مشکل در بازی پلتفرم
Smile 
سلام دوستان 
من در حال ساخت اولین بازیم هستم - به یک مشکل برخوردم به عکس زیر نگاه کنید 
[تصویر:  wwmt_1257.jpg]

اگر به تایل ها رفتار جامد بدم پلیر میره رو اون مربع که دورش آّبیه می ایسته یعنی فضای خالیشو تشخیص نمیده اگر بخوام دستی یه خط درست کنم و به اون رفتار جامد بدم و دستی اضافه کنم کار زیاد میشه و تمیز در نمیاد مخصوصا اون قسمت های شیب دار

راه بهتری هست ؟ اگر تنها راه دستی هست چه روشی برای بهتر و سریع تر در اومدن کار وجود داره مخصوصا قسمت های شیب دار  106
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
باید محدوده اون تایل یا تیکه را مشخص کنی که خیلی ساده اول تایل را انتخاب می کنی بعد روی گزینه Edit tile collision polygon کلیک کنی که در تصویر زیر از سمت چپ آیکون پنجمی است:

[تصویر:  til-1.jpg]

Edit tile collision polygon : برای مشخص کردن فضای گرفته شده یک تکه که در حالت عادی فضای دور تکه هست و می توانید موانع برخورد با آن کاشی را مشخص کنید.
برای آشنایی بیشتر با این پنجره اینجا را مطالعه کنید.

پاسخ

سپاس شده توسط: saadat68
ممنون آقا مهدی ولی باز نمیشه قسمت شیب دار رو درست تشخیص نمیده و یه نیم سانت بالاتر از سطحه عجیبه 
از طرفی پلیرم از قسمت شیب دار بال نمیره - پلیر یه تانکه که باید از این کوه ها بره بالا اما نمیره 

روی سورس شما هم تست کردم همین مشکل بود 
http://uupload.ir/files/06jr_etoi869.jpg
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اون بازیهایی که شما دیدید که ماشین یا موتور یا حالا تانک به سطح شیبدار که می رسه زاویه اش با سطح یکی میشه و حرکت می کنه بازی فیزیکداره نه پلتفورم معمولی.
تو باز ی پلتفورم باید با کدنویسی اضافی یه جورایی اونا شبیه سازی کنی.
  پاسخ

اینجوری که خیلی مسخره است یعنی با کانستراکت همیچن کار ساده ای نمیشه انجام داد ؟ 
مگه کانستراکت فیزیک نداره ؟ هر چند رفتار فیزیک هم بهش دادم اما درست نشد 
ما رو باش 60 تومن پول گرافیک دادیم ظاهرا هیچ دردی هم نمیخوره 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کانستراکت رفتار فیزیک داره ولی با رفتار پلتفورم با هم نباید استفاده کنید.
ضمنا پرفورمنس بازی را هم پایین میاره.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،

این تایپیک را مشاهده کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

دست شما درد نکنه اما بازم مشکل رو حل نمیکنه با توجه به این که پلیر یک تانکه! باید برم سمت فیزیک
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,150 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali