سوال ساخت کتاب
سلام 

1.برای ساخت کتاب اندرویدی از چه روشی میشه استفاده کرد؟اگه سورسی دارید بزارید ممنون میشم

3. برای انتشار کتاب در بازار چه امکاناتی لازمه ؟

2.بازار بخواد کتاب قبول کنه فکر میکنم باید جست جو داشته باشه چگونه میشه یک چستوجو ساخت؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
عزیز با کانستراکت میخوای کتاب بسازی؟22 پیشنهاد میکنم با بیسیک بنویسی... basic4android.org
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با کانستراکت میخوام ببینم چگونه هست 
کسی میدونه بگه ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فکر نکنم بشه مگر با کد نویسی! هرچیزی اصول خودشو داره عزیز...خودتونو گول نزنید...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بهترین روش برای ساخت استفاده از فایل html و برای قالب و شیوه کتاب استفاده از css است اگر کد هم می خواهد اجرا شود با جاوا اسکریپت. این صفحه های کتابتان که می توانید در یک لایوت پیاده سازی کنید .
این بهترین روش هست که می توانید از کانسترکت هم بهر گرفت. خوبی اش این است که می توانید از کوردوا اندروید خروجی بگیرید که نه افزونگی داده دارد نه کاهش سرعت.
برای این کار باید از افزونه html import استفاده کنی.

من 4 تا کتاب رو با وب ساختم البته خروجی اش با روش بیسیک اندروید بود چون تازه کار بودم وزیاد کانستراکت رو نمی شناختم. ولی با وب و کانستراکت اگر منابع آماده باشد در 2 روز ساخت. خیلی هم ساده است.
البته با نرم افزار های توسه مثل دریم ویر زیاد  کارتان را راحت می کند .
برخی از کتاب ها تست زنی و محاسبات پیچیده داشت.

پیشنهاد من به کاربران html css javascript رو یاد بگیرند . این سه زبان خیلی مهم و کاربردی هست و خیلی جاها کاربرد دارد. باید وخت گذاشت و یاد گرفت. نابره رنج گنج میسر نمی شود البته کاربران کانستراکت دوست دارند که بدون هیچ زحمتی هر ایده و فکری دارند انجام شود و برایشان پول بسازد. دوست دارند بازی خودبخود ساخته شود.
  پاسخ

سپاس شده توسط: maadking ، vng ، kingup72 ، keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: