موضوعها: 56
سپاسها: 135
51 سپاس گرفتهشده در 34 ارسال
سلام
1.برای ساخت کتاب اندرویدی از چه روشی میشه استفاده کرد؟اگه سورسی دارید بزارید ممنون میشم
3. برای انتشار کتاب در بازار چه امکاناتی لازمه ؟
2.بازار بخواد کتاب قبول کنه فکر میکنم باید جست جو داشته باشه چگونه میشه یک چستوجو ساخت؟
موضوعها: 56
سپاسها: 135
51 سپاس گرفتهشده در 34 ارسال
با کانستراکت میخوام ببینم چگونه هست
کسی میدونه بگه ممنون
موضوعها: 14
سپاسها: 9
9 سپاس گرفتهشده در 6 ارسال
فکر نکنم بشه مگر با کد نویسی! هرچیزی اصول خودشو داره عزیز...خودتونو گول نزنید...
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
بهترین روش برای ساخت استفاده از فایل html و برای قالب و شیوه کتاب استفاده از css است اگر کد هم می خواهد اجرا شود با جاوا اسکریپت. این صفحه های کتابتان که می توانید در یک لایوت پیاده سازی کنید .
این بهترین روش هست که می توانید از کانسترکت هم بهر گرفت. خوبی اش این است که می توانید از کوردوا اندروید خروجی بگیرید که نه افزونگی داده دارد نه کاهش سرعت.
برای این کار باید از افزونه html import استفاده کنی.
من 4 تا کتاب رو با وب ساختم البته خروجی اش با روش بیسیک اندروید بود چون تازه کار بودم وزیاد کانستراکت رو نمی شناختم. ولی با وب و کانستراکت اگر منابع آماده باشد در 2 روز ساخت. خیلی هم ساده است.
البته با نرم افزار های توسه مثل دریم ویر زیاد کارتان را راحت می کند .
برخی از کتاب ها تست زنی و محاسبات پیچیده داشت.
پیشنهاد من به کاربران html css javascript رو یاد بگیرند . این سه زبان خیلی مهم و کاربردی هست و خیلی جاها کاربرد دارد. باید وخت گذاشت و یاد گرفت. نابره رنج گنج میسر نمی شود البته کاربران کانستراکت دوست دارند که بدون هیچ زحمتی هر ایده و فکری دارند انجام شود و برایشان پول بسازد. دوست دارند بازی خودبخود ساخته شود.