مشکل در ساخت بازی کراش ماشینی

سلام. موقع ساخت بازی کراش ماشینی بار اول بک گراندم حرکت میکرد ولی مختصاتش درست نبود. مختصاتشو درست کردم اما بعد از اون دیگه ثابت بود.

در ْمن اسپریت سکه داخل بازی نمیاد.یه بار دیگه از اول هم آموزش رو رفتم اما نشد.مشکل کجاست؟

[تصویر:  t1bx5n9krdkkugs9rn3s.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
گام یکم . ببین لایه هایی که سکه ها هستند یا ساخته می شوند از شماره  لایه سکه از لایه پس زمینه بیشتر باشند .  چند لایه بساز یکی برای پس زمینه یکی برای سکه و دیگر ایتم یک لایه برای ماشین  و لایه دیگری برای پنل 
گام دوم  در بخش ساختن اسکریپت نخستین رویداد بجای دستور رندوم یک متغییر سراسری بگذار و مقدار اولیه اش 1 بده
سپس در بخش کنش ها (اکشن ها) دستور set variable و پارامتر همان دستور رندم بدهید.
چرا ؟ چون دستور شما یک ایراد بزرگی دارد هر  فریم  رویداد بررسی x ثانیه اجرا می شود و هر بار یک عدد تازه ای جانشین شماره پیشین می شود و هیچگاه اکشن ها اجرا نمی شوند. باید در رویداد های زمانی  یا پارامتر های رویداد ها از شمار های رندو می جلوگیری کنید بجایش از یک متغییر بکار ببیرید و هنگامی که یکبار رویداد اجرا شد عدد تصادفی متغیر مقدار دهی شود.
مشکل شما در بخش عدد تصادفی که در رویداد بکار بردید
دستور شمار ه تصادفی شما یک عددی بین 1.0000 تا 3.0000 می سازد یعنی عددی چون 1.4 هم می سازد اگر می خواهید عدد 1 تا 3 ساخته شود یک دستور int هم پیش از دستور رندم افزوده کنید
کد:
var time = 1 ;
if x-time = time
{
create coin;
time = int(random(1,3));
}
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin4000 ، keyhan
من تغییرات زیر رو انجام دادم همه چی درست شد اما یه مشکل هست اونم اینه که سکه تو محور افقی حرکت میکنه نه تو محور عمودی.
برای سکه رفتار Bullet رو گذاشتم.چه تغییراتی باید انجام بدم تا سکه عمودی حرکت کنه؟
[تصویر:  3cj1kq5ujd07emw0gou9.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin4000
احتمال زیاد در چرخش عکس شماست. عکس تون را در اسپرایت ادیتور یا ویاریشگر اسپرایت بچرخانید
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: