حجم زیاد نرم افزار
سلام
من یه نرم افزار آموزشی اندروید با 20 لایوت ساختم که در هر لایوت دو تصویر (هرکدام حدودا با حجم 200کیلوبایت) قرار میگیره. وقتی از نرم افزار خروجی میگیرم فایل نصبی 35 مگابایت حجم داره!
میخوام بدونم علت و راه حل این افزایش حجم چیه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اینجا جوابش هست :
زیاد بودن حجم خروجی(برای PC)

لطفا اول تو انجمن بگردید اگر نبود بپرسید 
ممنون
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: mamaloo79
(1394/8/7، 02:00 صبح)Tartilla نوشته است: اینجا جوابش هست :
زیاد بودن حجم خروجی(برای PC)

لطفا اول تو انجمن بگردید اگر نبود بپرسید 
ممنون

ممنون ولی تو جوابای تاپیکی که شما لینک دادین هم نهایتا راه حل مشخص نشده!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر برای رایانه خروجی میگرفتید میشد یه کاریش کرد
در مورد این مشکل هم در تعجبم ولی به دیدگاه خودم
شما می توانید برای ساخت اپ های آموزشی خودتون از برنامه های مخصوص طراحی کتاب استفاده کنید که این برنامه های ساخت کتاب که همه چیزشون کامل و فقط کافیست متن خودتونو داخلش وارد کنید و خروجی ای پی کا بگیرید رو می بایست خریداری کنید با قیمت حدود پانصد هزارتومان این قیمت رو از رفیقم که خریده شنیدم ولی اگه بتونی این مشکلو حل کنی موفق باشی
انتشار یافت

[تصویر:  rteqt2mxmrntxb3a10ok.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/8/7، 04:27 عصر)MN78 نوشته است: اگر برای رایانه خروجی میگرفتید میشد یه کاریش کرد
در مورد این مشکل هم در تعجبم ولی به دیدگاه خودم
شما می توانید برای ساخت اپ های آموزشی خودتون از برنامه های مخصوص طراحی کتاب استفاده کنید که این برنامه های ساخت کتاب که همه چیزشون کامل و فقط کافیست متن خودتونو داخلش وارد کنید و خروجی ای پی کا بگیرید رو می بایست خریداری کنید با قیمت حدود پانصد هزارتومان این قیمت رو از رفیقم که خریده شنیدم ولی اگه بتونی این مشکلو حل کنی موفق باشی

میخوام نرم افزارم رو توی مارکت هایی مثل بازار و مایکت منتشر کنم و این مارکت ها نرم افزارهایی رو که با برنامه های طراحی کتاب (مثل joapp) ساخته شده باشند, منتشر نمیکنند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه کتاب و یا نرم افزار که صدا ندارد را می خواهید خروجی بگیرید از خروجی کوردوا کانستراکت و خروجی اندروید اینتل یا خروجی HTML5 کانستراکت و با اندروید بیسیک خروجی بگیرید. آموزش ها هست. بهتره ار اندروید بیسیک خروجی بگیرید یک کم نسبت به بقیه سختر هست اما اموزش و انجمنش هست و مشکلی ندارد. حجم افزودنی ندارد و بهینه هم هست
  پاسخ

سپاس شده توسط: maah298 ، keyhan
شما اشاره ای به اندروید نکرده بودید من فکر کردم برای پی سی منظورتونه
همون طور که مهرداد جان گفتن خروجی از طریق basic4android بگیرید

جوآپ هم مارکتها حتی بازار قبول میکنن به شرطی که یه قالب حرفه ای خودتون بسازید براش و خروجی کامل بگیرید 
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر کتاب اموزشی می سازید اگه دانش کمی از اچ تی ام ال وسی اس اس و جاوا اسکریپت داشته باشد اگر منابع اماده باشد در یک روز می توانید آنرا بسازید. می توانید از کتابخانه ها اماده و رایگان هم استفاده کنی 
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
میشه نرم افزاری رو که با کنستراکت ساخته شده, با basic4android خروجی گرفت؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اره می توانید آموزش هم در بخش آموزش هست. برای ساخت نرم افزار و کتاب عالی هست. ولی اگر صدا داشته باشد مشکلی پیش می آید. مزیت اش حجم اضافی ندارد و نرخ اجرایی بالای دارد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,601 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: