تبلیغات درون برنامه خارجی
سلام خدمت همه عزیزان و اساتید محترم انجمن

میخواستم بدونم آیا تبلیغات درون برنامه خارجی هست که برای کراسواک یا همون xdk خودمون پلاگین داشته باشه،و حتما هم لازم نباشه در گوگل پلی منتشرش کرد؟ مثلا اینکه تو کافه بازار هم که گذاشتیم بازیمون رو،مشکلی نداشته باشه و تبلیغ پخش کنه و درآمد داشته باشه؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/22، 06:55 عصر)Americanboy3 نوشته است: سلام خدمت همه عزیزان و اساتید محترم انجمن

میخواستم بدونم آیا تبلیغات درون برنامه خارجی هست که برای کراسواک یا همون xdk خودمون پلاگین داشته باشه،و حتما هم لازم نباشه در گوگل پلی منتشرش کرد؟ مثلا اینکه تو کافه بازار هم که گذاشتیم بازیمون رو،مشکلی نداشته باشه و تبلیغ پخش کنه و درآمد داشته باشه؟

باید حتما تو گوگل پلی اکانت داشته باشید , 
البته از سایت هایی که تبلیغات کلیکی دارن میتونید استفاده کنید ولی بازار و دیگر مایکت ها اجازه انتشار نمیدن 
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy3
چرا دوست عزیز من خودم زیاد شنیدم که هست همچین سایتهایی که لینک گوگل پلی رو نمیخوان،مثلا من خودم با سایت mmedia کار کردم و تو یه مارکت روسی گذاشتم و جواب هم داد،البته درآمدی نداشتم چون فقط برای تست بود،اما mmedia پلاگین کراسواک نداره،اگه میتونید به سایتش https://tools.mmedia.com/login/register برید بینید میتونید پلاگینی چیزی ازش درآرید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان و اساتید دیگه نظر یا راهنمایی ندارند؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اکثرا لینک گوگل یا اپل میخوان و اگر یکی رو پیدا کنی که نخواد پلایگنش برای کانستراکت نیست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: