کوچ به یک موتور بازی سازی دیگه بخاطر نامناسب بودن خروجی اندروید
سلام رفقا
راستش هدف من از بازی سازی کسب درآمد است اما ساخت بازی دسکتاب تیم می خواهد ومن هم  جای رو سراغ ندارم که بشود مثل بازیهای اندرویدی در کندو و مایکت و کافه بازار بازی رو که ساختی برای فروش بگذاری  پس من تمرکزم را روی ساخت بازی اندرویدی گذاشتم 
چون کدنویسی نمی دانم انتخابم از بین موتورهای بازی سازی محدود به کنستراکت 2 و گیم میکر می شد من از محیط کنستراکت 2 خوشم آمد و با تعریف و تمجید ی که در تالارها از این موتور بازی سازی شده آن را انتخاب کردم و کلی هزینه(برای من زیاد است) کردم و آموزش های این موتور بازی سازی رو خریدم و دانلود کردم و برای شروع یک بازی ساختم و حالا متوجه شدم این موتور بازیسازی نمی تواند یک خروجی اندروید درست درمون بگیره  می خوام به گیم میکر کوچ کنم نظر شما چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 
  پاسخ

سپاس شده توسط: mamaloo79
سلام
کانستراکت از گیم میکر بهتره.اگه می خوای کوچ کنی لااقل به یه انجین بهتر کوچ کن.
به این کار شما می گن عقب گرد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: jamalhadipour ، big-man
(1394/11/1، 07:21 عصر)jamalhadipour نوشته است: سلام رفقا
راستش هدف من از بازی سازی کسب درآمد است اما ساخت بازی دسکتاب تیم می خواهد ومن هم  جای رو سراغ ندارم که بشود مثل بازیهای اندرویدی در کندو و مایکت و کافه بازار بازی رو که ساختی برای فروش بگذاری  پس من تمرکزم را روی ساخت بازی اندرویدی گذاشتم 
چون کدنویسی نمی دانم انتخابم از بین موتورهای بازی سازی محدود به کنستراکت 2 و گیم میکر می شد من از محیط کنستراکت 2 خوشم آمد و با تعریف و تمجید ی که در تالارها از این موتور بازی سازی شده آن را انتخاب کردم و کلی هزینه(برای من زیاد است) کردم و آموزش های این موتور بازی سازی رو خریدم و دانلود کردم و برای شروع یک بازی ساختم و حالا متوجه شدم این موتور بازیسازی نمی تواند یک خروجی اندروید درست درمون بگیره  می خوام به گیم میکر کوچ کنم نظر شما چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

سلام بهترین و آسان ترین راه خروجی کوکون ای او هست.از پروژتون به صورت کوردوا خروجی بگیرید فایل استخراج شده را zip کنید و در سایت cocoonio.com یک حساب بسازید و سپس فایل زیپ آپلود کنید بقیش هم کاری نداره اسم بازی و ایکونش رو مشخص میکنید و دکمه چکش رو میزنید و تمام
  پاسخ

سپاس شده توسط: jamalhadipour
به خاطر چی خروجی درست درمون نمیده؟
توی بازیتون از چی استفاده کردین؟

من قبل از کانستراکت با گیم میکر کار کرده بودم.
توی گیم میکر یک سری محدودیت وجود داشت که نمیشد بازی های خاصی رو باهاش بسازم مثلا من بازی شوتر ساختم که گلوله از وسط کاراکتر شلیک میشد ! به جای اینکه از سر لوله تفنگ شلیک بشه و این به خاطر این بود که گیم میکر برای اسپرایت ها فقط یک  image point در نظر میگرفت.
از یک نگاه دیگه اون قدر که برای کانستراکت پلاگین داریم برای گیم میکر نداریم.
الان توی کانستراکت روی عمل تاچ بیشتر از گیم میکر مانور میتونیم بدیم.
توی گیم میکر برای عمل تپ  , کلیک چپ موس در نظر گرفته شده! و رویداد مستقل نداره!
نتیجه ی این حرفام اینه که گیم میکر برای یه سری بازی خوبه کانستراکت هم برای یه سری بازی اما امکاناتی که کانستراکت بهمون میده خیلی بیشتر از گیم میکر هست.

یه نمونه بازی که با گیم میکر ساخته شده و شاید باهاش آشنا باشین بازی دزد بی مزد هست که دقت کنید با کانستراکت هم میشه اون رو ساخت.
  پاسخ

سپاس شده توسط: saadat68 ، jamalhadipour
(1394/11/1، 07:31 عصر)ghasem نوشته است: سلام

ممنون که راهنمایی کردید می خواستم برم سراغ گیم میکر حلا وقت وهزینه ای بیخودی برای اونم میکردیم نظر شما روی کدوم موتور بازی سازی که کمترین کد نویسی روهم داشته باشه ؟اگر راهنمایی دیگه ای هست بفرمایید ممنون میشم 

(1394/11/1، 07:32 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است:

سلام بهترین و آسان ترین راه خروجی کوکون ای او هست.از پروژتون به صورت کوردوا خروجی بگیرید فایل استخراج شده را zip کنید و در سایت cocoonio.com یک حساب بسازید و سپس فایل زیپ آپلود کنید بقیش هم کاری نداره اسم بازی و ایکونش رو مشخص میکنید و دکمه چکش رو میزنید و تمام
همه روش هارو امتحان کردم هر کدوم یک مشکلی و بعضی چندین مشکل دارند این روشی که شما فرمودید از همه بهتره ولی خود این هم سه مشکل داره 
1- آرم cocoo به اجبار در اول بازی
2- سفید شدن یک ششم پایین بازی  در حالت فول اسکرین
3- بهم ریختن فونها و تغییر فونت های استفاده شده در بازی به یک فونت دیگه
4 - اضافه شدن 8 مگ به بازی البته در این روش حجم اضافه شده از همه روشهای دیگه کمتره 
در آخر باید بگم خروجی ککوردوا  و بعد خروجی اندروید در سایت اینتل رو امتحان کردم پرفرمنسش از همه بهتره و حجمی هم به بازی اضافه نمیشه اما اما صدا و موزیک که در بازی استفاده شده در این روش خروجی قطع است و بازی کاملا بی صدا است 
اگر راهنمایی دیگه ای هست بفرمایید ممنون میشم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/11/1، 07:55 عصر)raaz313 نوشته است: به خاطر چی خروجی درست درمون نمیده؟
توی بازیتون از چی استفاده کردین؟

من قبل از کانستراکت با گیم میکر کار کرده بودم.
توی گیم میکر یک سری محدودیت وجود داشت که نمیشد بازی های خاصی رو باهاش بسازم مثلا من بازی شوتر ساختم که گلوله از وسط کاراکتر شلیک میشد ! به جای اینکه از سر لوله تفنگ شلیک بشه و این به خاطر این بود که گیم میکر برای اسپرایت ها فقط یک  image point در نظر میگرفت.
از یک نگاه دیگه اون قدر که برای کانستراکت پلاگین داریم برای گیم میکر نداریم.
الان توی کانستراکت روی عمل تاچ بیشتر از گیم میکر مانور میتونیم بدیم.
توی گیم میکر برای عمل تپ  , کلیک چپ موس در نظر گرفته شده! و رویداد مستقل نداره!
نتیجه ی این حرفام اینه که گیم میکر برای یه سری بازی خوبه کانستراکت هم برای یه سری بازی اما امکاناتی که کانستراکت بهمون میده خیلی بیشتر از گیم میکر هست.

یه نمونه بازی که با گیم میکر ساخته شده و شاید باهاش آشنا باشین بازی دزد بی مزد هست که دقت کنید با کانستراکت هم میشه اون رو ساخت.
ممنون ؛ شما یک روش خروجی اندروید رو بفرمایید که مشکلی نداره ؟ یا حداقل مشکل رو داشته باشه ؟

بازی که من ساختم وقتی با وای فای روی گوشی پیش نمایش میگیرم بسیار رون و بدون مشکل است در سایت ایتل هم و قتی پیش نمایش میگیرم رون و بدون مشکل است اما وقتی خروجی میگیرم  یا بهتر بگم  وقتی سایتهای اینتل و کوکو خروجی میگیرند مشکلات زیادی دارد
درست می فرمایید مزایای استفاده از کنستراکت خیلی زیاده اما و قتی خروجی نشه از بازی گرفت چه فایده داره ؟ بهترین بازی بدون یک خروجی بدون نقص چه فایده داره؟ ما که بازی نمی سازیم در پیش نمایش کمی سرگرم بشیم 
به نظر من کنستراکت برای ساخت بازی اندروید مثل یک پرنده است که یک بال داره و نمی تونه پرواز کنه برای دسکتاب رو نمی دونم 
ممنون میشم اگه نظر دیگه ای دارید راهنمایی کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/11/1، 07:59 عصر)jamalhadipour نوشته است:

ممنون که راهنمایی کردید می خواستم برم سراغ گیم میکر حلا وقت وهزینه ای بیخودی برای اونم میکردیم نظر شما روی کدوم موتور بازی سازی که کمترین کد نویسی روهم داشته باشه ؟اگر راهنمایی دیگه ای هست بفرمایید ممنون میشم 

(1394/11/1، 07:32 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است:

همه روش هارو امتحان کردم هر کدوم یک مشکلی و بعضی چندین مشکل دارند این روشی که شما فرمودید از همه بهتره ولی خود این هم سه مشکل داره 
4 - اضافه شدن 8 مگ به بازی البته در این روش حجم اضافه شده از همه روشهای دیگه کمتره 
در آخر باید بگم خروجی ککوردوا  و بعد خروجی اندروید در سایت اینتل رو امتحان کردم پرفرمنسش از همه بهتره و حجمی هم به بازی اضافه نمیشه اما اما صدا و موزیک که در بازی استفاده شده در این روش خروجی قطع است و بازی کاملا بی صدا است 
آرمش رو که از بخش Splash میشه عوض کرد.صدا هم داره باید بذارید روی حالت canvas+ تویه سایتش بعد نوشته full screen? بزنید روی yes تمام مشکلات حل میشه.در ضمن پنج مگ اضافه میشه که بین خروجی های دیگه بهترین حجم رو داره خروجی 8 مگ مال cocoonjs هست

(1394/11/1، 08:19 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است:
(1394/11/1، 07:59 عصر)jamalhadipour نوشته است:

(1394/11/1، 07:32 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است: سلام بهترین و آسان ترین راه خروجی کوکون ای او هست.از پروژتون به صورت کوردوا خروجی بگیرید فایل استخراج شده را zip کنید و در سایت cocoonio.com یک حساب بسازید و سپس فایل زیپ آپلود کنید بقیش هم کاری نداره اسم بازی و ایکونش رو مشخص میکنید و دکمه چکش رو میزنید و تمام
آرمش رو که از بخش Splash میشه عوض کرد.صدا هم داره باید بذارید روی حالت canvas+ تویه سایتش بعد نوشته full screen? بزنید روی yes تمام مشکلات حل میشه.در ضمن پنج مگ اضافه میشه که بین خروجی های دیگه بهترین حجم رو داره خروجی 8 مگ مال cocoonjs هست
یه چیز دیگه هم اضافه میکنم اونم این که وقتی میخواید کاری رو انجام بدید چه بازی سازی چه برنامه نویسی یا هر کار جدیدی اولاش سخته و ممکنه صد ها بار هم شکست بخورید ولی نباید بیخیال چیزی که میخواید بشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: raaz313 ، jamalhadipour
جمال جان!
آیا از اول میدونستی روی چه چیزهایی cocoon.io یا intelXDK گیر میدن؟

اگه نمیدونین یه سر به وبلاگ آقا مهدی بزنید به طور مفصل توضیح دادند که محدودیت 2 تا خروجی بالا چیه.
http://scirra.blog.ir

حرف xcmpunkgtsx هم قبول دارم. هر دفعه که شکست بخورین چیز مهمی رو بدست میارین که من بدست نمیارم و اون تجربه هست.
  پاسخ

سلام دوست عزیز
نقل قول:    - آرم cocoo به اجبار در اول بازی
    2- سفید شدن یک ششم پایین بازی  در حالت فول اسکرین
    در آخر باید بگم خروجی ککوردوا  و بعد خروجی اندروید در سایت اینتل رو امتحان کردم پرفرمنسش از همه بهتره و حجمی هم به بازی اضافه نمیشه اما اما صدا و موزیک که در بازی استفاده شده در این روش خروجی قطع است و بازی کاملا بی صدا است

1:آرم یه چیز بی اهمیته می تونی بهش اصلا توجه نکنی البته خوب نیست ولی مشکل نیست.

2:اگر در یک مقیاس مشخص بازی بسازید قطعا در همه گوشی ها فول اسکرین میشه.

3:شما از فونت هایی داخل کانستراکمت2 استفاده می کنید که ممکنه طرف تو گوشیش نصب نکرده باشه باید از وب فونت استفاده کنید که آموزش کاملش تو سایت si2 است.

4:حتی موتور های بزرگ بازی سازی هم در همین حد به پروزه شما اضافه می کنند نمونش موتور یونیتی 12مگ افزایش میده.

خیر , اون خروجی که شما گرفتید خروجی ساده اندروید با برنامه اینتل است و اصلا هم پرفرمنس خوبی ندارد و اصلا از صدا هم پشتیبانی نمی کند و اصلش استفاده از کراس واک است که 16 مگ به پروژه اضافه می کند.

پاسخ

نقل قول: به نظر من کنستراکت برای ساخت بازی اندروید مثل یک پرنده است که یک بال داره و نمی تونه پرواز کنه برای دسکتاب رو نمی دونم 

ممنون میشم اگه نظر دیگه ای دارید راهنمایی کنید

خیر,
بنده 67 تا مرحله ساختم و بازی را روی گوشی 1.2 هسته ای تست کردم اصلا میشکلی نداشت!!! تازه خروجی اینتل هم گرفتم!!!!
ببین اگر بتونی بازی را بهینه کنی خیلی راحت میتونی هر خروجی که دوست داری بگیری!!
کانستراکت2 دو بال برای پروازو داره اما تو باید بال هاشو ایجاد کنی یعنی چی!!!!
من  خروجی میگریم میبینم این تیکه مشکل داره بر میدارم اون تیکه رو عوض می کنم!!
شما اگر بازی ساختید بهینه کردین و خروجی اندروید با cocoio گرفتید و مشکل داشت بنده در خدمتم!!

نقل قول: حالا متوجه شدم این موتور بازیسازی نمی تواند یک خروجی اندروید درست درمون بگیره  می خوام به گیم میکر کوچ کنم نظر شما چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

ببنید بنده با موتور گیم میکر کار کردم یک سال , با موتور یونیتی  چند ماه کار کردم ولی با اینکه روند یادگیریم در هر دوشون خوب بود ولی باز کانستراکت2 را انتخاب کردم!!
اصلا انعطاف پذیری که کانستراکت2 داره هیچ موتور بازی سازی دو بعدی در این سطح نداره.
منم قبول دارم خروجی اندرویدش اذیت می کنه اما اگر بازیتو درست بسازی قطعا خروجی اندروید هم مشکل نداره.
خیلی از کاربران سیرا بازی های خوبی با این موتور ساختند و با اون خروجی اندروید گرفتند و بازیشون منتشرم شده در گوگل و امتیازه خوبی کسب کرده.
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: