حل شده مشکل در خروجی با کراسواک
با سلام
من بازیمو با کوردووا اکسپورت کردم که با intel xdk خروجی بگیرم چنتا مشکل دارم
1.وقتی در فایل اکسپورت روی index کلیک میکنم صفحه سیاه میاد و اجرا نمیشه همچنین توی شبیه ساز اینتل
2.با همین وضعیت خروجی میگیرم فایل 2 مگابایتیم شد 15 و وقتی روی موبایل نصب کردم حجم اپیلیکشن شده 52 مگابایت تازه تو اجرا هم مشکل داره یعنی یه بار بالا اومد کامل بار دوم یه سری چیزارو اصلا نشون نمیداد قاطی کردم کلا ...قبلا این مشکل نبود نمیدونم به خاطر آپدیت کانستراکته یا نه
ممنون میشم کمکم کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اگر توی emulator خود xdk بالا نیاد که یعنی خروجی هم بگیری کشک ...
شما یه بار دیگه دیگه امتحان کن اینبار خروجی که از کانستراکت گرفتی رو از قسمت import new html5 project توی xdk وارد کن ...
و یادت هم باشه که باید crosswalk  for android بگیری و به طور اتوماتیک به حجم بازیت اضافه میشه ...
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: arsalan1366
(1394/7/12، 07:23 صبح)Tartilla نوشته است: سلام
اگر توی emulator خود xdk بالا نیاد که یعنی خروجی هم بگیری کشک ...
شما یه بار دیگه دیگه امتحان کن اینبار خروجی که از کانستراکت گرفتی رو از قسمت import new html5 project توی xdk وارد کن ...
و یادت هم باشه که باید crosswalk  for android بگیری و به طور اتوماتیک به حجم بازیت اضافه میشه ...

ممنون بابت پاسختون ولى من هم با ايمپورت كردن وارد xdk كردم و از كراسواك آندرويد هم استفاده كردم ،،،، فكر ميكنم مشكل از قبل از اينا باشه چون قبلا كه از بازيم خروجى كوردوا ميگرفتم وقتى رو فايل index كليك ميكردم بازىم مثل خود كانستراكت ران ميشد اما الان صفحه سياه مياد ،،، اولش ارور جاوا داشتم كه آپديتش كردم البته يه مشكل جالبم اينه كه حجم بازى به طور معمول شد ٢٠ مگ حدودا اما بعد از نصب روى اچ تى سى شد ٥٤ مگ و روى تبلت لنووو شد ٣٠ عجيبه ميدونم ولى مشكل احتمالا از اول كارمه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/12، 03:13 صبح)arsalan1366 نوشته است: با سلام
1.وقتی در فایل اکسپورت روی index کلیک میکنم صفحه سیاه میاد و اجرا نمیشه همچنین توی شبیه ساز اینتل
2.با همین وضعیت خروجی میگیرم فایل 2 مگابایتیم شد 15 و وقتی روی موبایل نصب کردم حجم اپیلیکشن شده 52 مگابایت تازه تو اجرا هم مشکل داره یعنی یه بار بالا اومد کامل بار دوم یه سری چیزارو اصلا نشون نمیداد قاطی کردم کلا ...قبلا این مشکل نبود نمیدونم به خاطر آپدیت کانستراکته یا نه
ممنون میشم کمکم کنید

سلام، شما از این تایپیک (جلسه‌ی دهم : خروجی اندروید) رو ببین نباید مشکلی داشته باشی، دلیل زیاد شدن حجم هنکام نصب اینکه این نوع خروجی از یک مرورگر داخلی استفاده میکنه که تو فایل apk فشرده شده، هنگام نصب اکسترکت میشه
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/12، 08:49 عصر)vng نوشته است:
(1394/7/12، 03:13 صبح)arsalan1366 نوشته است: با سلام
ممنون میشم کمکم کنید

سلام، شما از این تایپیک (جلسه‌ی دهم : خروجی اندروید) رو ببین نباید مشکلی داشته باشی، دلیل زیاد شدن حجم هنکام نصب اینکه این نوع خروجی از یک مرورگر داخلی استفاده میکنه که تو فایل apk فشرده شده، هنگام نصب اکسترکت میشه
بسیار ممنونم بابت پاسختون فیلمو گرفتمو دیدم و چندین و چند بار رفتم تا مشکلو پیدا کردم باید تیک ایمپورت پلاگین کانستراکتو میزدم اینجوری تو امولاتور اومد اما هنوز نمیفهمم من قبلا روی فایل ایندکس که کلیک میکردم بازی مثلا تو فایرفاکس اجرا میشد اما الان نه ....
بازم بخاطر پاسخ ممنونم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این تیک ایمپورت پلاگین کانستراکت کجاست دوست عزیز؟
لطفا راهنماییم کن،منم مشکل شما رو دارم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نسپ افزونه دسته سوم (ایمپورت)
هر انجین بازی سازی یکسری فایلهای کتابخانه راه انداز و اجرایی رو  به پروژه در هنگام درونریزی و برون سازی به حجچ برنامه می افزاید که در کانستراکت در روش کوردا  18 تا 22 مگ سرباری داریم . روش های دیگر 7 تا 10 مگ افزوده می کند که برخی توانایی کانستراکت رو پشتیبانی نمی کند.
خروجی نباید اجرا شود چون ادرس دهی جوری است که برای اندروید باید ساز گار باشد . شاید قبلا از HTML5 خروجی گرفتید
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1394/10/18، 01:47 صبح)mehrdad.ch نوشته است: نسپ افزونه دسته سوم (ایمپورت)
هر انجین بازی سازی یکسری فایلهای کتابخانه راه انداز و اجرایی رو  به پروژه در هنگام درونریزی و برون سازی به حجچ برنامه می افزاید که در کانستراکت در روش کوردا  18 تا 22 مگ سرباری داریم . روش های دیگر 7 تا 10 مگ افزوده می کند که برخی توانایی کانستراکت رو پشتیبانی نمی کند.
خروجی نباید اجرا شود چون ادرس دهی جوری است که برای اندروید باید ساز گار باشد . شاید قبلا از HTML5 خروجی گرفتید

ممنون دوست عزیز
اما من هیچی از لینکی که دادید و متنی که اینجا قرار دادین نفهمیدم
چون تمام زبون ماشین بود که ترجمه شده بود
دوستان اگر امکان داره بیشتر راهنماییم کنید ممنون میشم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بفرمایید اینجا را مطالعه فرمایید.
قسمت پلاگین و رفتار ها

پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy3
ممنونم دوست عزیز
من متوجه هستم این قضیه رو اما سوال من اینکه :

این تیک ایمپورت پلاگین کانستراکت کجاست ،که اون دوستمون گفتن وقتی این تیک رو زدن مشکل صفحه مشکی رفع شد و بازی درست اجرا شد؟ موقع خروجی از کانستراکت هست یا تو xdk؟
من با ورژن 2727 خروجی میگیرم مشکل صفحه سیاه نداره اما پرفورمنسش افتضاحه نسبت به 2366،مشکل من با ورژن 2366 هست،لطفا راهنماییم کنید...

--- خیل عجیبه با اینکه جدیدترین ورژن xdk هست 2727،اما واقعا پرفورمنسش افتضاحه،طوری که من با 2366 خروجی میگیرم واقعا عالیه پرفورمنسش...----------
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: