مشکل Html5 exporter هنگام export project
من وقتی رو export project میزنم.وقتی میخواد کامل تکمیل بشه.در نهایت برام ارور Html5 exporter میاد که نمیدونم چطور حلش کنم.اینم عکس از ارور

[تصویر:  aujc9ydy4286kid6oyk4.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام باید مشخصات بازی رو پر کنی در تصویر بالا سمت چپ باید پر کنی و حتما اینگلیسی
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
من الان اون فیلدهای سمت چپ رو کامل پر کردم ولی بازم همون ارور میده چیکارکنم خواهشا راهنماییم کنین.
I DO IT
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب یکی ی راهنمایی بکنه
I DO IT
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز با کوردوا بگیرین ببینید درست میشه یانه
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
این ارور میگه که هنگام خروجی نمی تونه فایل با آدرسی که از C شروع شده را باز کنه.
برو به همین آدرس که داده ببین فایل وجود داره یا نه یا اونا تغییر نام نداده باشی.
اگه نتونستی درستش کنی یه پروژه جدید بساز و همه آبجکتها و کدهای ایونت شیتها را از پروژه قبلی به داخل اون کپی کن.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اقا من پروژه جدید هم ساختم.حتی ی پروژه سفید هم میزنم ولی بازم همون ارور رو میده.اگه میشه لینک این کوردوا رو بدین دانلود کنم.یا ی راهکار جلوم بزارین شاید حل بشه.ممنون میشم
I DO IT
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آنتی ویروست رو غیر فعال کن ببین چی میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من اصلا.انتی ویروس ندارم.هرکاری میکنم اصلا نمیشه خروجی بگیرم واسه ویندوز.من نمیدونم واقعا مشکل از چیه دقیقا.یک ماهه ی بازی ساختم هنوز نشده خروجی بگیرم واسش.چیکارکنم اخه
I DO IT
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/11/2، 03:19 عصر)gameboy نوشته است: من اصلا.انتی ویروس ندارم.هرکاری میکنم اصلا نمیشه خروجی بگیرم واسه ویندوز.من نمیدونم واقعا مشکل از چیه دقیقا.یک ماهه ی بازی ساختم هنوز نشده خروجی بگیرم واسش.چیکارکنم اخه

سلام، احتمالاً اشکال از نسخه nw.js است. nw v0.12.0 تنها با نسخه ریلیز 216 و پائینتر از آن سازگار است و nw v0.13.0 با نسخه 217 و بالاتر از آن سازگار است.از این صفحه میتوانید نسخه سازگار nw با کانستراکت خود را دانلود کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: