متن چندگانه - افکت
Star 
چگونه یک متن چند خطی به زبان فارسی بنویسیم . مثلا یک متن کتاب . که دارای تراز بندی و فرمت بندی باشد یک شی جدید را پیداد کردم ولی متن را به صورت خطی می گیرد.براساس اندازه خط را در چندین سطر نمایش می دهد.
درباره چند افکت می خواستم بدانم که دارد یا نه 39
1- درخشان (نور ستاره)
2-مذاب
3-خزه دار
4-فلز
5-حالت آینه
6-آتش
7-یخ
63 چطوری یک پروفایل برای بازی بسازیم درباره ذخیره اطلاعات آن نمی دانم چگونه فایلی را ایجاد کنم و پروفایل(مشخصات بازیکن) و امتیاز بازیکن را همیشه ذخیره کند که هر دفعه وارد بازی شد بیشترین امتیاز را نمایش دهد.
با تشکر از تمام کاربران سی آی دو و مدیر سایت. 4
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
درمورد فونت باید text که میسازید اندازه شو بزرگ کنید یا از یک اسپرایت و بکگرداند استفاده کنید
دومی رو نمیدونم
سومی هم خودم خیلی دنبالشم ولی بلد نیستم باید چکار کنم(فقط میدونم باید از webstorage استفاده کنیم) 4
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. برای متن، می‌تونید از شیء Text box استفاده کنید و در تنظیماتش در نوار Properties گزینه‌ی Type رو روی Textarea قرار بدین. برای اینکه متن داخلش غیر قابل ویرایش باشه هم می‌تونید Read-only رو روی Yes قرار بدین.

این شیء یک اکشن به اسم Set CSS style داره که می‌شه برای قالب‌بندی ازش استفاده کرد. این افکت‌هایی هم که گفتید باید CSSش پیدا بشه، پس با همون اکشن می‌شه از اون افکت‌ها استفاده کرد. مثلاً در این لینک یا این یکی لینک تعدادی افکت CSS وجود داره که می‌شه ازشون استفاده کرد.

اگه می‌خواین به صورت آنلاین ذخیره کنید باید از AJAX و PHP استفاده کنید. اگه هم می‌خواین آفلاین باشه، همون طور که دوستمون گفتن از Webstorage استفاده کنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: [M.H.P] ، tabalvor
(1393/10/24، 04:20 عصر)Mojtaba نوشته است: سلام. برای متن، می‌تونید از شیء Text box استفاده کنید و در تنظیماتش در نوار Properties گزینه‌ی Type رو روی Textarea قرار بدین. برای اینکه متن داخلش غیر قابل ویرایش باشه هم می‌تونید Read-only رو روی Yes قرار بدین.

این شیء یک اکشن به اسم Set CSS style داره که می‌شه برای قالب‌بندی ازش استفاده کرد. این افکت‌هایی هم که گفتید باید CSSش پیدا بشه، پس با همون اکشن می‌شه از اون افکت‌ها استفاده کرد. مثلاً در این لینک یا این یکی لینک تعدادی افکت CSS وجود داره که می‌شه ازشون استفاده کرد.

اگه می‌خواین به صورت آنلاین ذخیره کنید باید از AJAX و PHP استفاده کنید. اگه هم می‌خواین آفلاین باشه، همون طور که دوستمون گفتن از Webstorage استفاده کنید.

سلام 
آقا مجتبی دقیقا باید چیکار کرد
همین که از وب استوریج استفاده کنیم بسه ؟
چه ایونتا و اکشنایی باید بزاریم؟
​ممنون میشم یه جواب کامل و کلی بدید 1
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای یادگیری چگونگی ذخیره‌سازی با Webstorage به تاپیک زیر رجوع کنید:
  http://construct2.ir/showthread.php?tid=124
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: [M.H.P]
من از تکست باکس برای دریافت نام کاربر استفاده کردم . ایا برای اندروید احتیاج به طراحی کلید های حروفی است یا خود گوشی ها صفحه کلید مجاز دارند. 
  پاسخ

آیا می توان محنوای یک فایل اچ تی ام ال  را وارد کانسراکت کرد و در textbox ریخت  کی می دانه. و همان طور که در وب قابل مشاهده است همانجور در کانسراکت هم قابل مشاهده باشد. 
  پاسخ

از این پلاگین استفاده کنید:
Document Moved
علی صفایی حائری
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: