حل شده خروجی گرفتن در ویندوز
سلام
ببخشید من یه بازی ساختم میخوام خروجی بگیرم واس ویندوز نمیش من اون فایل nw.js رو دانلود کردم ولی هنوزم میگ باید بخری
؟؟؟؟؟؟؟؟
کرکش رو ک کپی کردم ی اروری میده دیلیت کردم ی جا دیگ کپی کردم بازم قبول نکرد کرکش رو
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا زودتر جواب بدین چون من این بازی رو برای یک مسابقه باید تا فردا ببرم!!!!!!!!!!!!!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
کانستراکت ـت الآن رو رایگان هست یا نه؟ هواست باشه به اینترنت وصل نباشی وقتی
توی کانستراکت هستی چون لاینسس کانستراکت ممکنه بپره و برای سیو بازیت هم مشکل پیش بیاد

بعد از اینکه مطمئن شدی کانستراکت لانسس شده هست nw.js رو نصب کن ، اگه نشد
هم هرو حدف کن و دوباره نصب کن در غیر این صورت حذفشون کن و نخسه های جدیدتر رو نصب کن

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
همش وقتی لایسنس کپی میکنم این ارور میده
http://uupload.ir/files/cf48_untitled.png
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،
دقیقه نود یادتون افتاده؟!

اول مطمئن شوید که لایسنس مربوط به همون نسخه ای از کانستراکت هست که دارید استفاده میکنید.اتصال به اینترنت رو قطع کنید،لایسنس رو نباید ایمپورت کنی تو کانستراکت باید تو پوشه خود کانستراکت(مکان نصب برنامه) و پوشه Documents کپی کنی، بعد از کرک کردن یک پیغام نشون میده برای آپدیت شما dont check رو انتخاب کن...
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من که دو س هفته هس دارم میسازم اول داشتم برنامه نپیسی کامپیوتر انجام میدادم بعدش لب تاپم خراب شد مجبور شد تو مدت کم بازی بسازم بدم دیگ 4
در کل مرسی از کمک هاتون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید ی سوال دیگ
اون نوار  ابزار سمت راستویزگی ها و نوار لایرها دستم خورد ب یه دکمه ای رفت
الان چیکار کنم دوباره برگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اون بالا کنار علامت ! (about) یک علامت شبیه فلش دو سویه هست اون رو کلیک کن یک تب اون بالا باز میشه برو تو بخش view و اونجا نوار ابزار مربوطه رو تیکشو رو بزن تا برگرده...
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خخخخخخ
اره داش الان میخواستم بیام تیک بزنم این مشکلو حل شده بگم تازه الان دیدم اون ورو 4
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: