**سوالی در مورد شئ اجاکس**
ارتون پرسیدم که پی اچ پی بلد هستی یا نه . چون آجاکس با صفحه های پی اچ پی کار می کنه . و کانستراکت هم با هر سروری سازگار نیست.
باید زبان پی اچ پی یاد بگیری . چون همه کار با پی اچ پی انجام می شود.
مثلا شما هر نوشته یک id عددی دارد (دیتابیس) و اخرین آی دی رو در وب استور یا لوکال استور ذخیره کردی . اجاکس به سرور پیامی می فرستی که هر چی مطلب پس از این آی دی منتشر شده است رو برایتان ارسال کند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1394/10/18، 01:37 صبح)mehrdad.ch نوشته است: ارتون پرسیدم که پی اچ پی بلد هستی یا نه . چون آجاکس با صفحه های پی اچ پی کار می کنه . و کانستراکت هم با هر سروری سازگار نیست.
باید زبان پی اچ پی یاد بگیری . چون همه کار با پی اچ پی انجام می شود.
مثلا شما هر نوشته یک id عددی دارد (دیتابیس) و اخرین آی دی رو در وب استور یا لوکال استور ذخیره کردی . اجاکس به سرور پیامی می فرستی که هر چی مطلب پس از این آی دی منتشر شده است رو برایتان ارسال کند.

نه php بلد نیستم

ولی من از اقای مهدی ابراهیمی پرسیدم گفت حتی میتونی از طریق وبلاگت این کارو انجام بدی!!
[تصویر:  ir.parsgame.hadsonline_fcb3bd39-5eb1-428...48c7dd.png]

لطفا بازیم رو دانلود و بهش نظر بدید
مرسی  53
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مگر وبلاگ این قابلیتی داشته باشد. که باید بدانی به کدام صفحه پی اچ پی ارسال کنی و باید چه پارامترهای ارسال کنی.
سایت ها و وبلاگ ها همه نوشته ها را در دیتابیس ذخیره می کنند.

اما من تا حالا چنین وبلاگ هایی ندیدم.
کارهای سروری نیاز به زبان پی اچ پی است. 
شما یک برگه پی اچ پی داری و آدرس آین برگه پی اچ پی رو به شی آجاکس می دی و آخرین شماره نوشته رو به عنوان پارامتر در بخش پارامتر ها تعیین می کنید.
فایل پی اچ پی یکسری کد در بخش کار با دیتابیس است.
یک کوئری هست که نوشته های که بعد از شماره نوشته ها را برایتان بر می گرداند. نتیجه در یک آرایه دوبعدی قرار می گیرد و سپس دستور چاپ.
برای کسانی که برنامه نویسی می دانند 15 دقیقه و بسادگی پیاده سازی می کنند.
خودم چنین فایل کتابخانه ای رو  ساختم و آموزش هم گذاشتم
آموزش سرور
  پاسخ

خیلی مطالبتون عالی بود و حدودا چیزهایی یاد گرفتم

ولی من منظورم اینه که یک صفحه جداگانه در وبلاگ بسازی و داخل اون لینک خالی یک عکس رو مثلا بگذاری بعدش به اجاکس طوری دستور بدی که اگر لینکی موجود بود اون رو نمایش بده

"منظورم من هم از صفحات جداگانه اینه که وبلاگ هیچ قالبی نداشته باشه و فقط یک لینک باشه"

ایا همچین کاری ممکنه

مرسی  53
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر می خواهی به صفحه وب تان دسترسی داشته باشی
افزونه است که شما می تواند سایت تان را در کانستراکت نمایش دهد
جستجو کنی پیدا می شه
  پاسخ

داداش پلاگین اینو دارم که صفحه وب رو نمایش بده ولی من میخوام که وقتی لینک جدید گذاشتم به مطالبم یکی اضافه بشه مثل برنامه های خبری ولیمیخوام اینکار از طریق وبلاگم صورت بگیره

مرسی  53
  پاسخ

سپاس شده توسط:
می دانم چی می خواهی .
 شما می خواهید .یک مقاله یا خبر رو در سایت منتشر کنید.
اگر کاربر که برنامه اندروید شما رو دارد . اگر چنین خبری توی لیست نداشت بیافزاید.
جز نوشتن با پی اچ پی ممکن نیست . مگر پوسته یا فایلی از پیش این توانایی رو برای شما ساخته باشد.
این فایل آخرین شناسه که یک عدد است از کاربر می گیرد اگر در پایگاه داده پستی از این شماره بیشتر بود برای شما بر می گرداند. که این نیاز به نوشتن یک کوئری ساده به زبان مای اسکیو ال و چتد خط کد به زبان پی اچ پی
سپس نتیجه رو در یک وب استریج یا لوکال استریج ذخیره میکنی و محتوا این وب استریج رو نمایش می دهی.

پاسخ

(1394/10/18، 02:08 عصر)mehrdad.ch نوشته است: می دانم چی می خواهی .
 شما می خواهید .یک مقاله یا خبر رو در سایت منتشر کنید.
اگر کاربر که برنامه اندروید شما رو دارد . اگر چنین خبری توی لیست نداشت بیافزاید.
جز نوشتن با پی اچ پی ممکن نیست . مگر پوسته یا فایلی از پیش این توانایی رو برای شما ساخته باشد.
این فایل آخرین شناسه که یک عدد است از کاربر می گیرد اگر در پایگاه داده پستی از این شماره بیشتر بود برای شما بر می گرداند. که این نیاز به نوشتن یک کوئری ساده به زبان مای اسکیو ال و چتد خط کد به زبان پی اچ پی
سپس نتیجه رو در یک وب استریج یا لوکال استریج ذخیره میکنی و محتوا این وب استریج رو نمایش می دهی.

اگه اینقدر اسونه شما برام انجام بده خب.......منم هزینشو میدم

هرکس دیگه ای که بلده برام اینو انجام بده بهش هزینشو میدم

مرسی  53
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: