موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
ارتون پرسیدم که پی اچ پی بلد هستی یا نه . چون آجاکس با صفحه های پی اچ پی کار می کنه . و کانستراکت هم با هر سروری سازگار نیست.
باید زبان پی اچ پی یاد بگیری . چون همه کار با پی اچ پی انجام می شود.
مثلا شما هر نوشته یک id عددی دارد (دیتابیس) و اخرین آی دی رو در وب استور یا لوکال استور ذخیره کردی . اجاکس به سرور پیامی می فرستی که هر چی مطلب پس از این آی دی منتشر شده است رو برایتان ارسال کند.
موضوعها: 18
مکان: همدان
سپاسها: 49
74 سپاس گرفتهشده در 42 ارسال
خیلی مطالبتون عالی بود و حدودا چیزهایی یاد گرفتم
ولی من منظورم اینه که یک صفحه جداگانه در وبلاگ بسازی و داخل اون لینک خالی یک عکس رو مثلا بگذاری بعدش به اجاکس طوری دستور بدی که اگر لینکی موجود بود اون رو نمایش بده
"منظورم من هم از صفحات جداگانه اینه که وبلاگ هیچ قالبی نداشته باشه و فقط یک لینک باشه"
ایا همچین کاری ممکنه
لطفا بازیم رو دانلود و بهش نظر بدید
مرسی
اگر می خواهی به صفحه وب تان دسترسی داشته باشی
افزونه است که شما می تواند سایت تان را در کانستراکت نمایش دهد
جستجو کنی پیدا می شه
موضوعها: 18
مکان: همدان
سپاسها: 49
74 سپاس گرفتهشده در 42 ارسال
داداش پلاگین اینو دارم که صفحه وب رو نمایش بده ولی من میخوام که وقتی لینک جدید گذاشتم به مطالبم یکی اضافه بشه مثل برنامه های خبری ولیمیخوام اینکار از طریق وبلاگم صورت بگیره
لطفا بازیم رو دانلود و بهش نظر بدید
مرسی
می دانم چی می خواهی .
شما می خواهید .یک مقاله یا خبر رو در سایت منتشر کنید.
اگر کاربر که برنامه اندروید شما رو دارد . اگر چنین خبری توی لیست نداشت بیافزاید.
جز نوشتن با پی اچ پی ممکن نیست . مگر پوسته یا فایلی از پیش این توانایی رو برای شما ساخته باشد.
این فایل آخرین شناسه که یک عدد است از کاربر می گیرد اگر در پایگاه داده پستی از این شماره بیشتر بود برای شما بر می گرداند. که این نیاز به نوشتن یک کوئری ساده به زبان مای اسکیو ال و چتد خط کد به زبان پی اچ پی
سپس نتیجه رو در یک وب استریج یا لوکال استریج ذخیره میکنی و محتوا این وب استریج رو نمایش می دهی.