مشکل تمام صفحه در cocon io
سلام. در خروجی cocon io در بعضی گوشی ها فضای خالی از سمت راست و در بعضی گوشیهای دیگه از پایین ایجاد میشه. این در حالیه که بازی در مرورگر و تنظیمات تمام صفحه است. لطفا راهنماییم کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باید هالت درست رو  برگزینید . کانستراکت دارای چندین هالت برای نمایش در همه پرده نمایشگر است که بهترین آن scale outer است
  پاسخ

سپاس شده توسط: kamran_cn ، keyhan
ممنون. تست میکنم

scale outer رو که انتخاب میکنم باید اجزا رو یکم پایینتر از مرز لیوت بذارم. اینطوری شاید در گوشی ها نصفه دیده بشن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نقل قول: کانستراکت دارای چندین هالت برای نمایش در همه پرده نمایشگر است که بهترین آن scale outer است

خیر
این نوع حالت بهترین حالت نمایش نیست و ممکن از فضای بازی را در خارج از محیط تصویر ببرد در گوشی های مختلف!!
حالت نمایش بستگی به نوع بازی شما دارد اما من پیشنهاد می کنیم از Letterbox scale استفاده کنید.
گرچه در همه گوشی ها فول اسکرین نمیشود اما اگر هم کمی اطراف بازی سیاهی ایجاد شود باز بازی درست اجرا می شود.
  پاسخ

سپاس شده توسط: kamran_cn ، arsalan1366
Letterbox scale هالت برای رایانه خوب است چون به اندازه نسبت صحیح کشیده می شود و در زیر یا بالا  (چپ و راست)فضای خالی پیدا می شود و برای گوشی بدرد نمی خورد.
این هالت مانند فیلم سینمایی هست که به اندازه کشیده می شود و نارسایی با نوار مشکی در بالا و پایین  نمایان می شود

پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
پس براي cocoon چكار كنيم كه تمام صفحه كامل بشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: