درآمد کاربران عزیز از درون پرداخت و تبلیغات
(1394/10/6، 06:59 عصر)amirho24 نوشته است: دوستان اگر مرتکب اشتباهی شدم به بزرگی خدا ببخشید دیگه چون پلاگینه پولیه مجبورم پول رو بگیرم انشالاه لینک رو در تاپیک جدید همراه با پرداخت میگزارم

ولی درامد من از بازی کلیک شده 11 هزار تومن از 50 دانلود

آقا سلام
من استارتر این تاپیک هستم
والا نمیدونم بعد از اتکی که به انجمن شده،وضعیت حساب ها به هم ریخته،نام اولیم Americanboy بود،بعد از اتک دیگه نتونستم واردش بشم،نامی که باهاش این تاپیک رو زدم Americanboy2 بود،و الان هم Americanboy3،آقا مجتبی یه کاری بکن توروخدا...

حالا اصل مطلب:
من حاضرم بیشتر از 1000 تومان برای این پلاگین بپردازم و ازت ممنونم که این قیمت رو قرار دادی دوست عزیز

و اینکه بهت تبریک میگم که با 50 تا دانلود 11 هزار تومان درآمد داشتی،این خیلی عالیه،به امید موفقیتت
یادت نره بازیت رو حتما تو عدد تبلیغ کن،مطمئنا آمار نصبت میره بالاتر و همچنین درآمدت...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#
راستی دوستان یه سوالی
این پلاگین یونیتی اد رو که تو توضیحاتش نوشته پشتیبانی از cocoon،منظورش js هست یا io؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/6، 08:13 عصر)Americanboy3 نوشته است: راستی دوستان یه سوالی
این پلاگین یونیتی اد رو که تو توضیحاتش نوشته پشتیبانی از cocoon،منظورش js هست یا io؟

منظورش کوکون آی او هست چون این پلاگینا برا کوردوا بهینه شده 
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy3
سلام دوباره دوستان عزیز
من در یونیتی اد ثبت نام کردم به عنوان توسعه دهنده،و بازیم رو ارائه دادم،متاسفانه دوتا مورد مشکوک دیدم
1- سوالی پرسید مبنی بر اینکه آیا این بازی در ایالات متحده برای بچه های زیر 13 سال هست یا نه،من هم زدم بله..
البته بیشتر منظور به قید کردن نام کشور هست..

2- از من لینک اپ استور یا گوگل پلی خواست که خوب من تیک بعدا رو زدم و به من این رو داد:
  • Android Google Play: 1025602 به علاوه یک آی دی طول و دراز... و در قسمت شماره حساب برای برداشت هم این رو نوشته: VAT ID

Required only if you reside within the European Union

• فکر کنم اینجاش رو دیگه نتونیم نقد کنیم نه...
    دوستان عزیز،اگر میتونن بیشتر راهنمایی کنن تا بقیه بچه هام هم استفاده کنن،آیا این به این منظور هست که تبلیغات فقط در گوگل پلی نمایش داده میشه یا نه در مارکت هایی مثل بازار ایران هم امکانش هست...و در کل اینکه دوستان اگر تو این پلاگین ها سایتی بود که با مارکت بازار مشکل نداشت رو معرفی کنید لطفا...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#
دقیقا مثل چارت بوسته دیگه ... اول بازی باید در گوگل پلی ثبت شده باشه بعد فعال میشه و میتونید تو کافه بازار هم بزاریتش ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
درآمد این به ساختار بازی و تعداد و میزان درون پرداختی و تعداد کاربران بستگی دارد. من فعلا در یک هفته 200 تومان داشتم و 100 تا کاربر برنامه من رو دانلود نکردم.
البته اگر کیفیت کاری و درونمایه برنامه رو بالا برم میزان کاربر ها و درآمد بالا می رود.
ابزار پلاس.
یکی دیگر وجود بازی و یا برنامه مشابه است و بمباران این برنامه ها است که بقدری برنامه و بازی های اندروید زیاد شده که در هر زمینه ای 10 برنامه گوناگون وجود دارد . در برخی سبکها اشباح شده است. و برخی سبکه ها غول هایی سازنده هست که نمی توان بسادگی با آنها رقابت کرد. باید نوآوری دست زد و این هم کاری خیلی سختی است.

پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
آقا چرا انجمن اینجوری شده من یوزر saadat هستم ولی نمیدونم چرا با یه یوزر دیگه شدم :دی

بگذریم 

این پلاگین پولی به کجا رسید  39
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان درحال انجام کار های نهایی هستم. طرف چینه گفت که ایمیل که باهش خریدی بفرست تا ببینم خریدی یا نه بعد برات میفرستم اختلاف زمانی زیاده واس همین طول میکشه ولی قول میدهم که بزارم بعد از دانلود ولی 2 هزار میگرم
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط: saadat68
1000 بود که ! ولی مشکلی نیست 1
یعنی پرداخت کردی به ایمیلت نیومد 2
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
دانلود افزونه ceryberry + 199 دوستان بالاخره پلاگین رو گذاشتم در لینک پشت متن
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، mehrdad.ch

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,816 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر
آخرین ارسال: M.Y