مشکل Html5 exporter هنگام export project
خب من این نسخه کانسترکتی که تو خود سایتتون گذاشتین رو دانلود کردم.الان به نظر شما کدوم نسخه nw رو بگیرم که بهش بخوره.
I DO IT
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر کانستراکت شما 212.2 هست میتوانید از ورژن 0.12.0 nw استفاده کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: gameboy
من واقعا نمیدونم چطوری ازتون تشکرکنم.حل شد مشکلم بعد از یک ماه.واقعا ممنونم ازتون.
I DO IT
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
من حالا ی مشکل دیگه دارم.بازی رو کامل خروجی گرفتم.تو منوی بازی صدا داره.ولی وقتی وارد خود بازی میشم.صدا نداره.تو خود نرم افزار بازی رو که تست میکنم کاملا صدا داره.ولی وقتی خروجی میگیرم تو محیط بازی نه تو منو.اصلاصدا نداره.چرا؟
I DO IT
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید گوشتان مدلش چه ؟

چون کانشتراکت بر پایه مرورگر واشه همین

و در گوشی ها ضعیف یا متوسط صدا کار نمیکنه باید خروجی کوکون بگیرید و اونم مکافات داره
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
نه من مشکل صدا تو خروجی که واسه کامپیوتر دارم مشکل داره نه واسه گوشی.خروجی که میگیرم واسه کامپیوتر.تو منو صدا داره ولی تو بازی نه
I DO IT
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/11/2، 06:34 عصر)gameboy نوشته است: من حالا ی مشکل دیگه دارم.بازی رو کامل خروجی گرفتم.تو منوی بازی صدا داره.ولی وقتی وارد خود بازی میشم.صدا نداره.تو خود نرم افزار بازی رو که تست میکنم کاملا صدا داره.ولی وقتی خروجی میگیرم تو محیط بازی نه تو منو.اصلاصدا نداره.چرا؟

اون دیگه برمیگرده به ایونت ها و اکشن هایی که شما استفاده کردید.سعی کنید همه ی صداها رو در پوشه sounds قرار بدهید.

دلیل جواب دادن در حالت پیشنمایش احتمالاً به این خاطر است که شما جداگانه لایوت ها را اجرا میکنید ولی در خروجی بازی از اولین لایوت شروع میشود و احتمالاً مشکلات دستوری مانع پخش صدا در خود بازی میشود.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: