موضوعها: 22
سپاسها: 10
27 سپاس گرفتهشده در 12 ارسال
لطفا کسی میدونه
بگه کارم لنگه
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
سلام،
از پلاگین خاصی استفاده کرده اید؟ CocoonJS از طریق کانستراکت به گمانم تنها خروجی Canvas plus میدهد.که این خروجی از نوع non- browser هست و تمام قابلیت های یک مرورگر را پشتیبانی نمیکند.به نظر من بهتر است cocoon js را فراموش کنید و از cocoon io استفاده کنید.پلاگین Cocoon Canvasplus برای کوکون آی او قابلیت باز کردن آدرس های اینترنتی را دارد.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
موضوعها: 22
سپاسها: 10
27 سپاس گرفتهشده در 12 ارسال
این پروژه ای که خروجی گرفتم نسخه نهایی بازیم The Forgotten هستش که این ارور رو داد
و اینکه نسخه آلفای این بازی رو دو هفته پیش خروجی گرفتم مشکلی نداشت پس مشکل یه جای دیگه هستش
راستش توی مشخصات بازی در خود برنامه من آدرس وبلاگ را در نسخه آلفای بازیم وارد نکردم
ولی نسخه کامل رو آدرس وبلاگ رو وارد کردم و فکر کنم به خاطر همینه و الان دارم تصحیحش می کنم ببنیم چی میشه
با توجه به گفته های بالا کسی سرنخی پیدا کردش راهنمایی کنه.
بعد اینکه یک آموزش خروجی کوکون آی او می خواستم و یه سری اطلاعات مثل مضایا و معایب معرفی کنید ممنون میشم.