مشکل در اجرای بازی به صورت کامل
با سلام

من این سوالو قبلا جای دیگه مطرح کردم ولی متاسفانه جوابمو نگرفتم، امیدوارم اینبار با راهنمایی شما بتونم مشکل رو حل کنم:

من یه بازی ساختم که تو سبک infinite jump خود c2 هستش توی بازی از Button استفاده نکردم و بجاش از اسپرایت استفاده کردم(چون شنیده بود که ممکنه مشکل ساز بشه)

بازی حدود 80 تا ایونت و حدود 20 تا اسپرایت داره البته همه اسپرایت ها باهم توی تصویر نیستن و حداکثر سه چهارتا همزمان توی تصویرن و اگه از تصویر خارج شن نابود میشن

توی بازی از فیزیک هم استفاده کردم و موتور فیزیک رو هم روی box2d.asm گذاشتم(روی box2d web که میذارم وقتی از کوکون آی او خروجی میگرم فقط صفحه مشکی میاد و وارد بازی نمیشه)

چندتا موزیک هم تو بازی هست ولی از افکت استفاده نکردم و همچنین فول اسکرین رو letter box scale گذاشتم

دوتا تکست باکس وجود داره که مقدار سلامتی و امتیاز رو نشون میده

از بازی خروجی کوردوا میگیرم(تیک Minify Script رو برمیدارم)

توی تنظیمات کوکون حالت نمایش رو میذارم روی Canvas+

وقتی خروجی میگیرم بازی تقریبا خوب اجرا میشه و موزیک هم به خوبی پخش میشه ولی یه مقدار کند اجرا میشه
بعضی وقتا هم چند ثانیه ای گیر میکنه

به نظرتون مشکل از کجاست و چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
از رفتارهای دیگه همراه با فیزیک استفاده نکردید مثلا پلتفورم
از رفتارهای فیزیک که باید هر ثانیه اجرا بشند استفاده نکردید مثلا بگید هرلحظه دو آبجکت به هم joint بشند.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه بخوام دقیق بگم از پلتفرم، جامپ ترو، بولت، فید و فیزیک استفاده کردم ولی از جوینت و بقیه استفاده نکردم

البته بعد از اینکه خروجی گرفتم و دیدم مشکل داره به غیر از اسپرایت اصلی و پلتفرمی که اسپرایت روش میپره همه اسپرایت های دیگه رو  به همراه ایونتهای مروبوط بهشون حذف کردم یعنی دو تا رفتار باقی موند: جامپ ترو و پلتفرم، وقتی دوباره خروجی گرفتم بازم همون مشکل رو داشت و هیچ تغییری نکرده بود(البته تکست باکس امتیاز و سلامتی رو حذف نکردم)

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. حجم تصاویر از جمله بک گراند، png و ... را کاهش بدید
بازی استراتژیک لشکر امپراطور
نصب رایگان

[تصویر:  com.parsasoft.myempires0.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Game Baker
حجم کلی بازیم حدود 4 مگه.

بکگراند و اسپرایت اصلی هر کدوم حدود 100 کیلوبایت و بقیه اسپرایت ها هر کدوم در حدود 10 کیلوبایتن یعنی در هر لحظه شاید حداکثر 500 کیلوبایت عکس توی صحنه باشه، آیا این مقدار زیاده و میتونه مشکل ساز بشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من یه سری اسپرایت ها بعلاوه عکس بکگراند رو حذف کردم الان بازی روون اجرا میشه(البته بازی نمیتونه این شکلی باشه و من برای تست اینکارو کردم) ولی بازم بعضی وقتا یه چند ثانیه ای فریز میشه، دوستان نظری ندارن که چطور میشه مشکلو حل کرد؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این به تنظیمات پروژه شما بستگی دارد اگر شما preload sound رو فعال کنید در هنگام بارگیری بازی صدا لود می شود.
در افزونه سدا نیز تنظیماتی دارد که لود شدن پرونده های سدا را کنترول می کند.
برای افزایش پرفرنس از فیزیک کم بکار ببرید مگر بازی تان بر پایه فیزیک است . از رویداد ها و سامه هایی که هر فریم اجرا می شود دوری کنید و از تابع و یا راه های دیگر جایگذین کنید.
از بکار بردن عکس های با گرافیک و حجم بالا خودرداری کنید
چندین باگ در نگارش  222 در مورد سدا و ویدیو بوده که رفع شده
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
راستش یه مقدار جملاتتون نا مفهومه ولی باید بگم preload sound فعاله، آیا این تاثیر منفی داره؟

بازیم یه بازی فیزیکیه و 4 ایونت لحظه ای توش به کار بردم که فکر کنم قابل تغییر نیست مثلا ایونتی که مربوط به نشون دادن سلامته

چند ایونت every x seconds هم دارم، آیا این ایونتها هم میتونن مشکل ساز بشن و باعث کند شدن بازی بشن؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
میگم دوست عزیز تا کسی سورس بازی را نبینه نمیتونه بفهمه که مشکلش چیه.این جوابها همه از روی حدس و گمانه.شاید شما در ایونت نویسی اشتباهاتی داشته باشید.
اقا مجتبی یه آموزش ویدیویی داخل سایت گذاشتند به نام دلتا تایم و استقلال از نرخ فریم.این آموزشا ببینید.احتمالا مشکلتون حل بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Game Baker
سلام

اگه اجازه بدین و تمایل داشته باشین سورس رو براتون پیام خصوصی کنم ببنین آیا مشکلی داره یا نه..

با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: