موضوعها: 24
مکان: شیراز
سپاسها: 753
626 سپاس گرفتهشده در 365 ارسال
سلام من دانلود کردم جالب بود
ولی ای کاش یه مکانیک جدید وارد گیم پلی میکردی
اونجوری هم که فهمیدم درآمدت از پرداخت درون برنامه خوب بوده
موفق باشی
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
موضوعها: 5
سپاسها: 18
17 سپاس گرفتهشده در 11 ارسال
سلام دوست عزیز منم این بازی رو دانلود کرده بودم اما نمیدونستم برای شماس و با کانستراکت ساخته شده
بعد که این پست رو دیدم خوشحال شدم که با کانستراکت ساخته شده
گرافیک بازی ادم رو مجذوب خودش میکنه
موضوعها: 41
مکان: جمهوری اسلامی ایران ،آذربایجان غربی شهرستان نقده
سپاسها: 549
471 سپاس گرفتهشده در 210 ارسال
به این میگن بازی . من فکر میکردم کانستراکت ضعیفه ولی اشتباه کردم . منم یک بازی درون پرداختی ساختم و اسمش کلیک هستش منتظرم تایید بشه بعد لینک رو بزارم . بازی رکوردیه
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
سلام من دانلود کردم، از همه نظر بازی خیلی خوب و جالبی بود. منتها یک ایراد خیلی جزئی داشت و آن اینکه به نظر آیکون های کوچک را در xdk تغیر نداده اید به همین خاطر آیکون های پیشفرض کوردوا (در سایز های کوچک) به جای آیکون بازی شما نمایش داده میشود.اگر مراحل را هم شماره گذاری میکردید به نظر جالبتر بود.
مشکل فورس کلوز در درون پرداخت هم با تلاش و مکاتبات دوستان با ادپلی حل شده، اما به نظر پخش تبلیغات ویدئویی مشکل پیدا کرده است، من با اینترنت پرسرعت در برنامه شما و در برنامه ی دوستمان آقا مهرداد حتی نتوانستم یک تبلیغ را هم مشاهده کنم!
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
موضوعها: 41
مکان: جمهوری اسلامی ایران ،آذربایجان غربی شهرستان نقده
سپاسها: 549
471 سپاس گرفتهشده در 210 ارسال
با سلام . پخش ویدیو ادپلی در نسخه جدید درون پرداخت هیچ مشکلی ندارد . شاید اینترنت ضعیف شده یا تبلیغات رو نگرفته
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)