مشکل اضافه کردن مراحل به بازی
سلام.

دارم بازی اول رو رایگان میسازم و میخوام بعداز دانلود شدن این بازی توسط
کاربران ، مراحلی با عنوان Coming soon داشته باشه تا اینجاش فکر کنم متوجه شدین چی می خوام بگم

میخوام بعد از دانلود بشه فقط مراحل جدید و یا ایتم و دشمنان جدید به عنوان آبدیت دانلود بشه
و به بازی اضافه بشه چند سوال اینجا پیش میاد که میخوام با اجازتون بپرسم
117

آیا چنین قابلیتی در کانستراکت پشتیبانی میشه و ممکن هست ؟
اگه ممکنه پلاگین خاصی نیاز داره ؟
و در آخر اینکه خودم فکر می کنم رویه پیچیده ای داشته باشه و به همین سادگی ها نباشه آیا همین طوره؟
122

-
-

پاسخ

سپاس شده توسط: amin4000
سلام چنین امکانی در کانستراکت2 خیلی سخت میشه پیاده کرد اما به بازی شما هم بستگی داره مثلا ممکنه یک بازی را بهش از طریق اینترنت بی نهایت مرحله اضافه کرد مثل بازی کلمات!!
در کل کار ساده ای نیست!!
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi ، amin4000
این کار هم ساده نیست و با کانستراکت هم شدنی است ولی کاربرد چندانی ندارد چون پس از مدتی نگارش تازه منتشر می شود و کاربر نگارش تازه رو دریافت می کند این توانایی برای بازی های که حجم بالایی مانند 200 مگا بایت به بالا بدرد می خورد  - و لی اگر کافه بازار بگذارد. چون افزودن توانایی تازه باید تحت یک بروز رسانی apk  تازه باشد که در اپستور ها قرار دهید . 
چون کانستراکت لایوت ها را با کد برنامه ادغام می کند کار سختی می شود. اگر لایوت ها در پرونده ها تازه ای ساخته می شدند می توانستید این کار رو با ارسال فایل لایوت انجام شوید .

پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi ، amin4000 ، keyhan
(1394/11/4، 01:13 عصر)wowxpria نوشته است: سلام چنین امکانی در کانستراکت2 خیلی سخت میشه پیاده کرد اما به بازی شما هم بستگی داره مثلا ممکنه یک بازی را بهش از طریق اینترنت بی نهایت مرحله اضافه کرد مثل بازی کلمات!!
در کل کار ساده ای نیست!!

سلام. پس بیخیالش میشم فعلاً ! 4
چون تا همین الآن هم زیادی بخواطر جزئیات ساخت بازی رو طول دادم حالا تا بعداً
فعلاً به همین حد بسنده کنم بهتره 104

-
-

(1394/11/4، 03:12 عصر)makan parsi نوشته است:
(1394/11/4، 01:13 عصر)wowxpria نوشته است: سلام چنین امکانی در کانستراکت2 خیلی سخت میشه پیاده کرد اما به بازی شما هم بستگی داره مثلا ممکنه یک بازی را بهش از طریق اینترنت بی نهایت مرحله اضافه کرد مثل بازی کلمات!!
در کل کار ساده ای نیست!!

سلام. پس بیخیالش میشم فعلاً !  4
چون تا همین الآن هم زیادی بخواطر جزئیات ساخت بازی رو زیادی طول دادم حالا تا بعداً
فعلاً به همین حد بسنده کنم بهتره  104

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin4000
شما نگران چی هستی ماکان جان ؟ 
وقتی تو استورها آپدیت بدی دیگه کاربر لازم نیست کل حجم رو دوباره دانلود کنه ... خود سیستم به طور هوشمند تشخیص میده چقد به حجم بازی بعد از آپدیت اضافه شده ... همونو دانلود میکنه 
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin4000 ، makan parsi
(1394/11/4، 03:56 عصر)Tartilla نوشته است: شما نگران چی هستی ماکان جان ؟ 
وقتی تو استورها آپدیت بدی دیگه کاربر لازم نیست کل حجم رو دوباره دانلود کنه ... خود سیستم به طور هوشمند تشخیص میده چقد به حجم بازی بعد از آپدیت اضافه شده ... همونو دانلود میکنه 

سلام.
برای همینم می پرسم دیگه 122
از اونجایی که اولین بازیم هست از این جزئیات خبری ندارم ولی نکته خوبی رو گفتین درسته همینطوره
انرویدی و استورها رو متوجه هستم اما اگه بازی کامپیوتری باشه چی ؟

به هر حال ممنون 4

-
-

پاسخ

سپاس شده توسط:
برای بازی رایانه ای هم می توانید یک وب استور تعریف کنید و شماره نگارش نخست رو در وب استور بگذارید. هنگامی که کاربر به اینترمنت وصل می شه بکه کمک افرس آجاکس یک درخواستی به سرور شما بفرسته که مقدار آخرین نگارش رو برگرداند و آخرین شماره نگارش بر می گردد و اگر بزرگتر از مقداردر وب استور بود یک پیامی که نگارش تازه ای وجود دارد یا با افرس دانلود کانستراکت . نگارش تازه رو دریافت کند. برای لینک تازه هم می توانید پیوندگاه پرونده بازیتان رو هم  برای کاربر فرستاده شود.
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi ، keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: