل و حتی یونیتی اد ( یونیتی اد خیلی پرسوده به هر کلیک 0.05 دلار میده ) رو گذاشته برا سی۲ و همشون هم با xdk و کوکون سازگارن و اجرا میشن ...

request_construct2_cordova_plugins

زیرش لیست پلاگینا هست فکر کنم یه پنجاه تایی بشه یا بیشتر 
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24 ، saadat68 ، Americanboy3 ، vng
من دانلود میکنم ولی بعد از دانلود نفری 1 هزار تومان می دهید

پاسخ

سپاس شده توسط: saadat68 ، Americanboy3
باید با بقیه بچه ها هم هماهنگ شه ... یه تاپیک بزنن ببینیم چند نفر میخوان شریک بشن 
  پاسخ

سپاس شده توسط: saadat68 ، Americanboy3
با سلام

من فایل رو خریدم فردا با امروز وقت بشه انشاءالله لینک دانلود رو میزارم ( 20000 هزار تومان شد) البته بگم خرج من شد 20000 هزار ولی شما دوستان کافیه 1000 تومن بدید پس من فردا یا امروز انشاءالله لینک پرداخت به ازای دانلود رو میزارم باتشکر

پاسخ

سپاس شده توسط: saadat68 ، Vizmark# ، Americanboy3 ، vng
منم هستم 
این کرن بری سایت نداره ؟ 39

ضمنا تبلیغات یونیتی برای ایران تحریمه 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/6، 05:01 عصر)amirho24 نوشته است: با سلام

من فایل رو خریدم فردا با امروز وقت بشه انشاءالله لینک دانلود رو میزارم ( 20000 هزار تومان شد)  البته بگم خرج من شد 20000 هزار ولی شما دوستان کافیه 1000 تومن بدید پس من فردا یا امروز انشاءالله لینک پرداخت به ازای دانلود رو میزارم باتشکر
ایول ! چه سرعت عملی !  10 
حالا چجوری باید پول بدیم بهتون ... میشه یه درگاه بسازین ؟ 

(1394/10/6، 05:07 عصر)saadat68 نوشته است: منم هستم 
این کرن بری سایت نداره ؟ 39

ضمنا تبلیغات یونیتی برای ایران تحریمه 

مثله بقیه سیستماس ... مثلا چارت بوست 
فقط نباید موقع ثبتنام آیپیت ایران باشه ... ولی خوبیش اینه که تبلیغاتش حتی تو ایران هم نمایش داده میشه ( مثه ادپلی خودمون منتها پرسودتر )
حالا شاید من جایی رو اشتباه کنم ... بالاخره باید تست بشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy3 ، saadat68
دوستان اگر مرتکب اشتباهی شدم به بزرگی خدا ببخشید دیگه چون پلاگینه پولیه مجبورم پول رو بگیرم انشالاه لینک رو در تاپیک جدید همراه با پرداخت میگزارم

ولی درامد من از بازی کلیک شده 11 هزار تومن از 50 دانلود

پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy3 ، Vizmark#

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,816 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر
آخرین ارسال: M.Y