آپدیت بازی
سلام اگر بعضی بازی ها را دیده باشید مثلا 10تا مرحله داره بعد که 10مرحله را رفتی و قفلش را باز کردی می خوای بری مرحله 11 میگه باید فایل مرحله 11 را دانلود کنید .
خلاصه: چجور اینکار را می کنند که بعد از دانلود فایل به بازی اضافه میکنه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrad77 ، amirhmz
اینجا دیگه کاره برنامه نویسیشه از طریق سرورهاشون دیتا بازیرو میفرستند مثله یه dlc بازی که میتونه به بازی اعم از سلاحو اشیاء و مپ اضافه کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrad77 ، wowxpria
(1393/9/19، 03:56 عصر)'Y-G' نوشته است: اینجا دیگه کاره برنامه نویسیشه از طریق سرورهاشون دیتا بازیرو میفرستند مثله یه dlc بازی که میتونه به بازی اعم از سلاحو اشیاء و مپ اضافه کنه

تصویر: images/smilies/yahoo/30.gifتصویر: images/smilies/yahoo/30.gif
جانه من این جواب بود الان؟ تصویر: images/smilies/yahoo/13.gif تصویر: images/smilies/yahoo/1.gif تصویر: images/smilies/yahoo/13.gif

تو ندیدی این گفتن رو
فرق دوستو از دشمن چون
نمی تونستی خوب ببینی
غلطای دیکته ی خوش خط رو

آموزش موتور یونیتی و یه عالمه دیگه!
www.TrueGame.ir
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria
همون ایده خودم پس بهتره1 اما طرز فکر من برای این کار:
1:با اسپریت های بدون انیمشن(رنگی) مرحله 11 را میسازیم و به همه اسپریت ها را با آجاکس به یک لینک متصل می کنیم بعد می گیم پلیر بعد از تموم کردن مرحله 10 , اگر رو خواست رو لوگو مرحله 11 کلیک کنه از پلیر سوال می کنه آیا به اینترنت متصل هستید اگر به اینترنت متصل بود و روی گزینه بله کلیک کرد یک (Loading) به مدت 10ثانیه میزاریم تا عکس های اسپریت هایی که به آجاکس متصل هستند بالا بیاره و اگر به اینترنت وصل نبود گزینه بله غیب میشه و عمل نمیکنه تا اینجا که آسونه, حالا باید یکار کنیم که بازی با webstrag.. سیو بشه ولی مشکل اینجاست که حتما باید هر دفعه به اینترنت وصل بود اگر راهی بود تا عکس ها بالا بیاره عالی میشد2
البته این برا کسانی که دوست دارند بازی اینترنتی بسازند که هر دفعه بشه شکل آیتم ها,انیمشن ها,.... را عوض کرد پیشنهاد خوبی1
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrad77
سلام. این ایده ای که دادی شما، خوبه.
ولی باید یه راه دیگه باشه تا مراحل بعدی رو بشه لود کرد.
منم دنبال این موضوع هستم اگه کسی بلده لطفا جواب بده/ تشکر

پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان بلاخره موفق شدم که بازی را آپدیت کنم و بعد از آپدیت دیگر نیاز به اینترنت نداره1
اما در مورد روش در پست دیگر حتما می گذارم
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، [M.H.P] ، akam8180
سلام
منتظریم....
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آیا کسی می دانه چطور برای اندروید این کار کرد مثلا dlc جدید که ساخته شد کاربران بتوانند آنرا اضافه کنند. نخواهیم کل بازی را بگذاریم فقط قسمت های جدید و تغییرات را خروجی و به بازی قبلی اضافه کرد
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
اینکه کل بازی را طرف دانلود کنه که به نسخه بازی مربوط میشه ولی اگر منظورتون بروز رسانی بازی هست من تونستم اسپریت هام را تغییر بدم به این پست یه(آموزش سه) نگاهی کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام من دنبال همچین پلاگینی میگردم که بتونم باهاش یه ویدیو دانلود کنم از سرور و پخش کنم و دفعه بعد دیگه دانلود نشه اگه فایل موجود باشه یعنی همین پلاگین ولی برای اندروید اجرا بشه کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه اگر مشابه این پلاگین برای اندروید هست یا راه حل دیگه ای ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: