سلام به کانستراکی های زیرک و باهوش من داشتم یه بازی مثل فلپی برد می ساختم و می خواستم وقتی در بازی باختی امتیازی که به دست آوردی تو لی آوت انتخاب شده به نمایش در بیاد و بعد خروج و ورود دوباره اون امتیاز نشون داده بشه لطف می کنید اگه بهم کمک کنید.

ذخیره خودکار امتیاز در بازی فلپی برد
|
سلام به کانستراکی های زیرک و باهوش من داشتم یه بازی مثل فلپی برد می ساختم و می خواستم وقتی در بازی باختی امتیازی که به دست آوردی تو لی آوت انتخاب شده به نمایش در بیاد و بعد خروج و ورود دوباره اون امتیاز نشون داده بشه لطف می کنید اگه بهم کمک کنید.
![]()
1394/6/26، 04:17 عصر
از متغییر سراسری استفاده کن .
یک لایوت جدید بساز لایوت مردن . هنگامی پلیر مرد. به لایوت بعدی که همان لایوت مرده است. یک تکست باکس بگذار و در برگه رویداد مقدار تکست باکس رو برابر با متغییر سراسری کن
1394/6/26، 06:08 عصر
از کمک خیلی ممنون ولی من یه تازه کارم ممنون میشم اگه اسم بخش هاشو برام بنویسی
1394/6/27، 06:24 عصر
go to layout : رفتن به مر حله بعد
global : متغییر text: وراد شی تکست در قسمت اکشن های شده سپس فیلد text رو انتخاب کنید
1394/6/27، 08:27 عصر
(1394/6/26، 01:21 عصر)خشم سبز نوشته است: سلام به کانستراکی های زیرک و باهوش من داشتم یه بازی مثل فلپی برد می ساختم و می خواستم وقتی در بازی باختی امتیازی که به دست آوردی تو لی آوت انتخاب شده به نمایش در بیاد و بعد خروج و ورود دوباره اون امتیاز نشون داده بشه لطف می کنید اگه بهم کمک کنید. سلام، شما میتونید این سورس رو بررسی کنید.و این صفحه رو هم پیشنهاد میکنم کامل بخونید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
![]() *«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )* *پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13) |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا | ya mahdi | 0 | 230 |
1404/1/17، 05:43 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
نحوه خروجی اندروید کوردوا | ya mahdi | 0 | 182 |
1404/1/11، 04:06 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
|
![]() |
حل شده مقادير لازم در environment variable | ᔕinaᗪehghani | 24 | 11,598 |
1403/10/23، 12:10 صبح آخرین ارسال: Tggi |
تپسل .....فروشگاه | Hamidreza | 3 | 1,932 |