ساخت پرداخت درون برنامه ای
Lightbulb 
فکر نکنم پلاگینی برای مارکت های ایرانی باشد کسی از ساختار اصلی و کلی پرداخت درونی چیزی نمی دانه هر کس هر چیز می دانه برایم مطلب ارسال کنه چون من می خواهم برایش پلاگین بنویسم پس راهنمایم کنی تا بسازم و آن را در رایگان در انجمن خواهم گذاشت  63
درباره گوگل پلی هم به طور کامل برایم شرح دهد تا با کمک مهندسی معکوس برای استور های ایرانی پلاگین بنویسم

پاسخ

سپاس شده توسط: [M.H.P] ، keyhan
(1393/10/26، 01:41 صبح)mehrdad.ch نوشته است: فکر نکنم پلاگینی برای مارکت های ایرانی باشد کسی از ساختار اصلی و کلی پرداخت درونی چیزی نمی دانه هر کس هر چیز می دانه برایم مطلب ارسال کنه چون من می خواهم برایش پلاگین بنویسم پس راهنمایم کنی تا بسازم و آن را در رایگان در انجمن خواهم گذاشت  63
درباره گوگل پلی هم به طور کامل برایم شرح دهد تا با کمک مهندسی معکوس برای استور های ایرانی پلاگین بنویسم

پلاگینی که برای مارکتهای ایرانی نیست
ولی میتونید پلاگین IAP که در پلاگینهای پیشفرض سی۲ هست رو ببینید
شاید چیزی دستگیرتون شد

بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به تمام کاربران کسی نمودار و جریان کاری درون پردازی نداره : ساختار درون پردازی در مایکت و کافه بازار چطور شاید بتوان پیاده سازیش کرد. 20
من سخت در تلاشم که برایش پلاگین تهیه کنم .کسی هر اطلاعاتی داره راهنمایی کنه!!!! 39
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
سلام.
دوست عزیز در کافه بازار عضو بشید و مدل پرداخت درون برنامه ای رو از قسمت راهنمای توسعه دهندگان بررسی کنید.
امیدوارم بتونید این پلاگین رو تهیه کنید.

پاسخ

سپاس شده توسط:
کدام  یک از پلاگین سی دو پرداخت درون برنامه ای زا انجام می دهد قسمت مختلف (رویداد - اکشن - مشخصات) به طور مختصر شرح دهید
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
پلاگین IAP
وارد کن ببین چکار میکنه!
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: