1394/6/26، 08:42 صبح
به روز رسانی
سلام. تصمیم بر این شده که در این موضوع اگه کسی چیزی به نظرش میرسه که بازیی ب هانی سبک رو هوشمند تر کنیم
اینجا مطرح کنین تا با هم ایرادات رو بگیریم ، بحث کنیم و به نتیجه برسیم.
افرادی هم که ایرادات طرح ها رو میبینن بگن که این طرح شدنی هست یا نه ؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام.
من یک بازی به سبک مبارزه ای دارم میسازم یه چیزی مثل مبارزات
تیکن ولی مرحله ای
-
-
اما چند مشکل وجود داره که تا حالا باهاش رو به رو شدم ...
اول اینکه کاراکتر نمی تونه ضربه بزنه چون همین که انیمیشن ضربه زدن پخش
بشه و به دشمن برخورد کنید کاراکتر بازیکن به عنوان ضربه خورده توسط بازی حساب میاد
و برای مواردی که بخوام میزان سلامتی برای بازیکن تعیین کنم این مسئله حسابی مشکل ساز است
من به چند روش فکر کردم اما از اونجایی که تازه کار هستم و به این نرم افزار مسلط نیستم
نمی دونم میشه عملیش کرد یا نه ؟
دومین مشکل عمده این سبک ساخت پلایر باکس که برای جلوگیری از باگهای حرکتی ازش استفاده میشه
اما وقتی بخوای از ثابلیت نشستن کاراکتر بهتره ببری این پلایر باکس کار رو خراب میکنه
اگه راحی باشه که بشه موقع نشستن سایز پلایر باکس هم تغییر کنه این مشکل رفع می شه
یعنی ایراد پشت سر ایراد
-
-

سلام. تصمیم بر این شده که در این موضوع اگه کسی چیزی به نظرش میرسه که بازیی ب هانی سبک رو هوشمند تر کنیم
اینجا مطرح کنین تا با هم ایرادات رو بگیریم ، بحث کنیم و به نتیجه برسیم.
افرادی هم که ایرادات طرح ها رو میبینن بگن که این طرح شدنی هست یا نه ؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام.
من یک بازی به سبک مبارزه ای دارم میسازم یه چیزی مثل مبارزات
تیکن ولی مرحله ای

-
-
اما چند مشکل وجود داره که تا حالا باهاش رو به رو شدم ...

اول اینکه کاراکتر نمی تونه ضربه بزنه چون همین که انیمیشن ضربه زدن پخش
بشه و به دشمن برخورد کنید کاراکتر بازیکن به عنوان ضربه خورده توسط بازی حساب میاد
و برای مواردی که بخوام میزان سلامتی برای بازیکن تعیین کنم این مسئله حسابی مشکل ساز است
من به چند روش فکر کردم اما از اونجایی که تازه کار هستم و به این نرم افزار مسلط نیستم
نمی دونم میشه عملیش کرد یا نه ؟
دومین مشکل عمده این سبک ساخت پلایر باکس که برای جلوگیری از باگهای حرکتی ازش استفاده میشه
اما وقتی بخوای از ثابلیت نشستن کاراکتر بهتره ببری این پلایر باکس کار رو خراب میکنه
اگه راحی باشه که بشه موقع نشستن سایز پلایر باکس هم تغییر کنه این مشکل رفع می شه
یعنی ایراد پشت سر ایراد

-
-