ایده برای کم جحم کردن بازی
سلام خواستم نظرتون رو درمورد روشی که میگم بدونم
بعداز اینکه از بازی بازی یه خروجی گرفتیم برای اندروید
فایل (APK) رو در یک فایل زیپ فشرده کنیم و با استفاده از B4A اون فایل رو از حالت فشرده خارج کنیم و در حافظه گوشی ذخیره کنه خودش شروع به نصب کنه.
فکر کنم یه خرده پیچیده توضیح دادم اگه متوجه نشدید بگید که دقیق تر توضیح بدم.
چون وقتم کم بود اینجوری خلاصه وار گفتم 1
تا که نجف گشت آرامگاه ابوتراب
عرش گوید هر زمان یا لیتنی کنت تراب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#
اگه بیشتر توضیح بدی عالیه ...
مراحل کارو هم دقیق تر بگو ...
بنظرت حجم چقدر کم میشه ؟
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: yaali
ببین بصورت آمیانه بگم:
برای مثال یه بازی استخراج شده به نام (game.apk) رو فشرده میکنیم(game.zip) که حجمش کمتر بشه اما چون تو بازار فایل فشرده شده نمیشه انتشار داد ( بدلیل تغییر فرمت فایل) ، میایم یه برنامه کم حجم مینویسیم(حجم:174kb) با b4a که فایل زیپ شده(game.zip) رو تو حافظه گوشی استخراج کنه و شروع به نصب بازی کنه و سپس اجرای بازی.
کم شدن حجم هم بستگی داره که وینرار چقدر از فایل رو فشرده میکنه.
اینم بگم که میتونی همون آیکون و پکیج نیم و ورژن و دیگر اطلاعات مخصوص بازی رو به همین برنامه بدی
اما میخوام بدونم بازار و مارکت ها قبول میکنن؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#
خودتان را زحمت ندهید در نسخه جدید کراس والک اشتراکی فشرده سازی انجام می شود و بالای 40 درصد فشرده سازی می شود.
برنامه من بالای 5.5 مگ بود که شد 3.8
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
آره تو تاپیک خودتون خوندم اینو اما همین 3.8 رو میشه کمتر کرد با این روش
در هر صورت ایده بود و نظر شما رو خواستم بدونم
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/2، 04:40 عصر)yaali نوشته است: ببین بصورت آمیانه بگم:
برای مثال یه بازی استخراج شده به نام (game.apk) رو فشرده میکنیم(game.zip) که حجمش کمتر بشه اما چون تو بازار فایل فشرده شده نمیشه انتشار داد ( بدلیل تغییر فرمت فایل) ، میایم یه برنامه کم حجم مینویسیم(حجم:174kb) با b4a که فایل زیپ شده(game.zip) رو تو حافظه گوشی استخراج کنه و شروع به نصب بازی کنه و سپس اجرای بازی.
کم شدن حجم هم بستگی داره که وینرار چقدر از فایل رو فشرده میکنه.
اینم بگم که میتونی همون آیکون و پکیج نیم و ورژن و دیگر اطلاعات مخصوص بازی رو به همین برنامه بدی
اما میخوام بدونم بازار و مارکت ها قبول میکنن؟

سلام، دوست عزیز فایل apk یک نوع فایل فشرده هست.شما پسوند یک فایل apk رو به  zip تغییر بدهید و بعد اکسترکت کنید.بعد از استخراج، محتویات آن فایل apk رو مشاهده خواهید کرد.به همین جهت این روش شما کارایی چندانی ندارد و حجم آنچنانی کم نخواهد شد.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
vng دوست عزیز منظورم این نیست که فایل apk رو استخراج میکنم
با استفاده از یک برنامه واسط فایل zip رو استخراج میکنیم
توی فایل zip بازی قرار گرفته
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/2، 05:14 عصر)yaali نوشته است: vng دوست عزیز منظورم این نیست که فایل apk رو استخراج میکنم

برادر، بنده منظور شما را فهمیدم!
توجه کنید من میگویم فایل apk خود یک فایل فشرده است.حال شما یک فایل فشرده را بخواهید دوباره فشرده کنید.چقدر حجم کم میشود؟

اینکار شما به مانند این است که مثلا یک فایل zip را در یک فایل rar قرار بدهید.مطمئناً تفاوت چشمگیری از لحاظ حجم مشاهده نخواهید کرد.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi
آها بله الان متوجه شدم
ممنون بابت نظرتون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/2، 05:26 عصر)vng نوشته است:
(1394/7/2، 05:14 عصر)yaali نوشته است: vng دوست عزیز منظورم این نیست که فایل apk رو استخراج میکنم

برادر، بنده منظور شما را فهمیدم!
توجه کنید من میگویم فایل apk خود یک فایل فشرده است.حال شما یک فایل فشرده را بخواهید دوباره فشرده کنید.چقدر حجم کم میشود؟

اینکار شما به مانند این است که مثلا یک فایل zip را در یک فایل rar قرار بدهید.مطمئناً تفاوت چشمگیری از لحاظ حجم مشاهده نخواهید کرد.

سلام.
پس چطور بعضی بازی ها که از سایت های انرویدی رایگان دانلود میشه و زیپ شده هستن
در حالت زیپ 500 مگابایت و بعد از استخراج حدود 900 مگابایت تا یک گیگ حجم دارند

بازی هایی مثل کال آف و نیدفور اسپید

-
-

پاسخ

سپاس شده توسط: vng

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: