ریسپانسیو کردن ui بازی در کانس

سلام
چیجوری ui بازی رو در کانس ۲ ریسپانسیو کنم؟
ببینید برا این که تمام صفحه بشه حالت رو گذاشتم روی scale inner و بعد مختصات دادم به ابجکتا

حالا مشکل اینجاست که مثلا اگه بازی روی یه نمایشگر مثل تب لت یا لپ تاپ اجرا بشه ابجکتا کاملا میرن تو هم چون ریسپانسیو نیست و با صفحه نمایش طباقت نداره

چیجوری درستش کنم و ui رو ریسپانسیو کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
روی stretch(letterbox scale) بزار..درست میشه..سایز لایوت هم 854 در 480 باشه..
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
سلام؛

از اکسپرشن های viewport در system استفاده کنید ( بسته به نیازتون ).

موفق باشید.
  پاسخ

بفرمائید این تاپیک میتونه براتون مفید باشه دوست من
لطفا قبلش یه سرچ ریز هم بزنید تا موضوعاتی که قبلا حل شدن دوباره براشون تاپیک نزنیم 
آموزش تمام صفحه کردن بازی در کانستراکت
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

(1400/11/2، 12:46 عصر)oak نوشته است: بفرمائید این تاپیک میتونه براتون مفید باشه دوست من
لطفا قبلش یه سرچ ریز هم بزنید تا موضوعاتی که قبلا حل شدن دوباره براشون تاپیک نزنیم 

داداش من خودم از همین روش استفاده کردم
اصلا منظور منو نگرفتید
دارم میگم وقتی از این روش استفاده میکنم رابط کاربری ریسپانسیو نیست
یعنی مثلا تو یه تب لت بازی رو اجرا کنی صفحه نمایش درسته که تمام صفحه است؛ ولی ابجکت ها موقعیت درستی ندارن و ریسپانسیو نیستن

برا این مشکل چه کنم؟
  پاسخ

(1400/11/7، 03:32 عصر)امیرعلی فیروزبخش نوشته است:
(1400/11/2، 12:46 عصر)oak نوشته است: بفرمائید این تاپیک میتونه براتون مفید باشه دوست من

اصلا منظور منو نگرفتید
یعنی مثلا تو یه تب لت بازی رو اجرا کنی صفحه نمایش درسته که تمام صفحه است؛ ولی ابجکت ها موقعیت درستی ندارن و ریسپانسیو نیستن

برا این مشکل چه کنم؟

اگر منظورت بازيه جديدي كه توي انجمن لينكش رو گذاشتي هست، خب منطقي ترين و كم دردسر ترين كار اينه كه براي صفحه نمايش هاي افقي و يا عمودي يه نسخه ي متفاوت بسازي و بعد با استفاده از اكسپرشن هاي user agent، platform ، ScreenWidght ، ScreenHeight و ... بايد ببيني مانيتور عموديه يا افقي و با توجه به اون با اكشن Go URL شي بروزر مي‌توني لينك بازيت رو براساس صفحه نمايش كاربرت بذاري!
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/11/7، 03:32 عصر)امیرعلی فیروزبخش نوشته است:  داداش من خودم از همین روش استفاده کردم
اصلا منظور منو نگرفتید

برا این مشکل چه کنم؟

سلام؛

باید در صورتی که قصد دارید در صفحات بزرگتر و کوچک تر همزمان نمایش داشته باشید، باید رزولوشن 16:9 در سایز بزرگ تر را در نظر بگیرید؛ به عبارتی نباید از 864, 480 استفاده کنید و سایز بزرگتری را انتخاب کنید.
یعنی در اصل شما پروژه را برای مثلاً لپ تاپ یا کامپیوتر و صفحه نمایش های بزرگ ترتیب میدید، حالا با استفاده از ویو پورت ها، میاید اعداد و ارقام پوزیشن های؛ آبجکت ها را ست می کنید.
در این صورت اگر گوشی کاربری حتی از صفحه 16:9 هم پیروی نکند، باز هم بر اساس صفحه نمایش کاربر آبجکت ها در صفحه؛ نمایش داده خواهند شد.

موفق باشید.
  پاسخ

اصلا منظور منو نگرفتید

برا این مشکل چه کنم؟
سلام
ویوپورت ها رو درست تنظیم کنید
برای ویوپورت های Top و Left ، از جمع و برای ویوپورت های Bottom و Left از تفریق استفاده کنید !
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

(1400/11/7، 06:13 عصر)ᔕinaᗪehghani نوشته است:

اصلا منظور منو نگرفتید

برا این مشکل چه کنم؟

اگر منظورت بازيه جديدي كه توي انجمن لينكش رو گذاشتي هست، خب منطقي ترين و كم دردسر ترين كار اينه كه براي صفحه نمايش هاي افقي و يا عمودي يه نسخه ي متفاوت بسازي و بعد با استفاده از اكسپرشن هاي user agent، platform ، ScreenWidght ، ScreenHeight و ... بايد ببيني مانيتور عموديه يا افقي و با توجه به اون با اكشن Go URL شي بروزر مي‌توني لينك بازيت رو براساس صفحه نمايش كاربرت بذاري!

ایده خوبیه!
خیلی ممنون
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 228 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,586 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: