مشکل در شلیک گلوله
سلام بازی من طوری هستش که موقع شلیک کردن پلیر نمیتونه حرکت کنه(خودم خواستم اینجوری باشه)حالا هر زمان شلیک میکنم تیر ها همشون به سمت راست میرن باید چیکار کنم که وقتی روی پلیر سمت راست بود تیر ها به سمت راست اگر روش سمت چپ بود تیر ها به سمت چپ برن؟(بازم میگم پلیر در حال حرکت نیست ثابت ایستاده فقط روش رو میتونه چپ و راست کنه)
-یه مشکل دیگه هم داشتم میخوام وقتی تیر برخورد کرد به دشمن اسپرایت خون بیاد رو صورتش باید چیکار کنم؟
خودم به این شکل براش شزاط نوشتم ولی عمل نکرد
bullet-on collision with zambi/khon-spawn zambi on layer 3(image point 1)k
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یک متغیر بسازین که وقتی جسم روش سمت راست هست بشه 1 و وقتی روش بشه سمت چپ بشه 0. وقتی که روی دکمه شلیک کلیک میشه چک بشه که متغیر مقدارش چنده و متناسب با اون یه کارایی انجام بشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: xcmpunkgtsx
آموزش شش :
اگر در حال ساخت بازی پلتفرم هستید و از تیر (Bulit) در بازی استفاده کردین و چنین دستوری دادین که اگر پلیر کلید space را بزند پلیر ما از خود به سمت جلو تیر بزند(spam anothe object) و تا اینجا هیچ مشکلی نداریم اما به 2 نکته توجه باید کرد:
1:وقتی پلیر روش به سمت راسته که به درستی تیر زذه میشه ولی اگر روش به سمت چپ باشه باید تیر به سمت چپ بره ولی به سمت راست میره.
2:وقتی پلیر روش به سمته راسته و تیر میزنه و همان لحظه روش را به سمت چپ کنه تیر هایی که قبلا رفته هم به سمت چپ حرکت می کنند.
خلاصه مطلب
برای رهایی از این مشکل بهتر هست به این صورت عمل کنید:

[تصویر:  1e.jpg]

پاسخ

با سلام. باید از Angle استفاده کنید. مثلا اگر پلیر به سمت راست بود و شکلیک کرد بوسیله instanse varable و boolean مشخص کنید که به سمت راست است یا خیر. سپس اگر به سمت راست بود Angle 0 بشه یا 360 درجه و اگر به سمت چپ بود 180 درجه.

موفق باشید

telegram id : @firebug2017
4
  پاسخ

(1394/10/20، 10:50 صبح)wowxpria نوشته است: آموزش شش :
اگر در حال ساخت بازی پلتفرم هستید و از تیر (Bulit) در بازی استفاده کردین و چنین دستوری دادین که اگر پلیر کلید space را بزند پلیر ما از خود به سمت جلو تیر بزند(spam anothe object) و تا اینجا هیچ مشکلی نداریم اما به 2 نکته توجه باید کرد:
1:وقتی پلیر روش به سمت راسته که به درستی تیر زذه میشه ولی اگر روش به سمت چپ باشه باید تیر به سمت چپ بره ولی به سمت راست میره.
2:وقتی پلیر روش به سمته راسته و تیر میزنه و همان لحظه روش را به سمت چپ کنه تیر هایی که قبلا رفته هم به سمت چپ حرکت می کنند.
خلاصه مطلب

ممنون بابت پاسخگوییتون.در رابطه با این مشکلم باید چیکار کنم؟
-یه مشکل دیگه هم داشتم میخوام وقتی تیر برخورد کرد به دشمن اسپرایت خون بیاد رو صورتش باید چیکار کنم؟
خودم به این شکل براش شرط نوشتم ولی عمل نکرد
bullet-on collision with zambi/khon-spawn zambi on layer 3(image point 1)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چند راه مختلف وجود داره که این 2 تا راحته:
1:بیای بگی وقتی تیر خورد به دشمن انیمیشن خونی شده نمایش داده بشه.
2:بیای بگی اگر تیر به دشمن خورد یه انیمشن خونی اونجا ساخته بشه و بعد از تمام شدن فریم انیمیشن خونی حذف بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/20، 02:53 عصر)wowxpria نوشته است: چند راه مختلف وجود داره که این 2 تا راحته:
1:بیای بگی وقتی تیر خورد به دشمن انیمیشن خونی شده نمایش داده بشه.
2:بیای بگی اگر تیر به دشمن خورد یه انیمشن خونی اونجا ساخته بشه و بعد از تمام شدن فریم انیمیشن خونی حذف بشه.

اون کاری که در رابطه با شلیک گلوله گفتید رو کردم ولی باز هم مثل قبله عکس ایونت رو ببینید
عکس ایونت
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خیر فرق می کنه و اصلا اون نیست.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/20، 10:50 صبح)wowxpria نوشته است: آموزش شش :
خلاصه مطلب

میشه سورسو بهتون بدم این قسمتشو خودتون درست کنید؟یعنی درست کردم فقط عمل نمیکنه نمیدونم مشکل از کجاست
  پاسخ

سپاس شده توسط: saadat68
سلام
سورسشو همین جا قرار بده تا هرکسی بلد بود اشکالاتش را بگه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: