برداشتن اشیا و ذخیره آن ها
سلام اگر بخوام پلیر وقتی کلیک کرد روی یک چیزی مثلا کلید اون پایین نمایشش بده و برای استفاده ازش هم یه بار اول باید رو شکل کلید زده شه و بعد روی در مورد نظر تا باز شه.به چه شکل باید اینکارو کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
کار زیاد سختی نیست، شما میتونید متغیرهایی رو برای اشیائی که میخواین ایجاد کنین و اونا رو زمانی که پلیر با شی برخورد میکنه، destroy کنین و سپس موقعی که به در رسید، چک کنین که آیا این مقادیر مثلا 1 شده است و در اینصورت در رو باز کنین.
همین
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/19، 07:20 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام
کار زیاد سختی نیست، شما میتونید متغیرهایی رو برای اشیائی که میخواین ایجاد کنین و اونا رو زمانی که پلیر با شی برخورد میکنه، destroy کنین و سپس موقعی که به در رسید، چک کنین که آیا این مقادیر مثلا 1 شده است و در اینصورت در رو باز کنین.
همین

تا اینجاش رو بلدم من میخوام وقتی اون شی رو برداشتم پایین صفحه نمایشش بده که برداشته شده و برای باز کردن اگر کلیک کردیم رو در باز نشه مگر اول روی اون شی کلیک کنید بعد رو در.اینو چیکار کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب به دو روش و شاید بیشتر اینکار رو بکنین:

1- میتونین اون شی رو در پایین صفحه invisible کنین و بعد از اینکه اون متغیر مثلا یک شد، اون شی نامرئی رو visible کنین.

2-میتونین چک کنین که اگه اون متغیر مثلا یک شد، آبجکتی در فلان لایه و فلان مختصات ایجاد بشه با استفاده از create object
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: