راه رفتن
Sad 
سلام من درحال ساخت همون بازی پلت فرم هستم ولی وقتی پلیر من حرکت میکنه تو زمین فرومیره ولی وقتی ایستادس حالت عادی داره چکار کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin4000
نخست بررسی کن که چند ضلعی برخورد در بخش اسپرایت زمین است درست هستند. روی اسپرایت زمین کلیک کن  در بخش ساخت پیرامون برخورد نگاه کن که همه جا اسپرایت رو گرفته باشد.
2- رفتار جامد رو برای زمین افزوده کن.
3- باید برای درست کار کردن رفتار پلتفرم باید آنرا روی یک اسپراینت ساده مانند چهار گوش دهید تا هنگام حرکت گیر نکند و دچار لغزش نشود و این اسپرایت رو به اسپرایت بازیکن با رفتار pin پیوست بده
4- داده های ویژگی رفتار پلتفرم رو درست مقدار دهی کن
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
ممنون از جوابتون ولی من تازه کارم میشه بیشتر توضیح بدین که چطور اسپراینت بگیرم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این رفتار اینگون کار می کند. که اگر شی ای رفتارsoild داشته باشد فرو نمی رود . ولیبرای تشخیص فرو رفتن از چند ضلعی برخورد کمک می گیرد . که شما میتوانید روی اسپرایت دوبار کلیک کندی تا پنجره sprite editor باز شود در نوار ابزار بالا به پایین سمت چپ دو تا گزینه آخر یکی برای ساخت چند ضلعی برخورد است و دیگری برای نخته آغاز گر برای حرکت بکار می رود.
روی گزینه آخر کلیک کنید تا چند ضلعی نمایش داده شود باید این چند ضلعی رو جابجا کنید تا کل شی رو بپوشاند.
یاد باشد که رفتار رو به یک اسپرایت ساده بدهید . حتما آموزش ساخت پلتفرم رو ببین .
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1394/11/4، 03:18 عصر)fateme نوشته است: سلام من درحال ساخت همون بازی پلت فرم هستم ولی وقتی پلیر من حرکت میکنه تو زمین فرومیره ولی وقتی ایستادس حالت عادی داره چکار کنم

سلام
باید ایمیج پوینت همه انیمیشنها و فرمهای آنها را در پایین اسپرایت قرار بدید تا تو زمین فرو نره.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. فقط کافیه به این آموزش نگاه کنین اکثر مشکلات اولیه و سوالاتون حل و پاسخ داده میشه
آموزش ساخت بازی پلتفرم
  پاسخ

(1394/11/4، 03:36 عصر)mehrdad.ch نوشته است: این رفتار اینگون کار می کند. که اگر شی ای رفتارsoild داشته باشد فرو نمی رود . ولیبرای تشخیص فرو رفتن از چند ضلعی برخورد کمک می گیرد . که شما میتوانید روی اسپرایت دوبار کلیک کندی تا پنجره sprite editor باز شود در نوار ابزار بالا به پایین سمت چپ دو تا گزینه آخر یکی برای ساخت چند ضلعی برخورد است و دیگری برای نخته آغاز گر برای حرکت بکار می رود.
روی گزینه آخر کلیک کنید تا چند ضلعی نمایش داده شود باید این چند ضلعی رو جابجا کنید تا کل شی رو بپوشاند.
یاد باشد که رفتار رو به یک اسپرایت ساده بدهید . حتما آموزش ساخت پلتفرم رو ببین .

من دقیقا از روی همین اموزش[تصویر:  hz10_123.png] انجام دادم ام چرا داخل زمین فرو میره یعنی تا وسط tilemap ها میره یعنی اینطوری
  پاسخ

مشکل شما به احتمال زیاد از ایمیج پوینته.تو پست 5 نوشنم که باید چکار کنید.
داخل همین فیلمی که دیدید هم آقا مجتبی توضیح داده که چطوری همه ایمیج پوینتها را در پایین پلییر و پلیر باکس قرار بدید.
  پاسخ

خب انجام دادم چند بارم تست کردم بازم همینطوره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سورسو بفرست بچه ها یه نگاهی بکنند اینجوری نمیشه 
کانستراکت2

آموزش جدال با شیاطین این سایتم میتون دانلود بکنی آموزش خوبی هست برای ساخت بازی پلتفرم
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: