سوال در مورد نحوه قرار دادن تبلیغ؟
سلام
می خواستم بدونم می تونم برای تبلیغ در اپ هایم از روش زیر استفاده کنم ؟
برای مثال من تبلیغ از دیگران گرفتم با فرمت جی پی جی بعد من این تصویر تبلیغ رو بدون هیچ کار دیگه ای زیر منوی بازی قرار بدهم و با کلیک روش برود به یک نشانی یو آر ال این روش تبلیغ مجاز هست و آیا بازار میپذیرد؟
من اطلاعاتی از تبلیغ عددی ندارم و نمی دونم فرقشون چیه؟
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
با تشکر
[تصویر:  40t226ztceazmgj88hqp.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/2، 09:13 عصر)direction نوشته است: سلام
می خواستم بدونم می تونم برای تبلیغ در اپ هایم از روش زیر استفاده کنم ؟
برای مثال من تبلیغ از دیگران گرفتم با فرمت جی پی جی بعد من این تصویر تبلیغ رو بدون هیچ کار دیگه ای زیر منوی بازی قرار بدهم و با کلیک روش برود به یک نشانی یو آر ال این روش تبلیغ مجاز هست و آیا بازار میپذیرد؟
من اطلاعاتی از تبلیغ عددی ندارم و نمی دونم فرقشون چیه؟
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
با تشکر

سلام،

اگر بخواهید آپ هایتان در مارکت هایی چون بازار منتشر کنید، اجازه تبلیغات مستقل به شما داده نمیشود.تبلیفات عدد یک سایت متعلق به کافه بازار است شما میتوانید با پرداحت هزینه آپ هایتان را از طریق این سایت در برنامه ها و آپ های دیگر بازار تبلیغ کنید.یا آپ های دیگران  و تبلیغات سایت عدد را به ازای هر کلیک و دریافت مبلغی در برنامه ی خود تبلیغ کنید.( برای اطلاعات بیشتر اینجا و اینجا را ببینید.)
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: direction
سلام قطعا بازار بهتون گیر میده چون از تبلیغات غیر از عدد استفاده کرده اید ولی روش هایی وجود دارد که بازار را هم دور میزند.
مثلا بنر را پایین منو بازیت بزار و حالت اون را مخفی کن تا وقتی بازی را تست می کنند متوجه اون نشن بعد از اینکه تایید شد با ajax یه اطلاعات را براش بفرست که بنر دیده بشه 21)
  پاسخ

سپاس شده توسط: direction
تا جایی که من میدونم میشه از سیستم های تبلیغاتی دیگه استفاده کرد 
من خودم دیجی اد رو گذاشتم مشکلی نبوده 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: