سوال
سلام
من در حال بازی هستم که وقتی پلیر مرحله اول یا دوم یا ... برد به پلیر جایزه ای بده حالا مشکل اینه که وقتی مرحله رو یک بار بازی کرد و برد و دوباره بازی کنه دوباره جایزه میده
منظورم اینه که وقتی یک بار بازی شد جایزه بده ولی اگر برای بار دوم مرحله رو برد جایزه نــــده

چجوی این دستور رو بنویسم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام باید یک متغیر بعنوان level تعریف کنی و بگی اگه مرحله فعلی برابر  level بود اونوقت سکه بده و اگه کمتر بود سکه نده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خوب روش بالا تا زمانی که کاربر بازی رو نبندد درست کار می کند و اگر کاربر برنامه رو ببندد دوباره مرحله یک که برود دوباره امتیاز می دهد.
چونکه متغیرها تا زمانکه برنامه در هال کار است مقدارش رو نگه می دارد درهنگام بیرون رفتن و بستن برنامه مقدارش رو از دست می دهد.
برای اینکار می توانید از لوکار استریج یا وب استور بکار ببرید من پیشنهاد می کنم از وب استور بکار ببرید چون ساده تر  و آسان تر هست و کار شما را راه می اندازد.
یک کلید وب استور می سازید تا مرحله شما رو ذخیره کند. 
پس از این اگر مرحله شما با مقدار این کلید برابر بود امتیاز داده شود.
سپس اگر مرحله بزرگتر مساوی مرحله شما بود . مقدار کلید تغیر کند و مرحله پسین اندوخته می شود.
در کل شما به یکجا نیاز دارید که آخرین مرحله کاربر را اندوخته کند
سپس هنگامی که بازی به پایان رسید بررسی کند که مقدار مرحله مساوی با مقدار اندوخته شده باشد  تا امتیاز به کاربر داده شود . و سپس مقدار ش به مقدار مرحله پس تغیر کند.
کد:
var map = 1;
if map==key
{
score+= 5000;
key = 2;
}
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: